Steelseries Apex 100 Oyuncu Klavyesi Yorumları

Steelseries Apex 100 Oyuncu Klavyesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Genel Bakış

    Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığım için arasındaki fark için bir şey diyemeyeceğim. Ama klavyenin hissi gerçekten çok güzel, ben sürekli kod yazdığım için ve nadiren de olsa oyun oynadığım için bunu tercih ettim ve gerçekten harika bir klavye. Marka itibari ile malzeme kalitesi çok harika. Kendisinin sunduğu program(sitesinde mevcut, steelseries engine 3) ile tuşlara macro atanabilmesi falan gerçekten çok güzel özellikler. Tek ışık seçeneği mevcut ve bu ışık gerçekten çok güçlü yani ortamda ışık varken bile kendini belli ediyor. Ve isterseniz bu ışık yanıp sönebiliyor. Dikkatinizi çekmek istediğim nokta, *Klavye Türkçe değil yani ö,ç,ş,i,ğ,ü harfleri klavyede simge olarak bulunmuyor fakat tuşlar mevcut üzerlerin de farklı simgeler var. Ben bakmadan kullandığım için çokta büyük bir sorun değil benim için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Mekanik Hisli Klavye

    Feedback dedigimiz bastiktan sonra gelen bir tepkime var ve bu size mekanik klavye kullaniyomus hissi veriyor.Almanizi tavsiye ederim.Fakat sunu belirtmeliyimki klavyede fazla bi ses yok.

  • Teknosa aracılığıyla, 31.01.2017

    20 milyon tuş basma garantisi,tuş takımlarının aydınlatması olması ve en önemlisi tuş takımın mekanik hissiyatı vermesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    iyi

    kimse yorum yapmamış bari ben yapıyım dedim öncelikle klavye türkçe tuş diziliminde değil ve arka aydınlatma sadece tek renk olması kötü fakat klavye mekanik hisli baya iyi ayrıca steelseries kalitesi oyunlarda eksiksiz fakat aydınlatma tuşları aydınlatcağına arkasını aydınlatıyor ve dediğim gibi hissi baya iyi ses pek yok ama

  • Teknosa aracılığıyla, 27.01.2017

    Çok iyi bir klavye hem aydınlatmalı hem de steelseries :)) Eğer bir Apm canavarıysanız bu fiyata hakkını fazlasıyla veriyor. Dayanıklı ve kullanımı oldukça rahat. Herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2017
    apex100

    123456789123456789

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Apex 100 Oyuncu Klavyesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Apex 100 Oyuncu Klavyesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat