Baymak Brötje Novadens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Baymak Brötje Novadens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2022
    Ultra performans değil ideal

    çok tavsiye etti birisi. yoğuşmasızdı benim kombi bunu önerdi faturada pek bi.fark göremedim. biraz sesli çalışıyor. baymak kalitesi güzel ama

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2022
    kombi bilgisi

    Olumlu yönleri: paket içeriği bilgileri neden yok paket içinde baca ve ne gibi cihaz parçaları varmıdır bilgilendiriniz teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2021
    Fikir

    Evet. Ama teslimat sıkıntılı

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2021
    5 yıldız

    Baymak kombiyi 8 yıldır kullanıyoruz hiç bir problem yaşamadık. Novadens ekstra kullanıyoruz çok memnun olduğumuz için tereddüt etmeden kardeşime aldık.

  • NI1 aracılığıyla, 01.12.2021
    satıcı firma ulaşılamıyor geri dönüş yapmıyor

    ürün kaliteli fakat satıcı firma sıkıntılı tlf numaralarına ulaşılamıyor müşteri temsilcileri 3 gündür daha sonra arayın yoğunluk var diyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Premix teknolojisi en beğendiğim özelliği. Yüksek verimde yanma teknolojisi kombilerde mutlaka olmalı diye düşünüyorum. Hem tasarruf açısından hem de ısınma açısından büyük bir katkı sağlıyor kombiye. Kullanım alanıma büyük gelmesinden dolayı sorun yaşadım. Boyutlarına dikkat etmek aklıma gelmedi. Verimli ve sessiz çalışıyor. Premix e dahil cold burner da aynı şekilde verimliliği artırıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Kullanmaya başlayalı 3 ay oldu. Kapattığımızda ısıtmaya geçmesi biraz hiç zaman almıyor. Sesi de bekledğimden daha az ve iyi. Evi güzel ısıtıyor hiç sorun yaşamadım. Yenilikçi teknolji de olması artı yönü. Verimli çalışıyor. Premix teknolojisi her anlamda kendisini gösteriyor. Taşınabilir paneli oldukça kullanışlı. Ölçülerine dikkat etmediğim için kombi yerimize sığmadı. Orası boş kaldı. Balkona taktırdık. Alırken sorun yaşamamak için ölçüleri göz önünde bulundurun derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.12.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Çocuğumuz olduktan sonra eskiyen kombiyi baymak la değiştirdik. Elimize hemen ulaştı. Kurulum biraz gecikmeli de olsa yapıldı. Sessiz çalışması hoşuma giden tarafı. Enerji verimliliği ve teknik servisin bashettği teknolojik özellikler güzel. Tamamen yenilikçi. Ekranı çok karmaşık 1 ay oldu henüz çözebilmiş değilim. Böyle olunca da doğru kullanamıyorum. Ekranı kullanamayı becerebildiğimi söyleyemeyeceğim Zamanla alışırım diye ümit ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok iyi alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tartışmasız piyasanın en iyi kombisi

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kargolama ve teslimat iyi. zamanlama başarılı. Çalıştırma nasip olmadı. abonelikler daha onaylanmadı. gaz açılınca İnşallah memnun olurum. araştırdık ve öyle aldık. daha önce de baymak kombi almış ve kullanıyordum. memnun kalmıştık. bundan da memnun olurum İnşallah.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü tavsiye üzerine , araştırıp aldık memnun kalacağımızı düşünüyorum satıcının ilgi alakasınada teşekkür ederim çok çabuk elimize ulaştı

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    normal bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Servisi arayınca yardımcı olmadan yüze kapatmak nedir ? Mutlaka çağrı merkezinde bulunan kişiler eğitimden geçerek müşteri ile diyaloglarını geliştirmeli . Hiç memnun değilim tavsiye etmem farklı markaya yönelin saygı değer yurttaşlarım …ek olarak kargom elime ulaştı fakat açmamamıza rağmen koliden su sızması mevcut yüksek ihtimal ikinci el gönderilmiş . Hemen iade ettim sıfır kombine su olmaması gerekir . EPA TEKNOLOJİ PROBLEM

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün takıldıktan su verildikten sonra su kaçağı meydana geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda kendi evim için Satın aldığım Baymak brötje novadens 24 ve isimli kombi alete kesinlikle çok iyi evinin her bölgesine eşit derecede ısıtıyor ve çok da iyi oluyor Kesinlikle tavsiye ediyorum ben bu ürünü Bu ürünü kampanya dahilinde aldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenciyim, Baymak kombini öğrenci evim için arkadaşlarımla aldım. Öğrenci evine alınabilecek en iyi kombi diyebilirim. Dış görünüşü dolayısıyla da beğendiğim bir kombi, odada kötü bir görüntü yaratmıyor. Aldığımız günden beri herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Eğer bir sorunla karşılaşırsak müşteri hizmetlerine ulaşabileceğimiz söylendi. Arkadaşlarım ve ben oldukça memnunuz, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.12.2020
    süper

    Olumlu yönleri: 4 adet aldım çok memmunum

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli biliyorum ama cihazda ufak büküklük ve çizik olmuş çok görünmediği için sıkıntı olmadı kargoda olmuştur büyük ihtimal genel olarak kaliteli ürün Baymak farkı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: soğuk kış günlerin de adam akıllı ısınmayan su oldu mu deliriyor insan . Hasta ediyor duştan el yıkamaktan korkuyor insan o yüzden kombi de en iyisini almak şart biz öyle yaptık eski kombi başka markaydı burnumuzdan getirirdi ama bu kombi den çok memnunuz tam istediğmiz gibi su ayarımızı yapıyoruz hasta olmamak için de sudan değil başka şeylerden dikkat ediyoruz tavsiyemdir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Baymak Brötje Novadens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Baymak Brötje Novadens 24KW 20000 Kcal/H Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat