Stilevs Megatron Multi Siklon Elektrikli Süpürge Yorumları

Stilevs Megatron Multi Siklon Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2022
    kalite fiyat açısından iyi bir ürün

    Olumlu yönleri: Güzel çekiyor , fiyatı uygun . Olumsuz yönleri: Plastik kısımları biraz ucuz görünüyor umarım ilerde sorun olmaz .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) memnunum

    Olumlu yönleri: alırken çok araştırdım ve iyiki almışım diyorum sesi neredeyse yok halıları derinlemesine temizliyor bütün aparatlar cok rahat takılıp cıkarılıyor cekiş gücü ayarının olması çok büyük avantaj kablo uzunluğu gayet güzel fiyatda cok cok uygun almak için düşünmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    24 saatden önce geldi üründe mük2

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    efsaneeee

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Alın pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekişi çok iyi, çok büyük olmaması her yere sığmasını sağlıyor, sesi de gayet düşük

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    MEMNUN DEĞİLİM

    Olumsuz yönleri: çok gürültülü bi elektrikli süpürge gerçekten ben çıkardığı sesten o kadar rahatsız oluyorum ki artık evi süpürmek bile istemiyorum desem yalan olmaz tamam çekim gücü fena değil ama ben satın alırken en azından normal düzeyde bi ses olayı vardır diye düşünmüştüm bu kadar gürültülü bi süpürge olduğunu hiç tahmin etmemiştim yani kullandıktan sonra gerçekten çok aşşırdım resmen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    MUHTEŞEM

    Olumlu yönleri: Süpürgem muhteşem. Walla halıları yerinden kaldırıyor resmen. Çekiş gücü çok başarılı gerçekten müthiş çekiyor. Hem halıda hem de sert yüzeylerde ki çekim gücü çok çok başarılı. Üstelik bu kalitesine göre fiyatı da gayet uygun. Yani hem bütçeniz sarsılmıyor hem de muazzam bir süpürge almış oluyorsunuz. Herkese gönül rahatlığıykla tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yorumları okuyorum da eğer bahsi geçen aynı süpürge ise neden ben memnun değilim, hiç çekmiyor, her kullanışımda seni alana kadar keşke biraz paraya kıyıp philips marathon alsaydım diyorum.Alıp memnun olmadığım ve pişman olduğum tek ürün malesef

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Tavsiye üzerine aldım çeyizime aldım ama denedim vakumu çok güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    İYİ VE RAHAT

    Olumlu yönleri: Annemin evde kullanmış olduğu elektrik süpürgesi bozulmuştu bende kendi evimde kullanmış oldğum Stilevs Megatron marka bu elektrik süpürgesini önerdim. Hem toz torbasız olmasını çok beğeniyorum hem de evi çok iyi temizliyor. Annem benim evimde birkaç defa kullanmış olduğu için biliyordu. Hemen sipariş verdi ve şu anda kullanıyor o da çok memnun herkese tavsiye ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kullanışlı, güçlü bir makine. Kargo da hızlı ulaştı. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ben begendim haliyi havaya kaldiriyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Taasarımı cok şık dizayn edilmiş, çekim performansı da oldukca yüksek cünkü. Sahip olduğu emiş gücü ayarını temizlik sırasında istediğiniz güce kadar ayarlayabiliyosunuz. cok yüksek veya cok düşük olacak sekilde. kaliteli bir üretim malzemesine sahip ve 90 cm'lik krom çelik paslanmaz teleskobik borusu var bu da isinizi kolaylastırıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    süper ürünnn

    Olumlu yönleri: Gerçekten çok başarılı bir süpürge olmuş. Kendi içerisinde bulunan hepa filtre sayesinde çıkan tozlar süzülüyor ve dışarıya sadece sıcak hava çıkışı oluyor. Gayet minimalize boyutlara indirgenmeye çalışılmış güçlü ve efektif bir cihaz olduğu konusunda kesin ortak bir paydada buluştuk eşimle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2019

    guzel birun 5yildir kuulnyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    beğendm

    Olumlu yönleri: Bu markayı daha önce bilmiyordum açıkcası. Arkadaşımın tavsiyesiyle aldım bu süpürgeyi. Pişman da olmadım gayet iyi çekiyor. Hem halıda hem de sert zeminlerde ki performansından gayet memnunum. Üstelik kalitesine istinaden fiyatı da çok ekonomik. Bu fiayata alınabilecek en iyi süpürge bence. Almayı düşünenler için ben kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ben ürünü 3 yıldır kullanıyorum ürün mükemmel benimde çekme sıkıntısı oldu servisi aradım sünger ters takılmış şuanda dahil halıyı havaya kaldırıyor

  • HepsiB. aracılığıyla

    3 seneye yakındır kullanıyorum asla çekmiyo yerdeki kırıntısı vs temizlik bakımını yaptığım halde hiç memnun değilim! Resmen işimi 3 katına çıkarıyo kendileri

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Araştırarak aldım güya. Üründen memnun kalmayan da kalan da kişilere denk geldim ama ben de memnun kalmayanlardanım. Sessiz çalışıyor ancak bir süre sonra çekiş gücü inanılmaz azalıyor. Haznesi çok çabuk doluyor. Çok uğraştırıcı gerçekten. İşimi kolaylaştırmak için aldığım ürün işimi zorlaştırıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Megatron Multi Siklon Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Megatron Multi Siklon Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat