Pioneer SE MJ522 Siyah Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

Pioneer SE MJ522 Siyah Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 24.07.2019
    Kullandım

    Bass kalitesi çok iyi. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2017
    Pioneer

    Adına yakışır ürün. Bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden. Diğer kulaklıklarda sesler homojen olarak duyulurken, bu üründe baslar ve tizleri çok iyi algılayabiliyorsunuz. Sesler net, temiz, baslar derin. Duyarlılığın 102 dB olması sese inanılmaz güç katıyor. Çok yüksek sesle dinlememenizi tavsiye ederim. Adeta beyninizin içine vuruyor. :))

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2015
    Pioneer

    Pioneer dan şaşmayın :) 1 aydır kullanıyorum ses ve malzeme kalitesi beni cok memnun etti..tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2015
    Kozmetik

    Ürün kulağa oturuşu,malzeme yapısı olarak fiyata göre çok başarılı.Uzun süre başarılı bir kulaklık arayanlar için güzel bir seçim.Baslar derin ses net.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.09.2014
    Tavsiye Ederim

    Ses ve ergonomik yönden çok iyi kabloları biraz ince dikkatli kullanım gerektirebilir. Bass ve tiz sesleri yerinde fiyatına göre güzel ürün. Alternatif olarak Sony mdr-zx310 ürünü tercih edilebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pioneer SE MJ522 Siyah Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pioneer SE MJ522 Siyah Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat