Tefal lTY9679WO X-Force Flex 8.60 Animal Care Kablosuz Şarjlı Elektrikli Süpürge Yorumları

Tefal lTY9679WO X-Force Flex 8.60 Animal Care Kablosuz Şarjlı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 26.06.2023
    Sürekli Turbo kullanım

    Normal modda çok zayıf, sürekli turbo kullanıyoruz, bu sebeple batarya çabuk bitiyor, yedek batarya mutlaka olmalı. Kullanışlı ürünler ve büyük kolaylık sağlıyorlar. Üst modelleri veya diğer markalar denenerek alınabilir.22v bana yetersiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.09.2022
    Güzel, yeterli

    Ürün görselindekinden farklı olarak 6 aksesuarlı ve 45 dakika şarja sahip bataryalı versiyon gönderildi. Gayet güzel sağlam ve performansı yeterli. Bu tarz ürün istiyorsanız kesinlikle makul. Herşeyden önce bataryası harici ve yedeğini alıp çalısma süresini artırabilirsiniz. Ayrıca garanti sonunda bozulursa servise muhtaç değilsiniz kendiniz yenisini alıp kullanabilirsiniz. Tek üzüldüğüm, satın aldıktan bir gün sonra 200Tl ye yakın fiyatı düştü. Umarımxbir fiyat garantisi uygulanıyordur.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.09.2022
    Hızlı Kargo, Ürün sağlam geldi.

    Ürünü çok araştırdım, ondan sonra sipariş verdim en uygun fiyatta amazzonda bu satıcıda buldum. düşünüyorsanız kesinlikle alın ben çeyizim için aldım mini bir ev turu yaptım temiz evi süpürdüm bu arada. ama evden kül çıktı bildiğiniz, çekiş gücü harika 10/10 bir ürün. İnşallah herhangi bir sıkıntıda yaşanmaz yaşayacağımızı da sanmıyorum satıcıya teşekkür ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.08.2022
    Hızlı teslimat

    Ürünü kendim kullanıp memnun kaldığımdan anneme de aldım.Hızlı kargo ve eksiksiz olarak elime ulaştı.Teşekkürler amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 01.06.2022
    Cok memnunum supurgeden

    Cok kullanisli. Ben diger meshur markadan bile daha cok begendim kullanimini. Bende onun hayvan modeli de var. Parmagimi agritiyor kullanirken. Bu cok kullanisli.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2022
    Berbat

    Ürünü 21.09.2021 tarihinde amazzon üzerinden sipariş verdim. Yaklaşık olarak 7 aydır kullanıyoruz. Gayet memnunduk ancak bugün süpürgeyi çalıştırdığımızda bir anda batarya kısmından motor yanmaya başladı. Kırmızı siyah dumanlar çıktı ve cihazı bir süre kapatamadık yanmaya devam etti. Fazla para versin Dyson alın. Tefal’e güvenerek yeni çıkan ürünü denemek için sipariş ettiğim için çok pişmanım. Güncelleme: Yanmadan sonra servise götürdük ve sıfır ürünle değişim yaptılar. Ancak şimdide tuşu bozuldu ve yine çalışmıyor. Verilen parayı asla haketmeyen bir ürün. Güncelleme 2: Süpürgenin tetik kısmı bozulduğu için tekrar servise gönderdik. Yaklaşık 1 ay bekledikten sonra yine sıfır süpürge gönderdiler. 2.ye sıfır süpürgemiz olmuş oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tefal dikey

    Olumlu yönleri: Ürün süper. Çekişi ve kullanımı ve çift batarya.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Çok uzun araştırmalar sonucu aldığım bir ürün oldu. Media markta denedim ve netten aldım gayet güzel kullanışlı bir ürün dysonın muadili olabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    yeni nesil

    Olumlu yönleri: gerisi boş harika birürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    fonksiyonel

    Olumlu yönleri: Oynar başlıklı olması ve pek çok başlığa sahip olması ile beraber işlevselliğe de dikkat çekiyor. Power LED Vision başlığı sayesinde tüm zeminlerden tavana hızlı temizlik sunuyor ürün ve de 35 dakikaya kadar çalışma özelliği var. Alçak mobilyaların altını bile hiç eğilmeden alabiliyorsunuz böyle bir şey sunuyor süpürge. Annem çok sevdi eminim tüm anneler de çok sevicek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    süperrr

    Olumlu yönleri: 2 bataryalı animal care kablosuz şarjlı süpürge alabileceğiniz en iyi elektrikli süpürge. Fiyatının hakkını veriyor hatta az bile bence. 35 dk şarj süresi var bitmiyor hemen ve emiş gücü muazzam... Evcil hayvan kiti olması da çok iyi zira evimde mini bir köpekcik besliyorum tüyü kılı vs çok iyi vakumlayarak temizliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    alın aldırın

    Olumlu yönleri: Valla anneme anneler gününde babam aldı. Ben uzun bir süredir annem için araştırıyorum ürünü. Baya sevdik biz. Evde hayvan besleyenler için de son derece ideal bir ürün bence. %99 hava filtrelemesi de sağlık açısından çok kullanışlı bence. Alırsanız pişman olmazsınız diyor annem :. Oynar başlık olması sayesinde evde tüm köşelere giriyor ve koltuk süpürmesi de çok basit

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün muadillerine göre hem uygun fiyatlı hem de performans açısından oldukça iyi. Sesi oldukça az ve şarj süresi gayet yeterli. Ayrıca desteksiz ayakta durabilmesi Dr büyük avantaj. Çekim gücü normal mod da dahi oldukça yeterli. Çevremdeki herkese öneriyorum. Şimdiye kadar almadığıma pişmanım, :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç düşünmeden alabileceğiniz süper bir süpürge. İkinci bataryayı da satın alıp çok rahat ettim. 140 m2 daireyi iki şarjla tertemiz süpürüyorum, hem de yorgunluk yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün teslimatı çok hızlıydı ancak makinanın çekim gücünü çok yeterli bulmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2021
    2 batarya deyipntek batarya gönderiyorlar

    Olumlu yönleri: . Olumsuz yönleri: Ürün özelliklerinde 2 batarya yazmasına rağmen tek bataryalı ürün yollayıp birde eksik ürün göndermedik diyorlar

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücü olarak üst seviye değil. Ancak yerdeki kırıntıları sıçratmadan güzel temizliyor. Kırılabilir dirsek kontrol etmesi zor ama işe yarar. Süpürge tam fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok araştırarak aldım tefal markasına güveniyorum o sebebten indirime girince kaçırmak istemedim sanki önceden süpürge yapmıyormuşum hissi yarattı o kadar güzel süpürüyorki çıkan toza hayret ettim ilk turbo kullandım işim yarım kaldı şarjı bitti yedek batarya almayı düşünüyorum eksi gördüğüm yanı sapı kısa kalıyor bence birde halı sıkışıyo gibi olunca başlık duruyo ama çıkan tozu görünce istediğim yeri rahat süpürünce eksi yanı devede kulak kalıyo tşkler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Orjinal, kaliteli urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri, yıkanabilir hepafiltre, hafifliği, kendisi ayakta durabilmesi,pilinin kolayca değiştirilmesi,bükülen başlığı ile mobilya altlarında kolayca kullanımı. Olumsuz , süpürme sırasında tetiğe yanlışlıkla basılabiliyor.Tutma kolu daha uzun olmalıydı. Pili çıkarmadan şarja takılmıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal lTY9679WO X-Force Flex 8.60 Animal Care Kablosuz Şarjlı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal lTY9679WO X-Force Flex 8.60 Animal Care Kablosuz Şarjlı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat