Sinbo 890 W Siyah Elektrikli Süpürge Yorumları

Sinbo 890 W Siyah Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2022
    oglum almış ama bugün geldi çekim gücü çok az iadeyi nasil yapabiliriz

    Olumlu yönleri: begenmedim Olumsuz yönleri: begenmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    Fena değil

    Olumsuz yönleri: Öğrenci evime dik süpürge almayı düşünüyordum üzerine para ekleyip bunu aldım iyi ki almışım çekim gücü çok iyi. Rengini sevmedim ve tek rengi vardı biraz ihtiyaçtan aldım. Hafif, pratik ve ergonomik. Tabi bu bir problem değil İhtiyacımı karşılasın diyorsanız gayet yeterli bir ürün. Kargo da gayet hızlı geldi güzel paketlenmişti ama rengi gözüme batmıyor da değil açıkcası.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    Deforme

    Olumsuz yönleri: En iyi tarafı çok hafif, süpürürken kola bastırnama gerek yok. Tek elle hiç yorulmadan süpürürüyor. Ama fiyatına göre gayet iyi diyebilirim. Çok hızlı kargo için teşekkürler 24 saat dolmadan elimdeydi piyasadaki en uygun süpürge. Fiyatına göre de performansı oldukça iyi günlük kullanım için uygun. Sadece gelir gelmez bir an da kablo yerini çektim ve o ani çekişle biraz deforme oldu. Hevesim çok kırıldı baya şanssız bir durum.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi çekmiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İyi almıyor yani çekim gücü pek iyi degil kimsey almasın

    Olumlu yönleri: İyi almıyor yani çekim gücü pek iyi degil kimsey almasın Olumsuz yönleri: İyi almıyor yani çekim gücü pek iyi degil kimsey almasın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Ev süpürmenin diğer ev işlerinin yanında de hayli yorucu bir iş olduğunu söyleyebilirim. Eşimin işini kolaylaştırmak ve detaylı temizliği daha kolay yapması için ona yeni tasarım bir süpürge almak istedim. Buna gerçekten ihtiyacı vardı. Aynı sınıfta birçok süpürgeyi inceledim ve Sinbo marka süpürge aldım. Enerji tasarrufuyla da ayrıca cezbetti. Eşim tahminimden çok daha memnun kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Sizde yer kaplamasın pratik ucuz ve güzel süpürmesini istiyorsanız Sinbo markadan vazgeçmemelisiniz. Toz torbalı süpürge arayanlar için, kullanırken keyif alacağınız konusunda süper performanslı ve kaliteli bir süpürgedir. Torbaları bulmakta hiç güçlük çekmiyorsunuz. Emiş gücü, sessiliği ve kullanım kolaylığı ile bir numara olan bu ürünü herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Tek başına yaşayan biri olarak çok büyük bir cihaz almak istemedim. Ama bu ürün gösterdiği performansla fiyatının çok çok üzerinde iş yapıyor. Çekiş gücü ideal. Hafif bir cihaz. Bu da kullanım açısından oldukça kolaylık sağlıyor. Sesi çok yüksek değil. Normal bir süpürgede olması gerektiği gibi. Aşırı rahatsız etmiyor. Fiyatıyla tam bir fiyat performans ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Genelde memnunum.

    Olumlu yönleri: Daha önce kullandığım bir marka ve ürün. . Eskisini daha kullanıyorum. Torbalı olması bence avantaj. Torbaları şimdiye kadar buldum.İnşallah bundan sonrada bulabilirim. Olumsuz yönleri: Biraz sesi fazla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sinbo 890 W Siyah Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sinbo 890 W Siyah Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat