Kerasus KL-125 Multimedia Kablolu Klavye Yorumları

Kerasus KL-125 Multimedia Kablolu Klavye yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 14.02.2017
    güzel

    ben fiyatına göre çok sevdim sadece boyutu biraz küçük geldi ama bence böyle ele daha iyi oturuyor yukardaki tuslar çalışıyor bu fiyata alınacak en iyi ürün belki 30-40 tl lik çoğu klavyedende iyidir

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    Üç Yıldız

    bu fiyata güzel bi ürün. büyüklüğü normal. ekstra tuşları çalışıyor. yanlızca w tuşuna tam basmam gerekiyor algılaması için. eğer hafif basarsam (yada çok güçlü basmazsam algılamayabiliyor.)

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2017
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre gayet kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    Büyük ve hissedilir

    beklediğimden daha büyük çıktı. benim açımdan sorun değil. hem yön tuşları hem de harfler içerisinde yön olarak kullanabilen tuşların renkli olması estetik katıyor. kısa yol tuşları çalışıyor. beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kerasus KL-125 Multimedia Kablolu Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kerasus KL-125 Multimedia Kablolu Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat