Siemens VSC3A330 Mavi Elekrikli Süpürge Yorumları

Siemens VSC3A330 Mavi Elekrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    klasik

    Olumlu yönleri: Klasiik bir süpürge ama motor ve çekişi güçlü rengi de çok hoşuma gitti kullanışlı tavsiye ederim çok yüksek fiyatlılara şimdilik gerek olduğunu düşünmüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    KUVVETLİ

    Olumlu yönleri: Emiş gücü kuvvetli ürün. Kullanımından memnun kaldım. Halı üzerinde toz bırakmadı etrafda toz bırakmıyor, Aksesuarları kaliteli ve temizlenmesi kolay. Evde bütün eşyalarım siemens kalitesine güvendiğim için aldım ve memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğum elektrik süpürgesi bozulmuştu bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Siemens marka bu elektrik süpürgesini buldum hemen siparişini verdim şu anda evde kullanıyorum ve kullanımı gerçekten çok iyi herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hafif ve güçlü

    Olumlu yönleri: Kayınvalide için aldık ürün hafif küçük ve çekişi güçlü bir ürün Olumsuz yönleri: Plastik kalitesi eski Siemens süpürgelerdeki gibi iyi değil. Ancak bu zaten bir çok marka ve üründe artık böyle

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kırılması için tasarlanmış

    Olumsuz yönleri: Bağlantı yerleri zayıf çabuk kırılır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Uzun süredir hç sorun yaşamadan kullandığım süpürgem. Gerçekten çok kaliteli çıktı. Çekim gücü çok iyi çok memnunum. Sesi de nrmal seviyede rahatsz etmiyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens VSC3A330 Mavi Elekrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens VSC3A330 Mavi Elekrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat