Tefal TY9688WO X-Force 8.60 (2 Batarya) Sarjlı Süpürge Yorumları

Tefal TY9688WO X-Force 8.60 (2 Batarya) Sarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.02.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tefal dikey

    Olumlu yönleri: Ürün süper. Çekişi ve kullanımı ve çift batarya.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    fonksiyonel

    Olumlu yönleri: Oynar başlıklı olması ve pek çok başlığa sahip olması ile beraber işlevselliğe de dikkat çekiyor. Power LED Vision başlığı sayesinde tüm zeminlerden tavana hızlı temizlik sunuyor ürün ve de 35 dakikaya kadar çalışma özelliği var. Alçak mobilyaların altını bile hiç eğilmeden alabiliyorsunuz böyle bir şey sunuyor süpürge. Annem çok sevdi eminim tüm anneler de çok sevicek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    süperrr

    Olumlu yönleri: 2 bataryalı animal care kablosuz şarjlı süpürge alabileceğiniz en iyi elektrikli süpürge. Fiyatının hakkını veriyor hatta az bile bence. 35 dk şarj süresi var bitmiyor hemen ve emiş gücü muazzam... Evcil hayvan kiti olması da çok iyi zira evimde mini bir köpekcik besliyorum tüyü kılı vs çok iyi vakumlayarak temizliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    alın aldırın

    Olumlu yönleri: Valla anneme anneler gününde babam aldı. Ben uzun bir süredir annem için araştırıyorum ürünü. Baya sevdik biz. Evde hayvan besleyenler için de son derece ideal bir ürün bence. %99 hava filtrelemesi de sağlık açısından çok kullanışlı bence. Alırsanız pişman olmazsınız diyor annem :. Oynar başlık olması sayesinde evde tüm köşelere giriyor ve koltuk süpürmesi de çok basit

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2021
    2 batarya deyipntek batarya gönderiyorlar

    Olumlu yönleri: . Olumsuz yönleri: Ürün özelliklerinde 2 batarya yazmasına rağmen tek bataryalı ürün yollayıp birde eksik ürün göndermedik diyorlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    tefal çift bataryalı şarjlı süpürge

    Olumlu yönleri: Ürün gerçekten güzel ve iş görüyor parçalarına şurama kadar hiç ihtiyaç duymadım dyson v11 extra ti iade etmiştim memnun kalmayıp malzeme kalitesi dysonunniyi olsada bunun kullanımı daha kolay sürekli tetiğe basmıyorsunuz ve ayakta dik durabilmesi gibi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü iki moddada kullandık, normal mod gayet yeterli, bazı noktalarda turbo modu anlık açıp normal modda devam ettik. Gayet güzel sonuç veriyor. Ek aparatları çok kullanışlı. Özellikle küçük yerler için minik ayaklı başlığı harika. Oto temizliği için de güzel bir apartı var. Çift bataryanın olması da ayrı bir avantajı. Malzeme kalitesi çok iyi. Tavsiye ediyorum. Bu arada paketleme de çok iyiydi. Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.10.2021
    ÜRÜN

    Ürün kutusu sonradan bantlanmış sanırım teşhir ürünü yollanmış

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün değerlendirmesini kullanmadan önce yapmak istemedim. neredeyse hiç bir yerde bu ürün hakkında bir yorum bulamadım. Buna rağmen Tefal kalitesine güvenerek aldım ve kesinlikle çekiş gücü, malzeme kalitesi ve kullanım kolaylığı (eğilmeden kanepe ve bazaların altlarını temizleme vs.) yönünden mükemmel bir ürün. Çift batarya olması gerçekten büyük bir avantaj. her bir batarya düşük güçte 20-25 dk. tam güçte ise 12-17 dakika civarında kullanım sunuyor. Dubleks daireye göre bu zaman dilimi gayet yeterli. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. kafanızda soru işareti kalmasın.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.09.2021
    2 bataryalı 👍🏻

    Ürünün açıklamalarında yazmıyor ama 2 batarya ile geliyor. Çekiş gücü gayet iyi. Başlıkların manevra kabiliyeti ve borunun esnek yapısı işinizi kolaylaştırıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.08.2021
    Cift batarya mi acaba bu ?

    Urun cift batarya mi acaba eger oyleyse fiyat guzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün çekişi başlıkları inanılmaz iyi. Ayrıca yedek bataryası olması şarjlı bir alet kullanma kısıtlamalarınıda ortadan kaldırıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal TY9688WO X-Force 8.60 (2 Batarya) Sarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal TY9688WO X-Force 8.60 (2 Batarya) Sarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat