Casper VIA E2 32GB 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri Yorumları

Casper VIA E2 32GB 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.02.2019

    2 yıldır kullanıyorum sorun yok ,güzel telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    video izlerken problem yaşarsınız

    videoları izlerken yeşil ve mor oluyor ekranı ne yapsam duzeltemedim diğer özellikleri iyi sayılır

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2018
    süper kaçırmayın

    arkadaşlar kısacası batarya yeterli , 32 GB hafıza var mükemmel , 3 RAM , almak isteyenler beklemeden alsınlar . Ben anakarada türk telekom mağazasına uramıştım,ordaki adam benden telefonu istedi 1.200 lira karşılığında . nedenini sordum adam bana bende bu telefondan getirtirmek istiyorum bana her defasında telfon u vermiyorlar dedi .Bi türk telekom bayisi bile istiyorsa bence alın arkadaşlar hızda gayet iyi trlefonun

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    çok memnunum

    alalı birkaç ay oldu istediğim herşey var sesi süper çok net ve sesli şöyle söyliyeyim ki lg3 ün sesinden çok daha fazla ve net kamerasıda çok güzel çekiyor ön kamerada çok kullanışlı flaş yakışmış.şuana kadar takılma donma ve şarj sorunu yaşamadım.hatta film izledim şarjı fulken 2saat 10dkka sürdü bittiğinde şarjım %55di gayet güzel tavsiye ederim.parasına göre yanılmazsınız.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.12.2017

    Ürün kötü.yazılım hatası var.durduk yere sesini kapatıyor.servis kötü.para iadesi yapmıyorlar sadece tlf değişim yapılıyor ama aynı arızalı geliyor.tolam 6 defa servise gönderdim 3 tlf deişimi yapıldı her gelen aynı arızalı çıktı.kesinlikle tavsiye etmiyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2017
    Çok memnunum

    Telefon gayet güzel. Bataryası çok iyi. Bence parasını fazlasıyla hakediyor. Gidip bin beşyüz iki bin liralar vermeyin bosuna. benden soylemesi

  • Teknosa aracılığıyla, 14.11.2017

    Ekran büyük fakat kırılmaz değil. Düşmesiyle tuzlabuz oluyor. Batarya büyük fakat değiştirilebilir değil. Başlangıç seviyesi için fena değil ama daha ucuz olmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2017
    Üç Yıldız

    Herkese merhaba,telefon bana çok kaba geldi kamera full hd değil,alttaki geri tuşundan kaynaklı veya yazılımsal olabilir ne açarsanız açın telefon birden ana ekrana geri geliyor bu yüzden insanı sinir ediyor kulaklık ses çıkışı yeterli değil,hoparlör ses çıkışıda yeterli değil, hat üzerinden görüntülü görüşme olmaması kötü olmuş,radyo mevcut değil,kendi uygulaması olan chrome tarayıcı ile bir şey indirdiğinizde ilk başta indiriyor sonra indirmiyor telefonu kapatıp açmak gerekiyor,wi-fi ye bağlanıyor kullanıcı girişli ağlara bağlanmıyor gümcelleme ile düzelebilir belki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2017
    ÇOK KULLANIŞLI

    TELEFONUN ŞARJI SOSYAL MEDYA GEZİNTİ VE OYUN OLMADAN 2 GÜN GİDİYOR. ÇOK KULLANIŞLI.KONUŞURKEN SES KAYDETME ÖZELLİĞİ DE DAHİL PEK ÇOK ÖZELLİK MEVCUT.KAMERA MÜKEMMEL.TABİİ KISA FİLM ÇEKECEKSENİZ BİLEMEM...YALNIZ TÜM TELEFONU İYİCE İNCELEYİN.TÜM ÖZELLİKLERİNİ KULLANIN.ARTIK MARKA TELEFON HASTALIĞININ SONU GELMELİ BENCE. MEGAPİKSELİN NE OLDUĞUNU DA BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN LÜTFEN..

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2017
    super urun

    fiyat kalite anlaminda gercekten super bir urun tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    beğeni

    13 mp kamera var ancak, 13 mp nin hakkını vermiyor(foto çekimlerinde) ön kamerası fena değil. fiyatı göz önüne alırsanız resim hastalığı olmayan biri için ideal bi telefon olabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Fiyatına göre iyi ürün.

    Bu telefon 2 Aydır elimde. Öncelikle parmak izi kullanışlı değil. Orta tuşu geri tuşu olarak ayarladığınız vakit bazen kendi kendine geri geliyor. Orta tuşu ben kullanmıyorum. Sanal tuşlar iş görüyor. Full hd değil. Ama yine de kamera video kalitesi güzel. Ekran tek elle kullanmak için büyük. Biraz kalın. Ama o kadarda değil. Ön görünüşü güzel. Genel olarak 900 küsüre alınabilecek güzel bir telefon. Oyunlarda kasma olayı görmedim. Hızı iyi.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    Kamerası oldukça güzel ve video çekimine bayıldım. Müzik sesini çok temiz veriyor. İnternette turbo modu olması oldukça güzel, ciddi hızlara çıkmanıza yardımcı oluyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Android desteği devamlı gelecek mi acaba?

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2017
    Çok memnun kaldım

    Ürünüm aynı gün kargoya verildi. Çok şaşırdım. Orjinal olmaz diye çok korkuyordum. İlkkez netten cep telefonu aldım. Firmaya çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2017
    Yeterli

    Şarz idare eder ama yeterli değil onun harici çok nadir kazma yaşanıyo bunlara rağmen FP ürünü

  • Teknosa aracılığıyla, 09.06.2017

    cihazın 4000 mah bataryası süper bitmek bilmiyor özellik olarak da gayet başarılı bir ürün fiyatına göre değerlendirdiğinizde 3gb ram 32 hafıza 13 mp arka kamera çok başarılı metal tasarım olması da ayrıca güzel olmuş herkese tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.05.2017

    fiyat performans değerlendirmesi yapıldığında gerçekten çok başarılı bir telefon. 4000 mah bataryası olmasına rağmen kaba görüntüsünün olmaması metal tasarımı ayrıca güzel olmuş uygun fiyata iyi telefon kullanmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2017
    güzel

    4000 mah bataryası var ve batarya yönetimi cok iyi sürekli şarj taşımaktan kurtarıyor arkadaşlar. kameraları idare eder kötü değil. ön kamerada da flaşı var. internette turbo modu var wi-fi ve mobil interneti ayni anda kullanabiliyor. ınternet hizi gerektiğinde cok ise yarıyor ciddi hızlara çıkabiliyor. guzel bir telefon ben beğendim tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Dört Yıldız

    Kamerasını beğendim. Video çok iyi çekiyor. Müzik sesi güzel. Arayüzü basit ve kullanışlı. Kasası metal sağlam geliyo insana. Bataryası çıkmıyor. Ekranı gayet net ve ve büyük. Tek elle kullanmak için kullanışlı gelmedi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper VIA E2 32GB 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper VIA E2 32GB 5.5 inç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat