Harlem HSV-1710 Aqua Elektrikli Süpürge Yorumları

Harlem HSV-1710 Aqua Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ÜRÜNÜ KULLANIYORUM GAYET GÜZEL

  • Trendyol aracılığıyla, 10.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünün malzemeleri sağlam çekimi de iyi aslında ama toz torbasına geçiş kısmındaki boru hemen doluyor sürekli çekim azalıyor. sebebini çözemedim. sigara izmariti bile takılıyor girişe

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: yeni bir elektrikli süpürgeye ihtiyaç duydum. Gitti gidiyorda tam da aradıģım türden Harlem Su Filtreli elektrikli süpürgeler oldukça uygun fiyatlı ve çok güzeldi. Ben çok severek kullanıyor ve tüm ev hanımlarıma öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uygun fiyatlı bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün hakkında

    Olumlu yönleri: Ürün çekim açısından çok iyi, hafif bir makina, istenen yere kolaylıkla gelebiliyor. fiyatıda gayet ucuz. Sadece plastik boruları daha iyi olabilirdi ama nerdeyse ürünü aynı işlevdeki pahalı markaya göre 1/3 fiyata alıyorsunuz, bir zarar görmesi durumunda piyasadan boruları kolayılkla temin edebilirsiniz. Boşvere 3 katı para vermeyin, aynı çekim güçündeki makineyı alın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    kalite

    Olumlu yönleri: Halı ve koltukları detaylı bir şekilde temizlemek için oldukça etkili bir yöntem su filtreli süpürgeler. Biz de annemle sırf koltuk ve halı temizliği için yeni bir süpürge alalım dedik. Su filtreli süpürgelerin diğer bilindik markaları oldukça pahalıydı. Biz günlük olarak kullanmayacağımız için uygun fiyatlı markayı seçtik. Şimdilik beklediğimiz gibi bir performans sergiledi.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    siyah rengi istedim fiyat farkı var diye kırmızı gönderdiler.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün sıkıntısız ulaşıyor zaten. Çekim gücü çok iyi içinden dar yerler için başlık çıkıyor, küçük bir başlık daha var. suyun içine koyabileceğiniz kokular da var. hem toz torbalı hem de sulu. tek sıkıntısı çok fazla su koyulmamasi lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü garaj temizliğim için, su filtreli olduğundan dolayı tercih ettim. plastik kalitesi olması gerektiği gibi, sert plastikten ziyade daha esnek, ama olması gereken bu, sert olsa suyu boşaltırken vs. çatlatsanız işe yaramaz hale gelir. emiş gücü ciddi yüksek, şöyleki evde philips marathon kullanıyorum ondan çok daha yüksek bir çekiş gücü var, hayret ettim. ama ses dersek yazan 27 desibeli cihaz çalışmıyorken ölçmüşler demekki, zaten 27 desibel fısıltıdan daha sessiz demektir :D matkapla iş yapıyormuş gibi bir ses çıkıyor. su filtresi için emiş ucu S biçimli bir boru ile kazan tabanına iniyor, ama burada geniş bir aparat olması lazım ki havayı su içinde yayabilsin ve temaz yüzeyini genişleterek su/toz temasını yükseltebilsin, muadili olan farklı bir markada bu aparat var ama bunda nedense yok, tek yıldızı kırpmamın sebebi budur. bunun haricinde mekanik filtrelerinin tamamı sünger filtre. birde cihazın hava üfleme yerindeki sünger filtreyi nasıl çıkarabileceğimi bulamadım. özet olarak fiyatına göre çekiş gücü oldukça yüksek, buna mukabil ses seviyesi yüksek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Üfleme özelliği için almıştım, çok zayıf. Sesi 80 desibel. Emiş gücü aman aman degil. Süpürge ağzına takılacak hiç bir ağız çıkmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Farkli renk gelmesinden baska bir sorun yok satici hizli urun ertesi gun elime ulasti

  • Trendyol aracılığıyla, 30.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bayıldım sesi çok yüksek ama çekim gücü iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 12.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    farklı renk gönderdiler, çok sesli çalışıyo ve oldukça büyük

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürün genel olarak iyi. Biraz büyük ve turbo başlık çok iyi çekiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2021
    memnun değilim

    Olumsuz yönleri: Ürün beklediğim gibi çıkmadı. Çalışma performansını beğenmedim maalesef.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün aynı şekilde geldi fiyatına göre gayet kullanışlı bir sıkıntı yaşamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2021
    harlem süpürge

    Olumlu yönleri: Tam istediğimiz ürün çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: 2200 watt motor gücü gayet iyi. Sulu toz torbasız süpürge bence fiyatına göre efsane. 360 derece dönebilen 4 çark olması güzel. Güçlü yapısıyla sizi zorlamadan temizliğinizi yapabilirsiniz. Cihaz ağır değil herkesin kaldırabileceği kiloda. Başarılı bir ürün. Aldığım için pişman olmadım. Fiyatı da her bütçeye uygun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    kötü

    Olumsuz yönleri: Hayatım boyunca kullandığım en kötü süpürgeydi. Eşim fiyatını görünce hemen almış gelmiş. Ama kullandığım ilk gün anladım ne kadar kötü olduğunu. Emiş gücü çok düşük hiçbir şekilde süpürmüyor. Her yer de tozlar uçuşuyor gibi oluyor süpürürken. İçine çekmeyip etrafa saçıyor adeta. Kullanılan malzeme aşırı kalitesiz zaten her an elinizde kalacak gibi bir his veriyor. Tekerlekleri çok kötü çektiğin yere gelmiyor. Hareket ettiremedikten sonra tekerleğin ne anlamı var. Yetersiz bir ürün tercih etmeyin derim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Harlem HSV-1710 Aqua Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Harlem HSV-1710 Aqua Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat