Dark DK-AC-KAM04 Smart TV Klavye Yorumları

Dark DK-AC-KAM04 Smart TV Klavye yorum ve tavsiyeleri

(52 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Pc de,akıllı telefonda, ps3 de, projeksiyonda,akıllı tahtada kullandık hepsinde de işimizi gördü. Daha önce kullandığımız kırılınca (bir kaç defa yere düşürünce on-off düğmesi kayboldu o şekilde bile bir süre kullandık) yeniden sipariş verdik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Samsung UE55NU8000 akıllı TV de klavye haricindeki kısımlar pek fazla çalışmadı.. Ses, ana menü gibi önemli tuşlar işlemedi.. Akıllı tuş fonksiyonu sadece üzerinde turuncu yazılı tuşlara yapılması bir eksi.. Ses tuşuna yapamıyorsunuz örneğin siyah beyaz tuşlardan olduğu için.. İade ettim bu nedenle.. Smart TV'de ana kumandanın yanına sadece klavye ve mouse için alınabilir.. Ürünün kumanda fonksiyonunun iyi çalışmaması nedeniyle DARK'ın KAM02 modelini almak daha mantıklı yoksa kumanda kısmı kullanılamayacaksa gereksiz bu modeli almak..Bir de ileri zamanda bataryası tükendiğinde batarya arama sorunu olacağı için pek mantıklı bir ürün tercih sayılmaz açıkçası..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Ürünü projeksiyondan yansittigim android tv de kullanmak için aldım ama herseyde kullanılıyor ve klavyede türkçe harflerin hepsi mevcut çok hızlı ve stabil çalışıyor. Ayrica mağazaya teşekkür ediyorum siparişi dun verdim bugün elime ulaştı kargo paketlenmesi vs gayet ozenliydi güzel bir alışveriş oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2019
    Beş Yıldız

    EN İYİ AİR KUMANDA BEN BUNUN ÜZERİNE TANIMIYORUM PİL DERDİ YOK ARTI ELİNE TAM OTURUYOR KULLANIM BAKIMINDAN KESİNLİKLE TAVSİYA EDERİM

  • NI1 aracılığıyla, 09.09.2019
    Çok güzel

    Her türlü mouse ve klavye işinizi gören pratik çok güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    Beş Yıldız

    Gayet başarılı

  • NI1 aracılığıyla, 25.05.2019
    Güzel ürün. Fare iyi çalışıyor.

    Ürün genel olarak iyi. Ama geri dönüş tuşu çalışmıyor box kendi kumandası ile geri gelmek zorunda kalıyorsun. Klavye güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Super

    Bilgisayara bagladigim tv yi kontrol etmek icin cok ii oldu, oneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2019
    Beş Yıldız

    bilgisayarı tv'ye bağlayarak kullandığımız için elimiz ayağımız gibi birsey. Sanırım düşmelere baglı olarak ilk aldığımız 1 sene gibi bir sürede bozuldu, anında yenisini sipariş verdik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2019
    Beş Yıldız

    harika bir kumanda, kaliteside güzel. çoğu tv kumandasından daha kaliteli duruyor. stickpc için almıştım ve işini çok iyi yapıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2019
    Arkadaşlar ürün güzel fakat Türkçe karakterler yazmıyor ç,ş,ö,ü,ğ

    Arkadaşlar ürün güzel fakat Türkçe karakterler yazmıyor ç,ş,ö,ü,ğ

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2019
    Bu bir akıllı bıdık .

    - Android tvbox ile, TV+ kanal değiştirmelerde zorluklar var"dı", - bu ürün ile TV + kanal değiştirmeler mümkün hale geldi. - Fakat, başka bir zorluk daha oluştu, - TV yi TV kumandasından, Tv Box 'ı TV box kumandasından aç - kapat, - ortada 3 kumanda bekler oldu. - TV ve TV Box kumandasının açma kapama tuşlarını bu akıllı bıdığa öğrettim, - şimdi TV ve TV Box açma kapamaları yapmayı " öğrendi ". - iki kumanda rafa kalktı, - tek kumanda ile her işi görür oldum, - çok yaşayasın, Dark Kam04 Kablosuz Qwerty Air Mouse . - ömrü uzun olur inşanlah . : ))

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2019
    kaliteli

    ürün gerçekten güzel hava mouse özelliği çok iyi. yalnız mouse sağ tık özelliğini bir türlü yapamadım android cihazda.

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2019

    Ürün kullanışlı ve şık bir ürün.. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2019
    Gayet güzel fakat..

    Tek eksik gördüğümv yanı, android uygulamalarında geri tuşu işe yaramıyor veya ben çözemedim. Geri tuşunu kullanabilen varsa buraya çözümünü yazabilirse sevinirim, çünkü gerçekten sinir bozuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2018
    android için ideal

    android tvbox için aldım son derece kullanışlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2018
    Memnun kalırsınız...

    Apple tv veya Xiaomi Tv box 4k yerine bunu deneyeyim dedim. Pek ümitli değildim ama Pc niz varsa tv ye bağlayın ve diğer 2 opsiyonu unutun, bunu alın, derim. Keyif veriyor ama bir lg tv kumandası keyfi de vermiyor....

  • NI1 aracılığıyla, 13.11.2018
    Guzel ürün hizli kargo ve sorunsuz paketlenmis

    Ürün güzel paketlenmis,fatura ve garanti belgesi var.hizli kargo ve ürün guzel calisiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2018
    Beş Yıldız

    Başarılı ürün. Akıllı kumanda diye alıp hüsrana uğramayın. Bu bir mousedur. Bilgisayarınızı uzaktan kullanmak için mükemmel işe yarıyor. Mesafesi de fena değil, bana sıkıntı yaratmadı. Tek sorunu üzerinde tekerlek yok. Benim için işlevselliği %95'dir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-AC-KAM04 Smart TV Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-AC-KAM04 Smart TV Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat