Miele Complete C3 Elektrikli Süpürge Yorumları

Miele Complete C3 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 04.05.2023
    Muhteşem

    Miele zaten tartışmasız bir marka. Annemiz için hediye aldik, evimizde kullanıyordum. Tek kelimeyle harika, sadece toz torbaları biraz pahalı o da uzun süre gidiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2023
    Toz torbası filtre gibi ürünlerinin pahalı olması

    Süpürge şahane fakat orijinal toz torbası ve filtreleri çok pahalı bunu düşünerek alın, sahte alınca süpürge bozulabilir orjinal almak şart.. 8 toz torbası 2 filtre 2 motor koruma 490₺ye aldık daha gelmeden zam geldi 540₺ oldu, süpürge alacaksanız mutlaka toz torbası filtre motor koruma yedekleyin stoklayın pişman olmazsınız beni dinleyin 🙂

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün güzeldi beklediğimiz gibi Satıcı ilgilendi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2022

    Olumlu yönleri: tavsiye ederim. Süper bir şey

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güçlü. Memnun kaldık. Satıcı da iyi şekilde ürünü paketlemişti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme saglam ve hizli teslimat. Supurge canavar gibi cekiyor; tam istedigim gibi :) Daha önce de Miele supurgemi sorunsuz 10 yil kullanmistim ve sirf yurt disina tasinma nedeniyle orda biraktim; yoksa hala sapa saglamdi. Yeni evimize baska markanin supurgesini deniyim dedim ve pisman oldum. Asla bir daha Miele’den sasmam.

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2021

    Orjinal özenli gönderilmiş dürüst satıcı görmek çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Made in germany süperrr

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi ve parasını hak edecek bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Markaya güvenerek aldık. Kargo hızlıydı. Umarım uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırız

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Canavar canavar

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün çok güzel ayrıca gönderdiğiniz hediye için çok teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün düşünenler hiç tereddütsüz alabilir tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum içerisinde biraz fazla da ekstra torba koysa fena olmazdı...

  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel bir ürün verdiğiniz paraya değiyor en güzeli miel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Miele Complete C3 Powerline marka elektrikli süpürge gerçekten çok kullanışlı ürünü yaklaşık bir ay önce gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden satın alma imkanım oldu ürünü çok uygun bir fiyata aldım emiş gücüne hayranım gerçekten kalabalık bir aileyiz Ve durmadan bir şeyler kırılıp dökülüyor bu elektrikli süpürge sayesinde halı daha iyi yerlerde kıl tozu bile kalmıyor diyebilirim Çok harika bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben bugüne kadar bütçemi düşünerek ve nasıl bir performans alacağımı bilmediğimden bir süüpürgeye fazla para vermek bana çok saçma geliyordu. En iyi ve pahalı markalardan bir süpürge kullanıyordum ama üç yıllık makine olmasına rağmen ondan çok çektim. O nedenle birdaha yaptırmadım ve yeni bir süpürge arayışına girdim. Önceki süpürgemden dolayı fiyat olarak 1000 lirayı geçmesin nasılsa bozuluyor diye bir algı oluşmuştu bende. Eşime marka model ne tavsiye edersin diye sordum eşim Almanya doğma büyüme olduğu için bu markayı söyledi. Açıkçası ben ilk kez bu markayı duydum. Ardından araştırdım. Orta fiyatlarda olan bu modeli seçtim. Ama uzun bir süre düşündüm. Fiyat olarak bin lirayı geçmesin derken iki buçuk kat para vermek zor geldi :) bunu neden söylüyorum eğer benim gibi fiyatın fazla olduğunu düşünen olursa diye söylüyorum. Sakın öyle düşünmeyin kesinlikle tek kelimeyle harika. Her parçası kalite. Dokunurken bile hissettiğiniz kalite çalıştırınca hayranlığınızın kat be kat artmasına sebep oluyor. Kesinlikle bugüne kadar aldığım en iyi ve iyiki almışım dediğim şey oldu. Çekiş gücü en düşük ayarda bile çok güçlü. Başlıkları kendi içine makinenin gövdesinde muhafaza ediliyor. Het parçası ben kaliteyim diye bağırıyor. Önceki makine kusura bakmasın o makineyse bu ne.. Harika hiç tereddüt etmeyin iyiki almışım diyeceksiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    kalliteli

    Olumlu yönleri: Evcil hayvanı olanlar için kesinlikle güçlü bir süpürge gerekiyor. Her ne kadar sürekli tarıyor olsamda tüyden bir türlü kurtulamıyorduk. Arkadaşım bu markayı önerdi. Ürün kısa zamanda elimize ulaştı ve emiş gücüne hayran kaldım. Sesi de rahatsız edici boyutlarda değl. Uzun süre kullanabileceğim bir süpürgeye benziyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Miele Complete C3 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Miele Complete C3 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat