Soultech BIKE-002 Elektrikli Katlanır Bisiklet Yorumları

Soultech BIKE-002 Elektrikli Katlanır Bisiklet yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel bisiklet, el gazı olsa idi beş yıldız olurdu, pedal tahriki ayar tutmuyor, aniden hızlanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet kalite orta karar. Zincir ve dişli sistemi patates. Markanin ne olduğu önemli değil. Shimano olması kaliteli olduğunu göstermiyor. Disklerden ses geliyor. İsi bilen birinin bisiklete el atması gerekiyor. Pil %40 altina düştüğünde hafif ramparalarda kapanıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Led panelden motor gücünü hiç çalıştırmayacak şekilde ayarlamama rağmen pedal çevirince motor destek vermeye devam ediyor. Ancak led panelden power tuşuna basarak kapatıldığında motor desteksiz çalışıyor. Yani mesela gece hem farlarım yansın hem destek olmadan süreyim diyemiyorsunuz. Servise götürüp baktıracağım mecburen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Akü bozuk geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Soultech BIKE-002 Elektrikli Katlanır Bisiklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Soultech BIKE-002 Elektrikli Katlanır Bisiklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat