Alcatel Idol 4 16GB 5.2 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Alcatel Idol 4 16GB 5.2 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(64 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    Çok şık telefon

    Çok şık ve normal kullanım için fiyatına göre gayet yeterli telefon. Beşken Elk. den aldım. paketleme ve kargo hızı olsun memnun kaldım. sesi muhteşem. 2 gündür kullanıyorum gözüme batan bir eksisi olmadı henüz. sadece batarya biraz daha güçlü olabilirdi. Genel anlamda tavsiye edebileceğim normal kullanım için yeterli ve şık bir telefon. HB ve Beşken elk e teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2018
    6 AY KULLANDIM KÖTÜ DEĞİL

    Ürünü Hepsiburada'n alalı yarım yıl oldu. Model olarak orta derece. Kendi kendine kapanma ve bir kere de tamamen kilitlenme yaşadım. Ancak bu da benden kaynaklandı. Çünkü sürekli hareket halinde ve tam kılıflı olmadan yan cebimde tutuyordum. Eğer kaliteli bir kılıf içinde bulundurursanız bu sorunları da yaşamazsınız. Evet ısınıyor. Ancak oyun meraklısı veya sürekli video izleme sevdalısı değilseniz bu cep size yeter. Bir günü rahat çıkarırsınız. Kamera ve foto çekimleri ortalama ve yine yeterli. Şimdiye kadar hiçbir programda sorun yaşamadım. Kasa sağlım. Ek hafıza kartı alarak çok rahat depolama yapabilirsiniz. Fiyatına göre neredeyse en iyi cep telefonu diyebilirim. VR özelliğini hiç denemedim. Bir kenarda duruyor. Ama gelen VR gözlüğü meraklısı için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2018
    ekran kenar boya atıyor

    çok güzel bi telefon 7 aydan beri kullanıyorum ancak telefonun ekranının kenarında bulunan siyah çizgi hat tamamen kavlamaya başladı. çok çirkin bir hal aldı. tüm estetiği kayboldu tadı kaçtı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2018
    Alcatel Idol 4 = Mükemmel

    Alcatel Idol 4, bugün dahi, bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. Özelliklerine bakarak, bundan emin olabilirsiniz. Daha önce; Alcatel Idol 3 kullanmış biri olarak, bu telefonun Idol 5'ten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hepsiburada'dan alışveriş yapmadan önce, satıcı ile temas kurarak, ürünün stok bilgisini teyit etmenizde fayda olduğunu hatırlatırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    fiyatına göre fazlasını veriyor..

    1 yıldır kullanıyorum. yapılan yorumla göre almıştım. herkesin dediği gibi eksileri olsada artısı daha çok. bunu ayfon markası(reklam olmasın :) ) yapsaydı en az 2bine satardı. ben memnunum. fiyatına göre iyi değil, bu fiyata bu çokçok iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2017
    teşekkür

    Süper mağaza, süper ürün. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2017
    Dört Yıldız

    Herşeyden önce telefon kullanıcı dostu özelliklerle donatılmış durumda. Kutu içinden çıkan öncam koruyucusundan, telefonu düşme ve çarpmalardan koruyan arka kapağa; içindeki güzel ve kolay uygulamalara; hatta VR gözlüğüne kadar pek çok artısı var. Eksileri yok demek değil tabii ki bu. Şarjının ancak az kullanımla bir gün dayanması ve tabi çok ısınması en önemli eksileri. Ben telefonu az kullanan, telefonla oyun oynamayan, ama olanaklarından da yararlanan bir kullanıcıyım. O yüzden de bence güzel, başarılı ve kaliteli bir telefon. Elegant bir görünüşü var, tasarımı güzel, çift taraflı hopörlor sistemi ile ses kalitesi iyi; kısaca fiyat performans açısından oldukça başarılı bir telefon. O yüzden de 1.000 TL civarında akıllı telefon arayan herkese öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2017
    Alcatel İdol 4

    Alcatel geçmişte cep telefonuyla tanıştığım ilk markadır kalitesi hala aynı şekilde devam ediyor gerçekten malzeme kaliteli ayrıca hızlı menü geçişleri ve benim için en önemlisi ses kalitesi yıllardır sony kullandım sırf ses kalitesi için bu telefon beni şaşırtı ekran muhteşem eksileri ise şimdilik gördüğüm biraz ısınıyor şık bir tasarım

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2017
    Beş Yıldız

    telefonu anneme aldık, başta biraz ısınıyordu ama sonradan düzeldi, içinden çıkan kılıf ve ekran koruyucuya güvenmeyin, ayrıca sipariş verin. telefonda kasılma vs. yok, hoparlörleri tahminen alanının en iyisi, ben bir akıllı telefonda ilk defa bu kadar kaliteli ses duydum. android sürümü 6.0.1. güncelleme sanırım almayacak ama önemli değil, bu android sürümü de oldukça güzel. içinden çıkan kulaklıkta alcatel yazıyor ama aslında jbl kulaklıklar. çok iyi değiller ama standart telefon yanında gelen kulaklıklardan da değiller, piyasada ortalama 50 lira civarı bu kalite kulaklıklar. zil sesleri, mikrofon ve konuşmada size gelen sesler de ayrıca kaliteli. fiyat performans 10/10

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    alcatel idol 4

    Bir arkadaşın önerisi ile aldım, General Mobile kullandığımdan, kullanımı biraz farklı geldi ama genelde performansından memnun kaldım, önerebilirim, fiyatına göre başarılı bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2017
    alcatel idol 4

    telefonun ses kalitesi,kamerası,ekran kalitesi,hızı süper ben de ilk defa alcatel satın aldım tereddüt etmeyin telefon çok iyi arkadaşlar

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Ürün açıklamasında yanlışlar var.

    Ürün açıklamasında yanlışlar var. Doğrusu kutu üzerinde yazan Qualcomm Snapdragon 617 ,4x1.5 Ghz 4x1.2 Ghz Octa Core Hız daha iyi olabilirdi.Batarya daha güçlü olabilirdi.Yorum videolarını izleyin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    Eksi Yönleri

    Batarya kapasitesi maalesef ki günü kurtaramıyor ve biraz zorlandığında aşırı ısınıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    başarılı beklentiler üzerinde

    ekran parlaklığı güzel ,sesi hem hoparlör hem kulaklık performansı olarak iyi derecede ,kullanımı kolay rahat, kılıf ekran koruyucu kulaklık ve gözlükten oluşan değişik bir kutu içeriği var normal kullanıcıları uzun süre idare edebilecek bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    Alinir

    Merhaba, Ürünü kullanip yorum yapmak istedim. Ürün fiyatina göre gayet basarili. Bu fiyata bu kalite, gorunum, hiz, gayet iyi. Evet sarji cok uzun gitmiyor. Bir gun normal kullanimda. Bana gore eksigi gece flas i biraz zayif. Gunduz cekimleri, cozunulurluk mukemmel. Renkler guzel. Hizi da gayet basarili. Cok kullanisli ve zarif. Her goren begeniyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    Beş Yıldız

    Bence, bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon. Artıları; Sesi mükemmel. Ekranı, hızı, tepki vermesi, malzeme ve işçilik kalitesi çok iyi. Fotoğraf kalitesi iyi. Isınma normal. Eksileri; Batarya orta, normal kullanımla günü çıkarabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre gayet güzell bir telefon.Beklediğimden çok daha iyi.tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.08.2017
    Beş Yıldız

    Uzun süreli beğenerek kullanabileceğiniz bir telefon,çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    Uzun süreli beğenerek kullanabileceğiniz bir telefon

    Alcatel İdol 4'ü araştırarak dışarıdan çok daha uygun fiyata aldım. Bir kaç günlük kullanım sonunda gördüğüm hususlar: İyi yönleri; Malzeme kalitesi, ekran görüntü ve parlaklığı, ses ve seviyesi, çift yönlü kullanıma izin vermesi, harici bellek imkanı, kamerası benim için yeterli Düşündürebilecek yönleri; batarya kapasitesi, ısınma, kendi programlarının sayısının azlığı ve güncelleme gecikmesi (Asus ile karşılaştırınca) Sonuç: Oyun fanatiği değilseniz sizi uzun süreli götürebilecek, zevkle taşıyacağınız ve kullanacağınız bir telefon.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    Beş Yıldız

    fiyatına göre çok iyi bir telefon beklediğimden iyi çıktı.görünüşü inceliği hafifliği ve özellikleri çok güzel.birçok pahalı telefondan daha iyi bence diğerleri marka ücreti alıyor sadece.tavsiye derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel Idol 4 16GB 5.2 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel Idol 4 16GB 5.2 inç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat