Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Kulaklık Yorumları

Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2017
    :D İYİ

    1 yıldan beri kullanıyorum kulaklığımı seviyorum ses ve malzeme kalitesi çok iyi fiyatına göre mükemmel filim olsun oyun olsun güzel ve baslar iyi. Verdiğiniz fiyata değecek bir kulaklık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2016
    çok iyi

    hem oyun hem müzik için bu fiyata bu kalitede başka ürün olduğunu sanmıyorum. Kulaklığın kafaya oturan kısmı için ayrı kulaklara gelen kısmı için ayrı ayarlanabiliyor olması çok güzel. Ayrıca kulaklık süngeri kaliteli kumaşla kaplanmış; daha önce kullandığım başka bir markanın vinleks benzeri garip kaplaması bi süre sonra dökülmeye başlamıştı. Ses kalitesi de şahane!

  • NI1 aracılığıyla, 10.10.2016

    ürün gerek malzeme gerek ses kalitesi olarak çok iyi, nette bir çok incelemesi mevcut, kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2016
    Hizmet için teşekkürler..

    Ürün geldi sorunsuz çalışıyor teşekkürler, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2015
    Harika

    Ürünu 5 gündür kullanıyorum. Ses kalitesine kesinlikle diyecek bir şey yok. Müzik dinlerken film izlerken gayet iyi. Tek iyi yani şimdilik bir süre kullaniimdan sonra kulağınızi biraz agritiyor. Kulaklara gelen kısım biraz küçük. Daha önce tactics 3d alpha kullanmıştım. Mikrofonu bozulunca buna geçtim. İkisi arasında fark yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2015
    Kulaklık çok hoş

    2 günde elime ulaştı hepsiburada teşekkürler. Ürün kulağa tam oturuyor. Çok beğendim ürünü haftasonu doyasıya inceleyeceğim ancak şu anki gözlemime göre bu fiyata kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2015
    beklenenden küçük ama ses seviyeleri harika

    Ürün elime bugün ulaştı beklenen den küçük gördüm ama ses ve bas seviyeleri büyüklüğünü küçüklüğünü unutturuyo gerçekten mükemmel bi ürün parasını gerçekten hak ediyo

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2014
    Başarılı Bir Ürün Ama Küçük

    Kaliteli hissi veren malzemeden üretilmiş bir kulaklık. Ses seviyesi ve kalitesi gayet iyi ancak kulakları içine alan simit kulaklarınızı belirli bir kullanım süresinden sonra ağrıtıyor. Zamanla yumuşamasını bekliyorum. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat