Nokia 603 2048MB 3.5 inç 5 MP Cep Telefonu Yorumları

Nokia 603 2048MB 3.5 inç 5 MP Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(110 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.06.2019

    Telefonla alo diyim mesajlaşıyım diyorsanız alın wi-fi var ama telefon güncelleme almadığı için kendi servisleri de dahil facebook, instagram ,whatsapp kısacası hiçbir uygulama açılmıyor. Kendi mağazasından da yüklenmiyor.Ben sadece youtube ye girebildim ama kalite çok kötü 144p gibi aynı .İçinde üç tane oyun var birisi angry birds birisi fruit ninjja diğer oyunda top yuvarlama oyunu ama adı aklıma gelmedi kb aynı 603 telefonla bluetooth ile bağlayıp oynayabiliyorsunuz bu yüzden ben bunu oynayamadım ama ilk iki oyun oynama açısından güzel zevkli. Ön kamerası yok tek arka kamerası var 5mp ışıklı ortamda iyi çekiyor ama telefonda odaklama yok belli bir odakta sadece çekiyor mesela telefonun hemen dibindeki bir şeyi çekincemdeniz netlemiyor siz de müdehale edemiyorsunuz.Telefonda bluetooth var bu güzel sessize alabiliyosunuz bunlar üstten parmağınızı kaydırıp ulaşabildiğinız kısa yollar. Ekrana aynı anda farklı duvar kağıtlarını koyabiliyosunuz sayfayı kaydırdıkça farklı duvar kağıdı . Bildirim ışığı var.Işığı alttaki orta çizgi gibi olan tuştan yansıtıyor.Rehbere insanların fotoğrafını koyabiliyorsunuz.Insanlar arayınca fotoğrafı gözüküyor.Telefonun bataryası çok kötü kendi kendinin şarjıni yiyor dolu halde bile 1 günü zor geçiriyor alacak olan bunu bi düşünsün çünkü telefon sizi yarı yolda bırakabilir yada yeni batarya alıcaksın veya bi power bank ile yoluna devam ediceksin. Dokunmatiği yaşlı bir telefon olmasına rağmen çok ta kötü değil tabiki çokta iyi de değil ama günü kurtarır . Müzik dinlemek istiyorsanız güzel bir ses çıkışı var hatta günümüz telefonlarını karşılaştırınca telefonu bu konuda kutluyorum sesi çok gür çıkaran bir telefon, sesi çok kısarsanızda çok iyi bir kısması var.En düşük seviyede kulağımı dayayınca anacak duyabiliyorum ama en yükseğe alınca da 20 metre öteden bile duyulabiliyor.Telefonun en çok ses çıkışını seviyorum yeni telefonlarda bile bulamıyorum böyle güçlü bir sesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2017
    Yılların Verdiği Tecrübe...

    Telefonu beş yıldır kullanıyorum. Bir türlü gerçek bir akıllı telefona geçememiştim. Ama kullandığım süre için söyleyeceklerim, basit, şık, hızlı ve dokunmatiği iyi bir telefon. İnstagram vs gibi uygulamaları kaldırmıyor ve artık güncelleme vermiyor bazı uygulamalarında. Bu günden sonra sosyal medya ile içli dışlıyım derseniz işinizi görmeyeceği açık ve net. Ama anneniz veya babanız için basit bir dokunmatik telefon istiyorsanız tam aradığınız telefon ama önden uygulamalarına güncelleme gelip gelmeyeceğini öğrenin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2016
    gayet kullanışlı..

    nokıa telefonu ben anne babam için aldım.gayet kullanışlı özellkle arayan kişiyi sesli olarak da anons etmesi cok iyi.annemler telefonu acmadan kimin aradıgını duyabılıyorlarda.ayrıca okunaklı ve buyuk font yazısı var.whatsaap face gibi sosyal agları da kullanabılırsınız eger yetişkın ısenız.kısacası anne baba için aranılıyorsa en ıyı tercıh budur bence..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2016
    Çoğu özellik çalışmaz!

    Nokia güncelleme desteğini kesmiş. Eski güncellemeleri bile yükleyemiyorsunuz. Bu yüzden marketti, haritaydı falan birkaç özellik çalışmıyor. Sadece alo diyebileceğim, dokunmatiği ve ekranı iyi bir telefon istiyorsanız alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2016
    baba telefonu

    babama aldım gayet memnun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    fiyatına göre iyi bir ürün

    dokunmatik ekranı beklentimden daha iyi performansa sahip açıkçası. söylenen zamanda kargoya verildi ve ertesi gün elime ulaştı. bu fiyatta akıllı bir telefon arıyorsanız ideal

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2016
    güzel

    döneminin giriş seviyesi akıllı telefonu ...güzel tavsiye ederrrim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2016
    Güzel

    Fiyatına göre gerçekten kaliteli bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2014
    güzel

    ürün gayet iyi tasarım şık özellikle kamerası çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2014
    tatmin edici bir telefon

    ilk alınca şaşırdım, fiyatı düşük olduğundan dolayı basit bir telefon gibi gelmişti bana daha önce de başka yerde görmemiştim ama hiç de öyle değilmiş, güzel telefon, tavsiye ederim:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2014
    fiyatına göre çok iyi bir telefon

    2 hafta oldu alalı ilk akıllı telefonum bir sürü program yükledim kaldırdım hatta asfalt 5 hd yükledim oynuyorum hiç bir sıkıntısı yok. Yalnız WhatsApp da kamera kalitesini düzeltemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2014
    kullanımı kolay ve kaliteli

    Nokianın kullanımı kolay. Cep telefonunda olması gereken tüm özellikleri var. Ayrıca ekran kalitesi çok iyi. Yazı karakterleri kullanışlı. Estetik ve sağlam. Parlama yapmadığı için gün ışığında ekran rahatlıkla görülebiliyor. Sanırım bu özelliği benim için önemliydi. Pil ömrü uzun. Çabuk ulaşması ayrıca sevindiriciydi. hepsi buradanın sağladığı hizmetler için tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2014
    FİAT KALİTE UYUMU AÇISINDAN

    TELEFONUN ÖZELLİKLERİ PROFOSYONEL OLAYANLAR İÇİN YETERLİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2014
    cihazın mükemmel olduğunu bildiğim için hemen sipariş verdim

    alınmaya değer bir cihaz.herkese tavsiye ederim.android sistemlerden çok daha iyi.1 ghz.işlemcisi ile takılmadan çalışıyor.ekran parlak gün ışığında bile rahatlıkla okunabiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2014
    bu fiyata bundan iyisini bulmak zor

    Dün geçti elime ve çok beğendim. Tasarımı güzel, kullanışlı ve hızlı bir telefon. Bu fiyata daha iyisini bulmak gerçekten zor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2014
    2011 nisan ayında almıştım

    bu telefonu 2011 nisan ayında aldım hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bir çok kez yere düşürdüm kırıldı dedim ama hala kullanıyorum çizik dahi yok internet whatsap gayet başarılı (1-5 mp kamera var tek sorunu bence bir flaş olmaması 2. 3g görüşme için ön kamera yok )

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2014
    memnuniyet verici.

    Site müşteri memnuniyeti sağlamak için elinden geleni yapıyor. ayrıca nokia 603 ü fiyatına göre çok beğendim. özellikleri gayet iyi. internet isteyenler için de alternatif bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2014
    Ucuz akıllı kullanışlı

    Zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ama fiyat performans iyi, güncelleme yedek almadan yapmayın video ve foto menü içine entegre edilmiş olarak geliyor ve microsof ta sorun yaşarsınız. Ürün çok sağlam IPS ekran oluşu güneş ışığında dahi ekranı görebiliyorsunuz. Kutu içinde usb port koblosu çıkmıyor haricen alıp flahs bellek kullanabilir flim izleme imkanı sunuyor.Şarj çok kurcalanmaz ve enerji tasarruf da bir hafta gidiyor. Kısacası basit cep tel fiyatına harika kullanışlı bir tel. Ucuz olsun interneti olsun flim izleyim cebime sığsın diyorsanız tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.02.2014
    kalite nokia dır

    nokiadan asla şaşmadım bu zamana kadar kalite güvenilirlik sağlamlık performans ne ararsan var piyasada yığınla android telefonlar var ve hep gördüğüm şeyler ya çöktüğü ya düştüğünde dağıldığı yada dış kasanın çabuk eskidiği kendim şahsen nokia 701 kullanıyorum 603 ü de annem için aldım telefonun tasarım ve performansı harika düşünmeden alınacak bir telefon fiyatıda harika e bide bu sitede satınca daha harika oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2014
    bu fiyata bu

    öncelikle siteden yaptığım tüm alışverişlerden memnun kaldığımı söylemek istiyorum..çok teşekkürler..telefon bu rakama alınabilecek en iyi telefonlardan..yalnız sim kartı kesmem gerekti.fotoğraf çekimi iyi..görüntüsü güzel..hanım çok beğendi..o yüzden sorun yok.herkese hayırlı alışverişler dilerim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia 603 2048MB 3.5 inç 5 MP Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia 603 2048MB 3.5 inç 5 MP Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat