Nokia BH-111 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Nokia BH-111 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2016
    Ses kalitesi çok iyi

    Sipariş, ertesi günü geldi. Kutusunda kulaklık BT aparat, 3 boy yedek kulaklık uçları ve ince nokia adaptör garanti kullanım klavuzu vs. geliyor. Kulaklığın takıldığı yerin üstünde ses ayarlama tekerleği var, ayar yapıldığında çok yüksek ses çıkışı var, elde ayarlanabiliyor. Ön tarafta telefon cevap ileri ger, play pause tuşları arka tarafta klipsli yaka tutturma yeri var Iphone ve imac de kullanıyorum problem yok şu anda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2015
    iyi

    daha once nokia bh 214 kullaniyordum.ozellikleri ayni.ses kalitesi olarak iyi..muzik dinlerken ses seviyesi diger kulakliklara gore az.bh214 un ses seviyesi cok cok yuksekti.bu urun bu fiyata kacirilmayacak bir urundur.sadece muzik dinlerken sesi az.konusma sirasinda iyi.evde odalarda gezerken gorusme yapiyorum baglantim kesilmiyor.tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2015
    Tereddütsüz Alın..

    Ürünün fiyatı başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatta uygun. Nokia kalitesini hissedeceksiniz ki bu fiyata zaten bluetoth kulaklık zor bulursurnuz. Ayrıca içinden şarj aleti çıkıyor alacakların bilgisine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2013
    Lumia kullananlar alabilir.

    Mavi kapaklı Nokia lumia kullanıyorum, uyumlu oldu. Telefon görüşmelerindeki ses kalitesini beğenmedim ama müzik dinlerken temiz ses veriyor. Farklı odalara geçince bağlantı kopmadı eviniz abartı derecede büyük değilse telefonu bir köşeye koyup her yerde müzik dinleyebilir, görüşme yapabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2013
    mükemmel

    daha önce başka bir marka ürünü kullanıyordum ama ses kaybı yüzünden memnun kalmamıştım,fakat bu üründe asla ses kaybı olmuyor,şarzı biterken 5 dk arayla sizi uyarıyor,6ncı uyarıda uzunca uyarıp kapanıyor.yani pat diye kapanmıyor,ayrıca kablosuda uzun,şarzı bitince manuel olarakta rahatlıkla kullanılabiliyor,klipside sağlam bir şekkilde elbiseye tutturuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2013
    Beklenti Üstü

    Alırken çok düşünmüştüm kablolu mu kablosuz mu diye ama hem kablolu hem kablosuz kullanımı olduğu için tercih ettim bence ses kalitesi yüksek bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2013
    Çok kullanışlı ve kaliteli

    Ürün son derece kullanışlı 3.5 kulaklıkların hepsi oluyor. Müzik dinlerken Bluetooth kulaklıktan beklenmeyecek ses kalitesine sahip. Tek kusuru müzik dinlerken max düzeyde sesi biraz az kalıyor fakat bu sorunu daha kaliteli bir kulaklık takarak halledebiliyorsunuz. Çekim mesafesi gayet başarılı yaklaşık 10 metre mesafede sorunsuz çekiyor ve şarjı yoğun kullanımda 2 gün dayanıyor. Bir saat gibi bir sürede şarj oluyor .

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2013
    Bu fiyata bu kalite harika

    Ürün gerçekten çok kaliteli, şarjı konuşurken 2-3 saat gidiyor. Ses kalitesi mükemmel, parça dinlerken bile tiz ve basları çok güzel ayırıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.02.2013
    Kaliteli ürün, kulaklık güzel, ses iyi, s3 ile mükemmel uyum

    s3 ile kullanıyorum ürünü gayet güzel çalışıyor, uyum sorunu veya çalışmayan fonksiyonu yok.Müzik değiştirme ileri geri sarma arama açma kapatma.Müzik dinlerken arama geldiğinde Klasik nokia müziği çalıyor kulaklıkta.Bu fiyata güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2012
    kesinlikle güzel

    Ürünü bir aydır kullanıyorum ve ses kalitesi oldukça iyi. Bataryası uzun gidiyor. Blackberry ile gayet iyi uyum sağladı. Bilgisayarımda da kullanabiliyorum. Eşleşme sorunu yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2012
    alınası bir ürün

    ben indirimde almıstım fiyatına göre mükemmel bir ses kalitesi telefon odamdayken evde dolasabiliyorum telefonla konusurken müzik olayı iyi tatmin edici kablo kalabalıgından kurtulabiliyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2012
    Kusur Bulamıyorum

    Arkadaşlar ürün bugün elime geçti. Beyaz rengini aldım telefonum ile uyumlu olsun diye. Müthiş bir ses kalitesi var. Müzik kulaklıklarına o kadar para vermeyin. Gezerken telefonu cebimden dahi çıkarmıyorum. Gerek müzik gerek telefon görüşmesi ile harika bir cihaz. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyemdir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nokia BH-111 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nokia BH-111 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat