Kingston HyperX Cloud Stinger Kulaklık Yorumları

Kingston HyperX Cloud Stinger Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2019
    Kaliteli bir kulaklık

    Beklentilerimizi karşılıyor,

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.11.2018

    yalan yorumlar evımde var cs go da hıc bır sekılde ses kasılmıyor eskı dandık kulaklıgımla longdan shortu duyardım sımdı A dan city duyamıyorum iğrenç bır kulaklık pısmanım !

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2018

    Çok güzel bir ürün 5-6 saatlik bir kullanımda başımda en ufak bir ağrı yapmadı benim için çok önemli çünkü önceki kulaklığımı bu yüzden çöpe attım ve bunu aldım kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2017
    Kaliteli Ürün

    Ürün çok kaliteli. Gözlük ile birlikte kullanmama rağmen şaşırtıcı bir şekilde rahat bir kulaklık. Ses kalitesi ve yalıtımı çok iyi. Telefon tablet vs. ile birlikte de kullanılabiliyor. Çok memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 14.03.2017
    Müthiş bir kulaklık

    Bilgisayar oyunlarında sesler mükemmel. Kendinizi oyunun ortasında hissediyorsunuz. Özellikle de FPS (Ego-Shooter) oyunlarında. Gayet güzel ve sağlam bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2017

    snopy rampage rw1 ile arada kalmıştım fakat içimde hiç ukte kalmadı aldığıma gerçekten memnun oldum tek eksisi bas sesler biraz düşük kalıyor onun dışında gayet mükemmel. ergonomi için de sorun çıkaracağını düşünmüyorum. ayrıca ürünün görüntüsü harika. 5 üzerinden 4 haksızlık olur bas eksikliği olmasından dolayı 4.5 üzerinden 5 verdim gitti.

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2017
    F/P

    Gayet başarılı. Tavsiye edilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2016
    FİYAT PERFORMANS KALİTE!

    Logitech 230 alternatif en iyi kulaklık.Ondan daha iyi performans ve kalitesi var.Mikrofonu orta derece.Cs go da iyi ses kasıyorum.Sanal 7.1 program ile çok güzel oldu.Tafsiye ederim!

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2016
    GÜZEL

    Sadece paketlemesi çok kötüydü bir poşete konup kargolanmıştı ayrıyetten kargo laylon ile gönderildi ürünü genel olarak beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2016
    Beğendim

    Ürün ideal sürede elime ulaştı. Konfor açısından çok beğendim gayet rahat, benm kulağımı tamamen sarıyor ve kulağa baskı uygulamadığından kulak ağrısı problemi yok. Ses açısından da beğendim fiyatına göre ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2016
    Hyper x

    ben kulaklığa bayildim harika bir kulaklık

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kingston HyperX Cloud Stinger Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kingston HyperX Cloud Stinger Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat