Frisby FHP-54E Beyaz Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-54E Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    berbat tek kulalıklık çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2018
    güzel

    güzel gayet iyi fp ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2018
    urun vasat

    kesinlikle muzik dinleme icin degil. kulaklıktan samsung s7 edge spotfy da cift tiklama ile şarkı atlama ve pause play yapılıyor. ancak ses duzeyi ayarlamıyor. arama yapınca manyetik yalıtımı olmayan hoparlor gibi sebeke sinyalinden dolayı cızırtı yapiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    tevsiye edilir.

    gayet güzel fiyatı da güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2017
    memnunum

    hızlıca geldi. ayrıca kulaklık çok güzel. Normalde mikrofonsuz kulaklık bile bu fiyata alınamazken mikrofonlu kulaklığı 10 liranın altında bir rakama aldım. işimi görüyor, telefon görüşmelerimi rahatça yapabiliyorum. Zaten sürekli telefonuna müzik dinleyen birisi değilim. sitede ürün de sınıfı geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    Dört Yıldız

    İyi

  • Webden Al aracılığıyla, 23.05.2016
    Hakkınızı savunun ki webdenal yemesin!

    Telefon ile arayan kişi istediğim ürünlerin bir kısmının tedarik edilemediğini, tedarik edilenlerin gönderilip fazla tahsilatın kredi kartına iadesi yapılacağını söyledi. Tüm siparişimin iptal edilmesi ve iadesinin derhal yapılmasını da kabul etmedi. Bedeli ödenmiş ve sözleşme ile imza altına alınmış siparişimin kanuni süresinde elimde olması gerektiğini ifade ettikten sonra siparişim bana ulaştı. Bu komik(!) durumu herkese anlatıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    super

    fiyat kalite oranı cok yuksek. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2016
    İyi değil tavsiye etmem.

    ürünü dün geldi ama hiç iyi değil. kulaklığın birinden çok az ses gelio. ayrıca ses açma tusuylada ses açıp kapatılmıyor. tavsiye etmem.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.01.2016
    bütçeye göre çok iyi

    bugün elime geçer geçmez test ettim kulaklığı. ses kalitesi çok iyi. net geliyor ve ses ayar yüksekliği yeterli. bütçeme çok uygundu kulaklık. böyle iyi çıkınca çok sevindim haliyle.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 30.01.2016

    bugün elime geçer geçmez test ettim kulaklığı. ses kalitesi çok iyi. net geliyor ve ses ayar yüksekliği yeterli. bütçeme çok uygundu kulaklık. böyle iyi çıkınca çok sevindim haliyle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2015
    iyi değil

    ses kalitesi iyi değil. müzik için uygun değil. telefon görüşmelerinde idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2015
    Diğer arkadasa bakmayın siz

    Kulaklık harika ! Daha bugün geldi ve tek kelime ile mükemmel kusursuz bir ürün.Ses çok net gelmekte ve gayet fiyat performans ürünü.. Teşekkürler hepsiburada yine mükemmel bir ürün...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2015
    Kalite beklemeyin basit bir ürün

    iphonun kulaklıgı bozuldugu için idare eder düşüncesiyle Görünüşü ve uygun fiyatı sebebiyle bu ürünü aldım fakat kalite çok alt seviyelerde.Bass cok zayıf tonu kalitesiz ve tizler rahatsız edecek seviyede fazla.Stereo yazmışlar doğru fakat sağ-sol bağlantısını üretimde yanlış yapmışlarki ters çalışıyor.Kulaklıgın şeklinden dolayı ters takmanız zaten mumkun değil.Mikrofon ses seviyesi yarı yarıya düşük.Üzerindeki tuşlar sert ve sadece ses aç kapat ve orta onay tusu çalısıyor.Orjinal kulaklıktaki gibi çift basıp şarkı atlama sardırma vs çalışmıyor. Kısaca fiyatına aldanmayın orjinal kulaklıklıktan asla şaşmayın.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.02.2015
    ses kalitesi

    fermuar tasarımı çok iyi dimi ya? sırf bunun için almıştım gerçekten fakat ses kalitesi iyiymiş. memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-54E Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-54E Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat