Miele Blizzard CX1 Elektrikli Süpürge Yorumları

Miele Blizzard CX1 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(99 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2022
    makına guzel garantı hızmetı cok ııyı

    makına guzel garantı hızmetı cok ııyı

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2022
    Çok iyi, biraz ağır

    Performansından çok memnunum. Fırçalı başlık çok harika. Yalnızca biraz ağır.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2022
    Güzel

    Uzun araştırmalar sonucunda sarf malzemeleriyle uğraşmamak adına Miele CX1 Cat & Dog aldım. Artılar Öncelikle malzeme kalitesi güzel. Çekiş gücü çok iyi TurboTeq başlığı gerçekten güzel, süpürme işlemini bir hayli kolaylaştırıyor. Motor sesi maksimum seviyede bile rahatsız etmeyecek kadar az. Eksiler Böyle üst seviye ve pahalı bir makinede konfor kolu olmalıydı. Toz haznesinin en altındaki conta biraz gevşek gibi oradan bir miktar toz kaçırıyor. Daha sağlıklı birşey yapılabilirdi. Nötr şeyler Ürün ağır gelebilir ama bence abartılacak kadar bir ağırlığı yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli ürün

    Olumlu yönleri: bende farklı bir marka vardı şu ünlü P harfi ie başlayan . çok toz kaçırıyor ve tasarım hataları var son modeller dahil.üst kapakları tam kapanmıyor. miele nin böyle bir sıkıntısı yok gayet iyi. tavsiye ederim. Firma istanbul içi ertesi gün kendisi teslim yaptı. Tavsiye ederim Olumsuz yönleri: biraz ağır bir cihaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2022

    Olumlu yönleri: tek kelime ile harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2022
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Muazzam teknolojiye sahip yeni elekrikli süpürgem. Gerçekten çok işlevsel bir tasarım olmuş, vakum kalitesi çok iyi ve sürüklerken de sıkıntı yaşamıyorsunuz. Hafif bir yapısı var, kablo uzunluğu evi süpürürken sıkıntı çıkarmıyor. Halıları ve parkeleri en ufak kıllardan ve kırıntılardan arındırıyor. Üstelik toz hazneli bir ürün olduğu için toz torbası değiştirme derdim de yok. Kesinlikle çok memnun kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.12.2021
    Memnun Kaldık

    Ürünü 4 aydır kullanıyoruz. Ürünün farklı tipte olanları ve farklı satıcıları var. Biz amazzon satıcısından 900W'lık kırmızı cats & dogs modelini aldık. Daha önce diğer meşhur markanın 10 yaşındaki süpürgesini kullanıyor idik, o 1800W idi ama çekiş gücü bununla yaklaşık aynı. AB'deki yeni düzenleme gereği süpürgeler 900W üstü olamıyor. İlk başta zayıf olabilir diye düşünmüştüm ancak çekiş gücü gayet iyi, oldukça da sessiz çalışıyor. Gece en düşük hızda dökülen şeyleri süpürür iken kimseyi rahatsız etmeyecektir. Evcil hayvanımız olmamasına rağmen bu ürünü tercih etmemizin nedeni 900W olması (aynı modelde 550W olanları da var) ve de turbo başlığı olması. Turbo başlık shaggy halı veya uzun havlı halılardan saçları toplama konusunda çok başarılı. Ancak fırça yerinden çıkmıyor, temizliği biraz zahmetli, ama fırça üstündeki oluklara ince bir makas ucu sokup keserseniz gayet hızlı temizlemek mümkün. Tüm genel ev temizliği sonrası bir kere 5 dakika zaman ayırıp %80 oranında temizleyebiliyorum. Turbo başlık sayesinde halıları süpürmek çok rahat, fazla güç harcamanıza gerek kalmıyor. Köşe aparatı ve perde aparatı makine üstüne takılıyor, oldukça pratik, kaybolma sıkıntısı olmuyor. Ama kıllı mobilya başlığını kullanışsız buldum. Saptan iterek çıkarıyorsunuz, kılları az ve çok az güç uygulasanız bile yüzeyleri çizebiliyor. Harici satılan orijinal kıllı ucu miele shop da bulamadım. Onun yerine internetten yan sanayi bir kıllı uç (mobilya başlığı diye geçiyor) aldım. Oldukça memnun kaldım, kılları çok ve uzun, bu ürünle birlikte tam bir set oldu artık. Toz haznesini yerine sokup çıkarırken sanki kırılacak gibi hissediyorsunuz. Sanki biraz zayıf gibi. Haznenin alt kapağını tutan mandal da pek güven vermiyor. Sanki her an açılacak gibi. Biraz daha sağlam yapabilirlermiş. Süpürge mekanik olarak detaylı bir toz haznesi tasarımına sahip. İnce tozu çok iyi ayırıyor, ortadaki vortex bölmesine hiç toz veya partikül kaçmıyor. İnce toz filtresi aşırı dolunca kendisi durup otomatik olarak temizlik yapıyormuş, bizimkisi şimdiye kadar hiç durmadı. Merak edip 1 kere kendim manuel çalıştırdım. İçi de gayet temizdi. Süpürgenin hepa filtre çıkışında da hiç toz görünmüyordu, demek ki tozları çok iyi ayırıyor. Makine biraz ağır, ama 4 adet sarhoş tekerleği olduğu için her yöne çok rahat hareket ediyor. Manevra kabiliyeti son derece yüksek, çok memnun kaldık. Borusu ve hortumu da son derece kaliteli, uçlar kilitlenerek giriyor, yerine oturduğunu anlıyorsunuz. Teleskobik boruyu ayarlamak son derece kolay, sanırım paslanmaz çelik. Tutma sapı biraz narin gibi, sanırım plastik kulbun içi boş, umarım kırılmaz. Satın almadan önce diğer meşhur markanın da ürünlerine canlı olarak baktım, onların da eski malzeme kalitesi ve sağlamlığı kalmamış gibi geldi bana. Miele daha dayanıklı gibi geldi. Genel olarak üründen memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime 1 ay önce ulaştı bugün açtım buzdolabının arka pervanede ki tozları çektirdim sonra koltuk üzerinde denedim çekiş gücü çok düşük çok övmüşlerdi bu markayı eski elektrolüx süpürgem bundan daha güzel emini gücüne sahipti beklentimi karşılamadı 14 gün içinde iade talebi oluşturmadığım İÇİN iade de edemiyorum hayal kırıklığı ödüyceğimiz para çöp çok üzüldüm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Mdöd

    Olumlu yönleri: Lrl

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk deneyim gayet güzel umarım zamanla performansı düşmez malzeme kalitesi kendini belli ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çeyizim için aldım performans açısından övüldüğü için ömürlük bir marka deniyor inşallah memnun kalırız satıcıya güvenebilirsiniz teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fazla soze gerek, harika bir urun. Siddetle tavsiye ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2021
    amazzon’a Miele’ye de yakışmadı.

    Ürün paketi açılmış, tekrar bantlanmıştı. Sıfır kutu değildi, ilk bana gelmiyordu. Daha önce denenenmiş. İçindeki aparatlar da poşetlerinden çıkarılmış, tekrar alelade yerleştirilmiş. Bu durum amazzon’a güvenimi zedeledi. Süpürgenin tutma yerindeki toz alma aparatı da zor itiliyordu. İade ettim, bakalım, süreç tamamlanmadı. Tamamlanınca tekrar yazarım.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Başarılı bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İnanılmaz başarılı bir süpürge çekim gücü harika,dyson ile arasında kalmıştım ancak iyi ki miele yi tercih etmişim.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.11.2021
    Sessiz ve güçlü

    Ürün sessiz çalışıyor. Çekim gücü ve malzeme kalitesi harika. İçerisinden çıkan aparatlar yeterli. Turbo başlığı temizlemek biraz zahmetli.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper süpürüyor tavsiye ediyoruz

  • Trendyol aracılığıyla, 30.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    üstte gorunsun die 5 yıldız verdim ceyizim için aldım içerisinde ne fatura var ne garanti var satıcıya ulasabiliecegim hiç bir adres numara yok keşke biraz daha dikkat etseniz insanlar sonuçta para ödeyip alıyor sadece kendi paketindeydi zahmet edip bı kutuya daha koysaydiniz belki hasar görebilirdi...iletişime geçerseniz çok memnun olurum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Açıkçası kötü değil ama verdiğiniz parayı karşılamıyor. ağır, gürültülü ve pahalı. Aynı performansı daha ucuza alabilirsiniz. Sadece diğer markalarda aksesuarları (bence bilinçli olarak) en yüke binen yerlerini zayıf yaparak sıklıkla kırılması ve bizi sürekli pahalı olan yedek parça mı yoksa yeni bir makine mi kararı arasında bırakmalarına rağmen sanki bunda kırılacak bir yer yok gibi görüyorum ama bunu zaman gösterecek. Tavsiye eder miyim? zamana geri dönebilsem bunu alacağıma 3 defa kırılınca çöpe atacağım makineden almayı tercih ederdim diyebilirim çünkü fiyat performansına göre muadillerinden yaklaşık 3 kat fazla. ???

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Blizzard CX1 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Blizzard CX1 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat