Frisby FHP-960WR Beyaz Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-960WR Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.11.2016
    Güzel ürün

    Güzel ürün çok rahat ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.10.2016

    Kızım için aldim. Kullanışlı, malzeme kalitesi güzel. Ses kalitesini fiyatina göre kiyaslamakta fayda var. Genel olarak beğendim. Ses kalitesi takintiniz yoksa tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2016
    EN UYGUN FİYAT VE KALİTE

    Gayet başarılı bir ürün ses kalitesi müthiş hele ki bu fiyatlarda en iyisi. Tek sorunu Sesi çok yükseltince dışarı veriyor sesi o da önemli değil zaten O Ses seviyesinde 10 dakikadan fazla dinleyecek adam ya sağırdır yada görgüsüz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    Güzel

    Sesi çok güzel veriyor alacaklar için söylüyorum en güzel kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2016
    Çok çabuk bozuluyor

    Her şeyi çok güzel fakat en fazla 1 yıl sonra temassızlık vb. sorunlar oluşuyor. Bu kulaklıktan 4 tane kullandım. 2si kırıldı diğer ikisinde de temassızlık oldu ve bir müddetten sonra bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    guzel

    sesi yeterli boyu ayarlana bilir cekerseniz gorursunuz kucuk geldi diyen kardeslerime

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2016
    Güzel kulaklık

    Biraz göründüğünden büyük özellikle alırken buna dikkat edin ayrıca biraz sıkıyo ama fiyatına göre kalitesi çok iyi ve metaryel olarak uzun süre kullanınca kulağı acıtmyo. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2016
    Hızlı kargo

    Öncelikle hepsiburada ya teşekkür ederim hızlı kargo sipariş verdim ertesi gün geldi ürün .Kulaklık standart frekans aralığıda böyle çok basa ve yüksek ses beklemeyin fiyatına göre bir cihaz benim işimi görüyor iPod nano ile kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    Fena değil ama...

    ürün güzel fakat bana biraz küçük geldi yanlamasına takmak zorunda kaldım.sesi az ama yeterli çıkıyo fazlaşı zararlı kablosu kalın bu önemli ben ps4 için aldım bu fiyata göre güzel bu arada hepsiburada.com a teşekkürlér.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2015
    10 Numara Ses Kalitesi!

    Ses seviyeesi ideal bir seviyede ne çok çok fazla ne de çok az rengi güzel kablosu malzemesi felan kaliteli gözüküyor ve bide gerçekten çok iyi bir ses kalitesi var 10 numara hele de bu fiyata nerdeyse beleş

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2015
    Kullanışlı

    Arkadaslar pazar günü gece saatlerinde sipariş verdim salı günü öğlen 2 gibi elime ulaştı.Ürünü beğendim kullanışlı kulaklıkları yumuşak ve rahat içiniz çok rahat bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2015
    Fiyat +++ Kalite +++

    bu fiyatla bu kalite mükemmel ikili...

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2015
    gayet şık kullanışlı ve uygun fiyatlı:)

    aldım ve memnun kaldım göründüğü gibi bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    F/P

    tam bir F/P ürünü iy bir dizaynı var.Seste ideal müzik için alacaklar bu kulaklıktan şaşmasın.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.07.2015
    uygun fiyat ve kalite

    telefonda kullandığım zaman çağrı yapabiliyorum çağrı cevaplayabiliyorum bunu çok az marka yaptırır telefona :) ses düzeyinden de memnun kaldım. uygun fiyatlı ve kaliteli nadir kulaklıklardan diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.03.2015
    Hızlı Gönderi

    Ürünü sipariş verdikten tam 1 gün sonra geldi. Bu hız için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2014
    Kullanışlı

    Ürünü bir kaç gündür kullanıyorum malzeme ve kalite açısından güzel ürün ancak mikrofonu sadece telefonlar için geçerli bilgisayarda mikrofon kullanılmıyor ve her telefonda da mikrofon özelliğini kullanamıyorsunuz, almadan önce bunu dikkate almanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2014
    uygun fiyat ve kalite birarada.

    ürünü geçen hafta aldım. fiyatı uygun ses kalitesi iyi. kablo kalitesini de beğendim. ideal bir kulaklık. alınmasını tavsiye ediyorum. frisby kulaklık kalitesi ve fiyatının iyi olması büyük fırsat...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-960WR Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-960WR Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat