HTC Desire 828 16GB 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Cep Telefonu Beyaz Yorumları

HTC Desire 828 16GB 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Cep Telefonu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2017
    HTC Kalitesi...

    Ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Öncelikle telefon çok sağlam. 2 kere sert darbeler yemesine rağmen telefonda çizik yok. Teknik özellikleri akranlarına göre güzel. İşlemcisi 8 çekirdekli ve gayet güçlü. Ekran kartıda keza gayet iyi. Yüksek grafikte bir çok oyunu oynayabiliyorsun. Uzun süre oyun oynayınca ufak bir ısınma sorunu oluyor ama tahmini 5 dakikada düzeliyor. Kamerası gayet kaliteli. Güzel pozisyonlarda kaliteli fotoğraflar çıkarabiliyorsunuz. Panoramik çekim gibi bir çok modu bulunuyor. Ön kamerası'da gayet hoş. Güzel selfieler çekilebilir ama ışık altında görüntü bozulabiliyor. Ekranı 5,5 İnç. Büyük sayılabilir bir telefon. IPS LCD ekran kullanılmış. RAM 2 GB. 3 GB olsaymış daha hoş olabilirmiş. Dahili hafızası 16 GB olarak geliyor ama SD kartla 200 GB'a kadar çıkarabiliyorsunuz. Arayüzü kaliteli ve çok stabil. 1 sene boyunca ciddi kasma sorunları yaşamadım. HTC Sense ve BlinkFeed uygulamaları ise arayüzü daha da kaliteli hale getirmiş. Şarjı %50ye kadar gayet dayanıklı ama %50'den sonra şarj su gibi akıp gidiyor. Sorun bende mi bilemiyorum. Hızlı Şarj özelliği yok ama 2-2.5 saatte şarj doluyor. Telefonun çıkış tarihi üzerinden 2 sene geçti, güncel sayılan bir telefon fakat Android 6.0 veya 6.1 Marshmallow güncellemeleri almadı. ve Şarj dayanıklığı ve Güncelleme konusu dışında pek bir sıkıntı yaşamadım. HTC yine iyi iş çıkarmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Dört Yıldız

    Herkese Şiddetle Tavsiye Ediyorum.HTC Markasıda bana göre IPHONE gibi diğer markalarla mukayese edilmemeli.Her telefonda aynı olan orta tuş saçmalığının olmaması ve yana kaydırmak yerine dikey kaydırma seçeneğinin olması çok çok güzel.Farklı olmak açısından üstten açma kapamayı kaldırmasalardı keşke.İlk dokunmatik telefonum Samsung'du.O zamanlar en iyisiydi 5 yıl kullandım.İkinci dokunmatik telefonumu tavsiye üzerine HTC ONE V oldu.telefonu kullanmaya başladığım anda çok farklı geldi.Ve bu hissi gittiğim her yerde başkalarının telefonunu gördükçe arttı.Görünümü,ekran kalitesi,ses kalitesi,video çekim kalitesi,uygulamalarının farklılığı hoşuma gidiyordu.Özellikle herkeste olanı değil farklı olanı arayan kişiler için çok idealdi.Tabii ki;teknolojinin ve çalışma hayatının gelişmesiyle artık yeterli gelmedi.3,5 yıl aktif kullandım. Yeni telefon arayışı içinde acaba bu sefer de başka markamı alsam diye araştırdım.Fakat hiçbir telefon markasını beğenmedim.Yine HTC Desire 828 beyaz renkliyi aldım.İlk bir gün tereddüt ettim.Acaba doğru telefonumu aldım diye.Kullandıkça daha çok sevmeye başladım.Özellikle ince zarif görünümü,renginin kırık beyaz oluşu,hafifliği,hızı,görüntü ses kalitesi,herşeyiyle çok güzel.Şimdi iyi ki almışım diyorum.Belki teknolojiyle içiçe olanlar Android 6 yoksa neye yarar diyebilir.Şahsi fikrim telefonu alırken kullanmayacağımız özellikleride mecburen verdikleri için gereksiz fazla para ödediğimizdir.Bu sebepten şu özellik de olsun bu da olsun diyerek çok paraya az kullandığımız telefonlar yerine bütün özelliklerini kullanabildiğimiz hem gönlümüze hem cebimize uygun telefonlar almak çok daha akıllıca.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    İŞLEMCİ ÇILGIN

    Bu fiata bu kalite süper. 8 cekirdekle işlemcisi uçuyor. Selfi kamerası ultrapiksel harika çekiyor estetik, ses , görüntü harika. Tek eksiği Android 6 ya yukselmemesi. Onu takmiyorsaniz düşünmeden alın. Şahsen 2 yıldır 816 Desire kullanıyorum memnunum. Samsung gibi belli bi zamandan sonra kasma takılma yapmıyor. Eğlenceli bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2017
    Dört Yıldız

    Bu fiyata ram foto kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Beş Yıldız

    süper 13 saatte geldi ürüne diyecek birşey yok süper hele bu fiyata...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2017
    Üç Yıldız

    kargonun biraz geç gelmesi dışında telefonu beğendim. bu fiyata akranlarına göre daha iyi özelliklere sahip .

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2017
    Dört Yıldız

    Telefon son derece hızlı, kamerası çok iyi, ses kalitesi m8 i aratmıyor, tasarım olarak hoş ve sağlam bu fiyata göre ucuz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    Mükemmel

    Ürünü elime aldığımda kazıklandım sandım. Çünkü oyuncak telefon kadar hafif. :) Şarjı iyi dayanıyor. Kamerası güzel. Bence tek eksiği android 6 desteklememesi. Güncelleme yaptım ama 6ya yükseltmedi :(

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    Dört Yıldız

    Telefon fiyat performans olarak gayet iyi sadece 5.5" ekrana alışık değilseniz biraz zorlayabilir. Babama aldığım ve ilk defa akıllı telefon kullandığı için şuan ekran tepkimesi, ses, görüntü ve kamera performansı gayet başarılı. HTC'nin belirli bir kalitesi var, her ne kadar Desire telefonlarda bunu sonuna kadar tadamasanız da bu telefon gibi Desire segmentinde biraz daha üstlerde yer alan modeller farkı biraz daha hissettiriyor. Sadece telefon olarak değil fiyat - performans karşılaştırmasın göre alınması memnuniyeti artıracaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2017
    Beş Yıldız

    Telefon çok güzel. Tahminimden daha iyi çekiyor . Telefonun ekranı çok büyük . Almanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2017
    fiyata göre çok iyi

    kamerası kötü diyenlere itibar etmeyiniz. akranlarına göre kamerası daha iyi. uzun süreli videolarda ısınma yaptığı doğrudur. hız açısından hiç bir sorunu yok. sesi iyi ve yüksek çıkıyor. şarj süresi diğer telefonlardan farklı değil. özetle birkaç aydır kullanıyorum memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    Fena değil

    kamerası pek iyi değil daha iyi olmasını beklerdim bu fiyata kamerası daha iyi olan telefonlar var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2016
    Beş Yıldız

    fiyatına göre oldukça şık ve kullanışlı bir telefon , sorunsuz teslimat teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2016
    Beş Yıldız

    teşekkürler hepsi burada ne olursunuz böyle devam edin hem çok ucuz hem kaliteli teşekkürler yurt içi kargo bir gün önce saat 18'de kargoya verilip 400kilometre mesafeye kar kış kıyamet demeden ertesi gün saat 14'de teslim yani 20 mi saatte. Kütahya/ tavşanlı cengiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2016
    Bu fiyata HTC kalitesi

    düşünmeden alınabilecek bir telefon. Ses sistemi ve kamerası one çıkan yönleri

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    Çok Çabuk Isınıyor!!!!

    ürünü alalı 10 gunu gecti.Plastik kasa oldugu için çok cabuk ısınıyor.Şarjı fena değil. Ses kalitesi düşük.Kamera performansı iyi.Android 6.0 yuklenmedi hata veriyor.Bir de bir zaman sonra mesajlar kısmına girmyor.Play storeden mesaj uygulamasını indirip anca mesaj atabiliyorum.Grafiği yüksek oyunları çok rahat kasmadan oynayabiliyorsunuz fakat cok cabuk ısınıyor.Ele oturan bir telefon.Tek bir kamera odaklama özelliği var o da net çekmesini sağlıyor.Video cekisi güzel.Pek tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    Zarif ve şık tasarim

    Ürünü almadan önce mağazalarda da incelemistim, gerçekten çok zarif ve şık bir telefon. Gün içerisinde siparişim ulaştı aynı akşam kullanmaya başladım. Yeni kullanmaya başlayanlar için geliştirici ayarlarinin yüklenmesini tavsiye ederim. Cihaz sağladığı teknolojiye göre çok uygun fiyata sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2016
    Ekran boyutu süper

    Urun elime hepsiburada güvencesiyle hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı. Gayet güzel bir tasarımı var. Ekran gerçekten güzel. İşlemci hızı olarak iyi. Sadece dahili hafiza 16gb yerine 32 gb olabilirmiş, htc nin sistem dosyaları 8gb tutuyor, geriye 8gb dahili hafıza kalıyor. fiyat uygunluğu sebebiyle aldım, hafıza kartıyla destekliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2016
    10 numara

    10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2016
    sesli arama sorunu

    sesli komut ile rehberimdeki kişilerin isimlerini yaptığım sistem güncellemesine rağmen anlamıyor veya farklı isimler açıyor, bunun dışında telefon güzel fakat ben menüsüne alışık olmadığım için kullanmakta zorluk çekiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HTC Desire 828 16GB 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Cep Telefonu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HTC Desire 828 16GB 5.5 inç Çift Hatlı 13 MP Cep Telefonu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat