Bisan MTS 4300 26 Jant 21 Vites Beyaz - Siyah Dağ Bisikleti Yorumları

Bisan MTS 4300 26 Jant 21 Vites Beyaz - Siyah Dağ Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisan diye aldık... Kaliteli olur diye bir kanı vardı üzerimizde ama neylersiniz bir hata yapmış olduk.. Siz aynı hatayı yapmayın diye yorum yazayım dedim. Neyse bisiklet geldi kurulum için bisikletçiye götürdük haliyle... Lastikler pakistan malı naylon lastik.. görselde ve internet sitesinde mitas yazıyordu Vites kolları PK diye uyduruktan marka ama internet sitesinde Sunrun yazıyordu. Ön aktarıcı farklı bir marka ama internet sitesinde sunrun yazıyordu.. Arka aktarıcı sunrun sadece. ve pedal feimin onlar doğru.. İnternet sitesindeki gidon siyah ama paketten çıkan kromlanmış metal.. Kadrosu ve diğer kısımlarındaki kaynak yerleri gayet belirgin.. Montesi sırasında ön vites kolunun çatlak olduğunu farkettik bu nedenle vites kollarını değiştirmek zorunda kaldık Sele plastik bağlantı yerleri de dahil olmak üzere..1000 tl lik bisikletlerdeki selelerden daha da adi vs. Yani daha düşük fiyatlı modellere bakabilirsiniz.. Çünkü kalite olarak onlardan farklı değil. Bu fiyata değmez. Bisan firmasını da gözümde çok büyütmüşüm.. İzmir deki merkezlerini en az 3 defa aradım ..fakat sadece santraldeki robotik sesle muhatap olabildim..10 dakika kadar beklettikten sonra telefon kapanıyor vs vs.. Burada bahsettiklerimi onlara anlatmak için aramıştım ama ulaşmak mümkün olmadı... Neyse.. Sözün özü; bisiklet alacağınız zaman Bisan harici başka markalara bakın... Aynı kaliteye neden daha fazla para veresinizki... İkincisi alacağınız bisikleti montaj yapabilen bir yerden alın mecbur kalmadıkça internetten almayın... Bu arada UPS kargoya teşekkür etmeden geçmeyeyim.. Bu alışverişte kargoyu çok hızlı teslim ettiler sağ olsunlar... Bu alışverişin en güzel kısmı sadece orasıydı zaten...

  • NI1 aracılığıyla, 16.06.2021
    kaliteli mağaza kaliteli ürün

    ürün çok güzel ve sağlam

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2021
    karne hediyesi olarak aldım. oğlum çok beğendi.

    kargy zamanında geldi. ürün beklentimizi karşıladı

  • NI1 aracılığıyla, 12.06.2021
    Bisan 24 jant Mts 4300

    Bisiklet guzel ve saglam.10 yasindaki oglum icin aldim.surus yapabiliyor sorun yok.vites geçişleri frenler iyi.urunu kutunun icine koyarken kopuklerle desteklenmesi gerekir.ozkan motora tavsiyemdir.buna rağmen saglam ve ciziksiz geldi.Aras kargoya tskler.

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2021
    N11 farkıyla.......

    İlgili firma özenli orijinal ambalaj N11 farkıyla. .

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2020
    İyi

    Fena değil alınabilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bisan MTS 4300 26 Jant 21 Vites Beyaz - Siyah Dağ Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bisan MTS 4300 26 Jant 21 Vites Beyaz - Siyah Dağ Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat