MSI CUBI 5 10M-086XTR I3-10110U 8GB DDR4 256GB SSD DOS Siyah Mini Pc Yorumları

MSI CUBI 5 10M-086XTR I3-10110U 8GB DDR4 256GB SSD DOS Siyah Mini Pc yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 03.06.2022
    Değişim süreci ve kurulum sıkıntısı

    İlk satın aldığım ürün çalışmadı iade ettim. Değişim süreci 20 gün kadar sürdü. O süre içerisinde bilgisayarım olmadığı için çalışamadım ve zararım oldu. amazzona konuyu bildirdim herhangi bir şey yapmadılar. Sabır tavsiye edildi.(?) Ertesi gün gelsin diye prime ile ürün alan insanı iade durumu olunca 20 gün bekletmek çok mantıklı bir durum değil. İkinci kez gelen ürün yine aynı şekilde çalışmadı. HDMI no signal diye hata veriyor. İki ürünü de iki farklı monitörde denemiştim. Yine aynı hatayı verince bu sefer internetten araştırdım. Yabancı kaynaklarda monitörü fişten çekip 2-3 dakika bekleyip takarsam sorunun büyük ihtimalle çözüleceği yazıyordu öyle de oldu. amazzon iade edilen ürünü deniyor mu bilmiyorum bana bilgi vermediler ama ilk gönderdiğim ürün de büyük ihtimal donanımsal arızalı değildi. MSI konu ile ilgili internette bilgi vermemiş. Yabancı kullanıcıların bu modellerle veya başka bilgisayarlarla yaşadığı sorunları okuyarak denedim kendim çözdüm. Sorun olmasın pratik olsun diye bunu almıştım kesinlikle tak çalıştır gibi bir durum olmadı. Baya uğraşmam gerekti. Ürün genel olarak güzel oldukça ufak ve sessiz. Bluetoothu var. Wifi sıkıntısı yok. İçinden monitör arkasına monte etmek için aparat çıkıyor. Ayrıca kablolu uzaktan açma kapama tuşu var. Ofis işleri ve bazı eski veya çok grafik işlemci gücü istemeyen oyunlar için iş görür. 6.780 liraya almıştım şu an çoğu yerde fiyatı 10 bin civarında. Aceleniz varsa buradan almanızı pek tavsiye edemeyeceğim. Ürün alma süreci yurt dışı amazzon kalitesiyle aynıydı ürün iade ve değişim aynı bizim ülkemiz. Prime kalitelik bir durum yok.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2021
    Minik Canavar

    Bir avuçtan küçük ama performansı büyük. Beğendiğim yönleri, sessiz çalışması, bluetooth wi-fi desteği, garantisi bozulmadan açılıp ram, ssd değişikliği yapılabilmesi, usb giriş fazlalığı (5 tane USB, 1 tane Type-C), ideal boyutları oldu. MSI Pro 271P monitör aldım yanında ancak Cubi'nin pivot monitörlerin arkasına VESA olarak yerleştirilememesi kötü bir şey. Tabi bu monitörün negatif özelliği. Harici güç düğmesi ürün açıklamasında pakete dahil değildir demesine rağmen bana gelen kutudan çıktı.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.12.2021

    Teknoloji her geçen gün çok farklı yerlere gidiyor mini pc diye bir olay çıkmış ki o kadar iyi yani ne istiyorsanız isteyin onu yapabiliyorsunuz bildiğiniz normal bir pc gibi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI CUBI 5 10M-086XTR I3-10110U 8GB DDR4 256GB SSD DOS Siyah Mini Pc kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI CUBI 5 10M-086XTR I3-10110U 8GB DDR4 256GB SSD DOS Siyah Mini Pc yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat