Delonghi Esam 2600 1350 W 1800 ml Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi Esam 2600 1350 W 1800 ml Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(115 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat / Performans Mükemmel

    1 senedir her gün 4-10 arası espresso, lungo, capuccino ve latte yapıyorum. 1) İtalyan tipi kahve için 3 no'lu öğütme ayarı doğru gibi. 2) Sıcak su ayarı 4 kademe ayar imkanı veriyor. Sıcak kahve yapmıyor diyen "çok bilmişlere" 2 uyarı vereyim; kesinlikle en sıcak ayarda çok sıcak neredeyse içilemez sıcaklıkta kahve veriyor (eğer bardağınız ön ısıtılmış veya sıcak su ile çalkalanmış ise hatta içemezsiniz), espresso doğru sıcaklığı makinenin en düşük sıcaklık ayarı veya bir kademe üstüdür. Zira en yüksek aroma kaynar olmayan su ile elde edilir! 3) Öğütücü ve genel seslilik görece çok ekonomik alış fiyatında olan ama 4-5 kat fiyatlı benzer makinelerle %100 aynı kahveyi hazırlayan bir makine için doğal gelmeli. Kendinden süt emen ve köpürten makineler hijyen bakımından eğer sürekli kullanılmıyorsa çok sakıncalı. Üreyecek bakteri ve süt bozulma şartlarını düşünün. En pahalı modellerde de bundaki demleme aparatı kullanılıyor, yani aynı kahveyi yapıyor. Parası ve zevki çok olan gönlüne göre istediği "şık" modeli seçebilir. Bu Esam 2600 kötü anlamına gelmez. 4) Süt köpürtme nozülü standart. Ben hem ısıtan hem buharsız çırpan köpürtücü kullanıyorum. Basit french press de aynı işi mükemmel görüyor. 5) 3 yabancı dilde bakım videoları izledim çok sayıda. Tüm Delonghi'ler benzer prensipte. 6) Tamamen kendi hatamdan demleme ünitesi temizliğinden sonra yerine tam oturmadığı için küçük bir sıkışma ve hasar gördü. Garanti kapsamında değiştirdiler. 7) Temizliğini ayda bir yapıyorum en fazla 5 dakika sürüyor. Yok içine saçıyormuş da filan... Bunlar mutsuz, tatminsizlerin abartması, aynı fonksiyonda 1/3 daha dar, metalik gövdeli, şık modeli 3000 TL ve üstü. Akla mantığa davet ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kaliteli bir makine. Buhar ısıtması kullanıldığında biraz fazla su gidiyor, o da haliyle normal bir durum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ev için ideal

    Makine dün elime geçti. İlk denemeler bile gayet iyi sonuç verdi. Olumsuz yorumların hepsini boşa çıkardı. Soğuk kahve hatta soğuk latte veya kapuçino söz konusu değil.Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tartışmasız, açık ara lider

    3 ayrı ofise 3 tane aldım bu makinadan, 3'ünden de çok memnunum. fiyat/performans açısından, yanına bile yaklaşacak makina yok piyasada.. içine koyduğunuz kahve çekirdeğinin ne olduğunu biliyorsanız, kahve çekirdek öğütme ayarının ne işe yaradığını biliyorsanız, espresso'nun yapılma ve servis edilme tekniğini biliyorsanız, genel olarak makina kullanmaya aşinaysanız, bu makinadan çok memnun kalırsınız.. (bu fiyat aralığındaki makinaların güçsüz yanı, yoğun kullanımda öğütücü bıçaklarının çabuk aşınmasıdır. bu makinada da yoğun kullanımda bu durum ortaya çıkacaktır, yani ince öğütmeye ayarlasanız da kalın öğütmeye başlayacaktır. bunun çözümü de bıçakların değiştirilmesidir)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Başka kahve yapma alet veya yöntemlerinin sağlayacağı her türlü kişisel ayarı ve lezzeti karşılıyor; üstelik hepsini 1 dakikada ve tam otomatik yapıyor. Ki ben yıllarca taneleri anında çekip frech press le kahvemi yapan bir kahve düşkünüyüm..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok gürültülü çalışııyor.

    Bir senede 2-3 kez arıza yaptı. Evde sürekli açık tutarsanız gecenin bir vakti gürültü ile uyanabilirsiniz. Kendini temizleme modu bile çok gürültülü. Sesten rahatsız olmam derseniz alabilirsiniz.Temizliği ayrı dert onu da belirteyim. Ben delonghi nin Ec685M modeline geçtim,kesinlikle bu makinadan iyi. Kahvemi öğütmek için küçük bir öğütücü aldım herşey artık daha temiz ve sessiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sattığı ürünü bozuk olduğu halde iade almayan ve bozduğumuzu ve kullandığımızı iddia edenfirma/şahıs

    Olumlu yönleri: YOK Olumsuz yönleri: TİCARİ ETİK DEĞERDEN UZAK OLMAYAN SUÇLAMADA BULUNARAK SATIŞ YAPIYORLAR

  • Trendyol aracılığıyla, 27.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel paketlenmisti gayet iyi bir makine na

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Kahveyi en lezzetli haliyle demliyor kesinlikle başka makinelerle karıştırılmaması gereken bir performansa sahip.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Merhaba bu ürünü 3 ay önce aldım ve hiç memnun değilim köpük hiç yapmıyor aynısından teyzem de aldı oda aynı şikatyetlerden muzdarip lütfen yardimci olun.yani ben geri vermek istıyom gerekırse üstüne verip daha iyisini istiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biz memnunuz ki karım kahve hastası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kutusu açık bir şekilde geldi. Rastgele bantlanmış Muhtemelen teşhir ürünü göndermişler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.02.2021

    Makina temizliği icin servis beyin ayarı yapıyor.evde yapılması mümkün değil. Onun ayarlanması gerekli,Levent Yılmaz soğutma bu işi biliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 27.09.2020

    Yaklaşık iki senedir kullanıyoruz, süt köpürtmeyi artık yapmıyor sadece ısıtıyor.Çözümünü bulamadım. Yardım lütfen.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) beklentimi karşıladı

    Olumlu yönleri: 1.hem çekirdek kahve hem de çekilmiş kahve kullanılabiliyor 2.ilk açıldığında ve makineyi kapattığımızda yaklaşık 30 cc ile yıkama yapıyor ve boruların temiz kalmasını sağlıyor(bazı kişiler su fazla harcıyor diyor ama sistemin temizliği için önemli bence) 3. içeceğimiz zaman çekirdek kahveyi öğüttüğü için kahve lezeetini daha iyi alıyorsunuz 4.kahve öğütülmesinde ne kadar incelikte yapılacağı, fincn içindeki kahve ve su milktarı ayarlanabiliyor . bu sayısız farklı lezzeti yakalamanızı sağlıyor. 5.french pressden daha hızlı 6. otomatik kendisi sistemi temizliyor (30 cc yakın su sanırım) 7.zaman ayarlaması ile makinenin otomatik kapanmasını sağlayabiliyorsunuz(enerji tasarrufu)(kitapçıkta tarif ediliyor) 8. bazı kişilerin iddia edildiği gibi kahve soğuk değil..gayet sıcak ve istenildiğinde sıcaklık için ek yöntem mevcut 9. cappuccino yapılabiliyor Olumsuz yönleri: 1.plastik aksam 2.günlük 1-2 kahve içenler için fazla pahalı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Delongi markası güvenilir sağlam kaliteli fiyatı yüksek ama yüksek performans sağlıyor, deneyince diğer kahve makinelerinden farkını rahatlıkla görebiliyorsunuz. Caffe Crema, Cappuccino, Espresso, Filtre Kahve, Latte, Macchiato istediğim toz kahveyi süt ısıtma derdi olmadan ayarlama derdi olmadan tek tuşla istediğim kıvamda lezzetli kahve hazırlayabiliyorum, benim gibi kahve kolikler için muhteşem bir makine. sabah işe giderken akşam işten gelirken anında saniyeler içinde kahvem hazır oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    olumlu

    Olumlu yönleri: eski çalıştığım iş yerinde vardı bu kahve makinesinden. Oldukça kullanışlı ve iş yerlerinde herkese hitap edecek bir makine. Hemen hemen bütün kahve türlerini yapabiliyor. Onun haricinde süt köpürtücü, kahve öğütücü, su filtre sistemi, aynı anda iki fincan kahve hazırlama, bardak ısıtıcı vs gibi yok yok diyebileceğimiz bir sürü özelliğe sahip. süper bir kahve makinesi tavsiye edebilirim :)

  • HepsiB. aracılığıyla

    Soğuk kahve makinesi...

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2020

    Ürün harika tavsiye edıyorum çok beğendik evde taze çekilmiş kahve kokusu ayrıcalık katıyor kargo çok hızlı geldi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi Esam 2600 1350 W 1800 ml Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi Esam 2600 1350 W 1800 ml Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat