Black & Decker FEJj520J Gri Elektrikli Süpürge Yorumları

Black & Decker FEJj520J Gri Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    İdare eder

    Olumlu yönleri: Black Decker elektrikli süpürgeyi alışveriş sitesi üzerinden çok uygun bir fiyata satın aldım. ürün beklentilerimi tam anlamıyla karşılıyor tek sevmediğim yönü renginin biraz soluk olması. Onun haricinde tozu ve kiri çok başarılı bir şekilde çekiyor. beklediğimden çok daha iyi performans sergilediği için kullanışlı denebilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Beğenmedim

    Olumlu yönleri: çekim gücü oldukça başarılı olan Black Decker elektrikli süpürgeyi internet üzerinden geçen ay sipariş etmiştim. Makineyi çok beğendim. Özellikle küçük alanlar için ideal kullanım sağlıyor. Ama kullandıktan sonra benim daha büyük boyutlu bir süpürgeye ihtiyacım olduğuna karar verdim. Çalışma süresi 10-16 dakika arası. Anlık kırıntıları toplamak için tercih edecekseniz ideal.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Beklenti Altında

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi küçük kullanım alanları için almıştım. Ama ağırlık olarak biraz fazla geldi bana açıkcası. yoruluyorum süpürürken. Teknik özellikleri açısından kullanışlı aslında. Emiş gücü oldukça yüksek. Bu yüzden bir miktar sesli çalışıyor. Çok sessiz bir makine beklentiniz varsa rahatsız edebilir sizi. Ama ben performansına göre değerlendirince bunları görmezden gelebiliyorum açıkcası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Emiş gücü yüksek , sessiz çalışma, esnek oluşu sebebiyle koltuk ve kanepe altlarının temizliğinde olumlu Olumsuz yönleri: Kullanma kılavuzunda Türkçe açıklama yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin belindeki rahatsızlıktan dolayı bu elektrik süpürgesini almaya karar verdik. Dikey kullanımı sayesinde fazla eğilmeden temizlik işlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Paketin içerisindeki duvar aparatı ile de elektrik süpürgesini duvara montajlayarak yer tasarrufu elde etmiş oluyorsunuz. Eşim kullanımından oldukça memnun kaldı. Filtresinin yıkanabiliyor oluşu uzun süre kullanım rahatlığı sağlıyor. Tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    süper

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü çok yüksek uzun yıllar kullanılabilecek bir malzeme kalitesinde olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans olarak da oldukça avantajlı bir ürün. Çok fazla gürültü çıkarmadığı için de daha rahat evi süpürme imkanı sunuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: ÇOK FAZLA SESLİ

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker FEJj520J Gri Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker FEJj520J Gri Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat