Creative Hitz MA2300 Mavi Kulaklık Yorumları

Creative Hitz MA2300 Mavi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi ki...

    Hiç pişman değilim dandik bi kablosuz alacaktım vazgeçip bunu aldım iyi ki almışım gayet sağlam duruyor sesi de iyi patlama falan yok. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2019
    Gövde kısmında çok kalitesiz malzeme kullanılmış

    Ses kalitesi ve başlıkların kalitesi nekadar iyi olsada gövde sağlam olmadığından kırıldı.Artık kulağı kaplayan hareketli başlıkların bir faydası yok.Uzun süreli kullanımda pedler kulağınızı rahatsız edebilir.Kesinlikle daha kaliteli bir malzeme kullanılmalıydı pedlerde

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2018
    kırıldı

    ürünün görseli çok guzel, makyaj harika, ses de fena değil. fiyat ucuz, dandik piayasa mali almayayim dedim ama cok dikkatli ve az kullanmama rağmen, bi iki ay içinde kulaklığı takarken orta yerinden çat diye kırıldı öyle bakakaldim. kenarda atıl duruyo şimdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative Hitz MA2300 Mavi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative Hitz MA2300 Mavi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat