iLife G80 Kablosuz Dikey Süpürge Yorumları

iLife G80 Kablosuz Dikey Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok çok çok beğendik.. Çok ideal her anlamda.. Hafiflik, çekim gücü, renk, kullanışlı ve ğretik oluşu.. Çok teşekkürler.. Hediye için de ayrıca teşekkür ederim çok zarifsiniz :)

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aldığım en iyi ürünlerden biri çekim gücü çok çok iyi ufak çocuğum olduğu için kırıntılar çok oluyor yanındaki fırça sayesinde kıyıda köşede ne kadar kırıntı varsa topluyor alırken tereddüt yaşadım ama iyiki almışım almak isteyenlere kesinlikle öneririm çöp haznesi dolunca hemen temizleyin çekim gücü daha kuvvetli oluyor özellikle çocuklu evlere kesinlikle gerekli bir ürün başka markalara çok para vermeye değmez bu üründe çok çok pahalı ürünlerle birebir aynı

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk izlenimlerimi belirtiyorum zamanla güncelleme yapma gereği hissedersem yine yazacagım.Öncelikle şarjı iyi gidiyor emiş gücü kablolu süpürgeler ile aynı seviyede, motorlu başlıklar zemindeki tozu kiri çok iyi topluyor, temizlemesi de tek tuşla çok kolay, küçük motorlu başlığıda çok işe yarıyor ve oldukça hafif. evcil hayvan besliyorsanız olmazsa olmaz . Çok kolay ve hızlı şarj oluyor. Sesi de max güçte biraz yüksek, diğer modda sesi az ve çok iyi . Kullanım kılavuzu Türkçe.Teslimatta hızlı diyebiliriz. Onun dışında şu anda dyson ile yarışabilecek güzel bir ürün bence. Ilife robot süpürge çok iyi bir marka olduğu için güvenerek şarjlı süpürgesini aldım.Robot süpürge tercih etmek istenebilir. Ben küçük çocuklarım ve kedim olduğu için çabuk kırılıp döküleceğini düşündüğüm ve kablolulara göre daha pratik olduğu için bu ürünü tercih ettim. Fiyatı da şu an yurtdışına göre çok ucuz sanırım yeni satışı başladığı için..Özellikle bebekli ve evcil hayvan besleyen aileler bişey döküldüğünde anında süpürmek muhteşem. Hafif ve kullanışlı. 2 gün önce yeni yıkamadan gelen halıyı süpürünce inanamadım. Ürün gerçekten harika boşuna Dyson için bi ton para dökmenize gerek yok. Uzun kullanımda da üzmez ise kesinlikle önerilir. Ayrıca ürünün yüzeyi ve aparatlarının kalitesi de gayet güzel... Düşünenler kaçırmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben meşhur dikey süpürgenin ilk modelini kullanıyodum. Bunu yeni teknoloji olarak görüp araştırıp ablam aldı. Çok memnun olduğu için bu yorumu o yazıyor ve diyorki Ürün beklentimin çok çok üzerinde çıktı. normal seviyede süpürme yeterli, döner başlık halıdaki zemindeki her şeyi topluyor parke ve seramik içinde ayrıca döner başlık kutu içinden çıkıyor,bide döner yan fırça hiç bi dikey süpürgede yokmuş bundaki baya işe yarıyor farkını görebiliyorsunuz. Normalden çok daha kısa sürede süpürge yapabiliyorum artık. Max modda şarj hızlı bitiyor sürekli kullanırsanız 15 dakikada şarj biter. Normal modda tüm evi 40 dakika boyunca süpürdüm. Ürünün malzeme kalitesi ve duruşu çok ii. ürün anlatildiği gibi kaliteli emiş çok iyi başlıklar çok kaliteli ben zaten robot süpürge ile birlikte kullanıyorum derinlemesine temizliği bununla yapıyorum. Ürün ertesi gün kargolandı. 2. Güne teslim aldım ve hemen denedik ev parladı resmen halıların koltukların rengi açıldı ve cıkan toza kire inanamadık gercekten cok cok iyi bi ürün yarım saatte sarj bitiyo ama bütün ev tertemiz oluyo zaten yarım saate yeterli süresi.okudugum ben bayıldım ürüne düşünmeden alın büyük süpürgeyi artık açmam bile gerek olacagını düşünmüyorum sürekli kablolu süperge çıkaramayan ve hem temizlesin hem de pratik olsun diyorsanız inanın tam size göre. çok fazla araştırdım ama ürün özelliği, performansına göre fiyatı oldukça uygun. hergün elimde. çok pratik ve hemen hazırda olması da etrafın kirlenmesine fırsat tanımıyor. kesinlikle tavsiye ederim . :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok beğendim, çekişi güzel, hafif, iki başlık olması da çok iyi, küçük hediye için teşekkür ederim. Bir tane de ablam için sipariş vereceğim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
iLife G80 Kablosuz Dikey Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. iLife G80 Kablosuz Dikey Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat