Carraro Flexi 121 Katlanır Bisiklet Yorumları

Carraro Flexi 121 Katlanır Bisiklet yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Baska urun gönderildiği icin iade ettim. Bayiden aldim bisikleti. Bu sebeple bu satıcıyı tavsiye etmiyorum. Urunun iade beeelini aldigim icin teşekkür ederim Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle hızlı kargo için teşekkür ederim, ertesi gün elime ulaştı. Bisikleti henüz denemedim ancak ilk izlenim sağlam ve konforlu olduğu yönünde. Katlamasını videolardan izledim ama yaparken o kadar pratik olmuyor. Ve düşündüğümden daha ağır. Ben şehir içinde kullanmak ve arabaya koyup bir yere gittiğimde kullanmak için aldım. Beklentimi karşıladı. Bir de sarı rengi harikaaaa

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Rengi, sarı, boyutu çok çok tatlı ve şirin, bu işin romantik tarafı. Sürüş: değişik, kötü manada değil, büyük bisikletten sonra tabi ki farklı ve değişik ama her yere manevra yapabilirsiniz, bu hissi ilk binişte verdi. Alıştıkca iyi olacağını düşünüyorum. diğer bisikletime göre çok hafif, carraro lady mountain bike, apartmana sokmak, kat çıkmak çok kolay, ilk seferde hissettiğim farklar. Pandemi zamanı neredeyse hiç kullanmadığım toplu taşımayı kullanmak zorunda kalıp katla aç yaptığımdma nasıl olur bilmiyorum ama şu an bu bisikletle hafiflemiş hissettim. çamurluk, bagaj ve zilinin bisiklette standart olması da harika. Güzel paketleme için satıycıya, hızlı kargo için kargo şirketine teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet çok güzel. Kullanımı rahat. Yokuşları rahatlıkla çıkabilirsiniz.Satıcı teslimatı çok hızlı yaptı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet güzel ve keyifli yokuş çıkışı da harika, carraro yetkili servisi kurulumu yaptı garantiyi onayladı. Eğer yetkili servisde kurulum yapmazsanı garantisi geçersiz, ve 30 gün sonraki bakımı ücretsiz bisikletin. Ama çok garip bir durum var turkuaz diye satın aldım yeşil geldi. dolar arttı fiyatlar tekrar artar aynı fiyattan alamam diye iade etmedim ama bu konu hoşuma gitmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde geldi görseldekinin aynısı çok güzel ve pratik bi şey teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    çok kaliteli pratik

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cumartesi sipariş verdim salı günü geldi hız için teşekkür ederim yalnız evde aliyen olmadığı için seleyi takmadım perşembe taktıracağım çok şık kullandıktan sonra tekrar yorum yapacağım

  • HepsiB. aracılığıyla

    2 aydır kullanıyoruz ailecek kullanıyoruz. selenin borusunu kızıma göre kestirdim. hem kızım hemde hanımla ben kullanıyoruz. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2019

    Gayet guzel ve pratik... İstanbul gibi düz olmayan bir şehirde sürecekseniz 21 vites 6 vitese göre çok daha kullanışlı ve rahat... kısa boylu insanlar benim gibi selesini kestirmek zorunda kalabilir...tek olumsuz yönü sert olan bisiklet selesi. 15 dakika kullandıktan sonra ağrı yapabiliyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    21 vites kesinlikle istanbul sokaklarında can kurtarıyor. taşınabilirlik çok iyi bisiklette. ama siz yinede katladıktan sonra elastık bir bant kullanın. Kullanımı çok keyifli, özellikle dar sokaklarda çok rahat manevra yapabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğim gibi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Carraro Flexi 121 Katlanır Bisiklet kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Carraro Flexi 121 Katlanır Bisiklet yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat