TEFAL Compact Power Cyclonıc Uw3723tr Torbasız Elektrikli Süpürge 750 Watt Yorumları

TEFAL Compact Power Cyclonıc Uw3723tr Torbasız Elektrikli Süpürge 750 Watt yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 15.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün çekim gücü efsane iyi kesinlikle fiyatına göre mükemmel bir ürün almanızı tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 13.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Koltukları süpürünce koltuğa iz bıraktı çıkmıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 29.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok yer kaplamayan ideal bir boyutu var. Çekiş gücü bbece yüksek halıya yapışıyor, borusunda gidip gelen fırçalı bir aparat var koltuk ve pervazlar için çok iyi 4 yıldız vermemin sebebi uzun süreli kullanmamış olmam görüntüsüne gelince bence aşırı kaliteli ve zengin bir duruşu var tefal farkı ve bu fiyata kaçırılmamalı. birde içindeçıkarılabilir 2 filitre var muhtemelen onları değişimi bir ayı bulmayacaktır. daha önce arnica sulu kullanmıştım, arçelik toz torbalı bu ürünün onlardan aşağı kalır yanı yok. fikrim değişirse kullandıkça güncellerim yorumumu

  • Trendyol aracılığıyla, 22.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat pahalı indirim kuponu bile kullansan pahalı

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata beklentiyi yükseltmemek gerekir tabi. tefalden daha iyisini bekliyor insan ister istemez. eh işte denebilecek bir ürün. sesi yüksek olduğu gibi bir de düdük çalar gibi ayrı bir ses çıkarıyor. süpürüyor mu süpürüyor o kadar. malzemesi de kaliteli sayılmaz. fiyatına göre fazla bir şey beklemeyin. acil ihtiyacım olmasa direkt iade ederdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
TEFAL Compact Power Cyclonıc Uw3723tr Torbasız Elektrikli Süpürge 750 Watt kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. TEFAL Compact Power Cyclonıc Uw3723tr Torbasız Elektrikli Süpürge 750 Watt yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat