Lenovo K6 Power 16 GB 5.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri Yorumları

Lenovo K6 Power 16 GB 5.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri yorum ve tavsiyeleri

(252 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yorumlara bakarak aldım. Fiyatına göre gerçekten çok iyi. Bir haftadır kullanıyorum. Ses gitmiyor karşı tarafa falan demişler ama öyle birşey yok. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Arızalı çıktı

    Şimdiye kadar satın aldığım elektronik ürünlerde ilk defa arızalı bir ürüne denk geldim.Sıfır telefonda şebeke çekimi yok.İki kere sıfır 4.5 g kart çıkarttırdım,kartları başka telefonda denedim ama yine şebeke yok,sadece acil çağrılar yazısı yazıyor.Servise gönderdim,tamir edildiğine dair mesaj geldi.İnşallah üç kağıda kaçmadan tamir etmişlerdir ve umarım kısa sürede yine problem çıkarmaz.Bunda satıcının suçu yok tabi.Adam içini açıp kontrol edip göndermiyor.Ayrıca ilk defa böyle bişiy başıma geldiği için ürünü ilk önce servise göndereceğime direkt satıcıya göndermişim.İki gün sonra tekrar gönderdiler.Bende servise gönderdim ve 1 hafta dolmadan tamir etmişler ve kısa sürede kargolanacakmış, ürümünü beklemedeyim.Yani işleyişin hızlı olması güzel.Kötü puan vermemin nedeni Lenovo şirketidir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    on numara. tavsiyemdir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Lenovo telefonları ailece uzun zamandır kullanıyoruz, genel olarak gayet iyiler. Samsung telefonları fazlasıyla para bayılacağımıza aynı özelliklere sahip Lenovo telefonları almak daha mantıklı. Tek sıkıntısı bir süre sonra ahize sesinin kısılması. Telefonla konuşurken sesin az geldiği durumlar yaşayabiliyorsunuz ki bu her telefonda olmadı, muhtemelen bazı serilerle alakalıdır. Buradan aldığımız telefon da elimize sağlam ve vaktinde geçti. Teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orta Klas Bi Ürün

    Bu cihaz, günlük internet kullanımı, sosyal medya uygulamaları vs için yeterli. Kardeşim için aldım, onun kullanımı bu şekilde, pek fazla bi şikayetini duymadım. Ama kronik bir sorunu var o da mikrofon. Telefonun mikrofonu tam çalışmıyor. Ürün iki kez servise gitti ikisinde de yapıldı dendi ama aynı sorun hala devam ediyor. Mikrofon dışında orta segmentte yeterli bi telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatından fazlası var

    Kapalıyken alarmı çalışıyor işlemci yeterli konuşurken karşı tarafa ses gidiyor problem çıkarmadan kullanıyorum yalnız çok aşırı sıkıştırmamak lazım biraz kasıyor bence normal remin 2 olduğunu unutmamak lazım. Android 7 güncellemede geldi 8 i alacağıda resmi internet sayfasında gördüm...

  • HepsiB. aracılığıyla
    sakın almayın!!

    telefonun tek güzel yanı bataryası onun haricinde telefona program oyun gibi uygulamalar kurdukça donmaya ve kendini resetliyor ve rami yetersiz kalıyor bu 2. lenovom lenovo brdaha almayı asla düşünmüyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans canavarı (şarj bitmesinden sıkılanlara ilaç)

    Fiyat performans açısından bu fiyat bandında alınabilecek en güzel telefonlardan biri. bataryası çok şarjı uzun süre gidiyor normal kullanımda 2.5-3 günü çıkarır. (iphoneden sonra şükür ettik) sesi diğer telefonlara nazaran bayağı yüksek çıkıyor. kamera ve işlem hızı ideal kozmetik olarak da öyle ekran parlaklığı güzel çözünürlüğü yeterli görüntü net. Parmak izi okuyucu sensöründen aşırı beklentiniz olmasın (iphone gibi değil) bazen biraz geç okuyor. Kargoda sıkıntı olmadı gönül rahatlığı ile alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hayal kırıklığı

    yorumlara bakarak aldım. ilk 1-2 gün sorun yaşamadım, yorumların pozitifliginden etkilenerek aldığıma sevindim. ancak avukat olduğum için bazı programları yükledim. camscanner, onedrive gibi. bu programları çalıştırdığım zaman telefon kapanıp kendi kendine açılmaya başladı. bunu 1-2 gün içerisinde o kadar sık yapmaya başladı ki, uygulamaları güncellerken dahi kendiliğinden kapanıp açılıyor, bir daha kapanıp bir daha açılıyordu. şans mıdır bilinmez ancak maalesef hayal kırıklığına uğradım ve 14 günlük yasal surede cayma hakkı kapsamında başvuru yaptım. dönüş bekliyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 21.05.2019
    ürün berbat

    mağazayı bilmem ama ürün çok dandik sakın almayın bu ürünlerde kronik sorun var iki tanesini iki ayrı mağazadan almıştım ikisinde de aynı sorunlar var pişman oldum.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.03.2019
    Hızlı ve Orjinal Ürün

    Ürün çift simkartlı istediğim kriterlerde

  • Media Markt aracılığıyla, 03.03.2019
    K6 power

    Ürün gayet iyi iki adet aldım lakin kargolama da biraz sıkıntı vardı ama sonuç iyi.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.03.2019
    Lenovo

    Avantajlar : fiyat , kalite
    Lenovo Çok iyi tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2019
    Alın alın da iyi olsun

    Kesinlikle almayın bune hayatımda gördüğüm en kötü telefon Nokia bile daha iyi bu kadar şaçma yavaş bı telefon görmedim ama siz alın

  • Media Markt aracılığıyla, 16.02.2019
    Krall

    Avantajlar : Muhteşem Batarya
    Dezavantajlar : ürün malzeme kalitesi çok fazla değil
    lenova resmen telefon piyasasına dur dedi ancak ülkemizden çekilmesi beni çok üzdü çıkardı telefonlar resmen yok satıyor

  • Media Markt aracılığıyla, 16.02.2019
    güvenli alışveriş

    telefon gayet güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 07.02.2019
    K6 power

    Sağlam duruyor

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2019
    Lüks

    İyi bir telefon.. Lüks takıntısı olmayanlara tavsiye ederim...

  • Media Markt aracılığıyla, 22.01.2019
    gayet güzel kullanışlı

    10 numara

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2019

    Hızlı gönderi ve özenli paketleme için teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo K6 Power 16 GB 5.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo K6 Power 16 GB 5.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat