Grundig VCC 8170 750 W Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Grundig VCC 8170 750 W Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(62 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2022
    Fiyat/performans çok iyi

    Arçelik kalitesinde son derece kuvvetli bir cihaz. Sessiz değil ama eski makineme göre baya oldukca dusuk bir sesi var. Cok memnun kaldım. Halı ya adeta yapışıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2022
    Kampanyandan harika bir fiyata geldi

    Fiyatının çok üzerinde bir ürün. Beklentimin üzerine çıktı. Kullanımı kolay. Çekim gücü yeterli. Ucuz ve iş gören bir cihaz arayanlar için birebir.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.05.2022
    Sundukları itibariyle fiyatının üzerinde

    Satıcı amazzon du Kargolama başarılıydı hasarsız sıkıntısız ulaştı. Ürünü tek tek anlatalım çünkü bu kadar detaylı yorum hiçbir yerde sanırım yoktur ve size bu yorum yararlı olur : Öncelikle Philips powerpro ile bu ürün arasında kaldık ama bu ürünü seçtik amazzon indiriminden aldık Renk metalik kırmızı tekerlekler de aynı renk mükemmel uyum Parça kalitesi efsane diğer koç holding markalarından farkı yok arçelik ve beko dan uygun aynı makine diğer grup ürünlerinde de var ve pahalı Toz haznesi geniş çekiş gücü yeterli turbo başlıkla mükemmel emiş gücü Toz filtresi ince tozları bile tutuyor Toz haznesini makineden çıkarmak için çabaya gerek yok Ergonomi ve kullanışlılık konusunda başarılı Ürünün yedek parça ve servis sıkıntısı yaşanmaz Ürünün filtresini uzun ömürlü olması için sık sık yıkayın ve/veya kompresör yardımıyla hava tutup temizleyin Ürünün içinden 1 adet filtre çıkıyor servisten isteyebilirsiniz 50 TL ücreti var Ürünün içinden çıkan parçalar çok ve kullanışlı evcil hayvanı olan için güzel olur Ürünün güç ayarı var Ürün estetik ve rengi başarılı Eksi yanları da var tabi ürünün özelliklerinin üzerinde beklenti hata olur filtre 1 adet çıkıyor 2 tane olabilirdi Sesli çalışıyor ve çok kullanımda ağır başlık kolunuzu yorabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2022
    En pahalı en iyi değildir

    5 yıldız hakkıdır.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.04.2022
    turbo başlıklar mükemmel,

    5 evcil dostum var,tüyleri mükemmel temizliyor,sadece aparat kısmının makineye takılan alanları yere düşüldüğünde kırıldı,makine üzerinde değil,duvara dayalı duruyor ama önemli değil,tavsiye ediyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 22.04.2022
    Kaliteli

    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi süpürge. Üstelik Beko güvencesi ile.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    turbo başlıkları harika..

    ihtiyacımızı karşılayıp fiyatına göre hakkını veriyor.. başlıklar müthiş kedim var uzun tüylü kanepeleri halıları başarılı temizleyebildi. hazne temizliği basit ilk defa torbasız kullanıyoruz zorlanmadık.. yani eşimin zorlanmadığını düşünüyorum kullanıcı olarak cihazı beğendi.. teşekkürler amazzonTR. bulduğum handikapı elektrik kablosu toplama düğmesi haricinde çek bırak gibi toplamaya geçebiliyor. mekanik arıza mı kendi özelliği mi anlayamadım henüz.. ola ki kablo hafif takılırsa bir yere kabloyu geri sarmaya geçiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2022
    Epey iyi bence

    Tam takım başlık seti çıkıyor. Sesi de önceki kullandığıma göre çok sessiz. Çekimi harika, çıkan tozları görünce epey şaşırdım. Ancak amazzon’a hiç yakışmayan şey reklamlarınızda gülen suratlı kutularınız var ya biz göremiyoruz. Ürünü kendi kutusu ile göndermişsiniz. Hiç yakışmıyor, kaldırın o reklamları ya da güzelce kutulayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2022
    Torbasız süpürge grundig

    Tek kelime isle. Muhtşem

  • Amazzon aracılığıyla, 31.03.2022
    Sakin almayin

    amazzona teşekkürler ikiletmeden degisim yapti ama makine rezalet keske degisim yerine iade secseydim.cekim gücü düşük demiyorum çekim yok sıfır. 2/3 kullanimdan sonra çöpe atabilirsiniz

  • Amazzon aracılığıyla, 18.03.2022
    Turbo başlıklarıyla beraber muhteşem

    Ürünün kalitesi hissettiriyor. Muadillerine göre fiyat avantajı var.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.02.2022
    Çok iyi

    Ürünü birkaç haftadır kullanıyoruz. Emiş gücü çok iyi, genelde minimuma yakın kullanıyoruz. Gücü artırınca temizlik zorlaşıyor. Turbo başlık çok başarılı, kesinlikle tavsiye ederiz. Bence olmazsa olmaz. Ailecek memnunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.02.2022
    Güzel

    Süpürgeyi eşime aldım gerçekten güzel Turbo fırçası gayet başarılı yer pahalı süpürgelere gerek yok aynı işi yapıyor ve gayet eşimden memnun kaldı alacak olanlara faydası olsun ürün başarılı güç ayarı var

  • Amazzon aracılığıyla, 10.02.2022
    Tavsiye ediyorum

    Biri küçük diğeri standart 2 adet turbo başlık var ve harikalar çıkarıyor. Çekimi gayet iyi. Fiyatı makul. Bir önceki serisinden farkı turbo başlıklar. Toz temizlemesi biraz zor. Toz haznesi den nedenini anlayamadığım bir tıkırtı geliyor. Sesi normal, motor gücü ayarlanabiliyor. Çok fazla başlığı var. Tavsiye ediyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 03.12.2021
    Exstra başlıklı

    Ürün hakkını veriyor güzel güçlü motoru var

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bir ürün. Halıdan çıkan toza ve tüylere inanamadım. Çekim gücü çok iyi ve insanın kolunu yormuyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    paketleme çok iyi kargo çok hızlıydı. fiyat performans açısından çok iyi bir ürün. araştırma ve yorumlara bakarak aldım. pişman olmadım. minimum seviyede bile çok iyi çekim yapıyor. biz çok beğendik, fiyatının çok üstünde fayda sağlıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 08.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    2 kullanımdan sonra fırça kısmı kırıldı zaten plastik. servis 85 tl ücret ve 45 tl servis ücreti istedi. Ürün güzel sessiz ve çekim gücü iyi. Keşke parçaları plastik olmasaydı.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 07.11.2021
    Evcil hayvan sahiplerine tavsiye

    Evcil hayvanı olanlara tavsiye edildiği için aldık. Haklıymış, küçük fırça aparatı koltuklardaki kedi tüylerini tamamen temizliyor. Muhteşem!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig VCC 8170 750 W Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig VCC 8170 750 W Turbo Başlıklı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat