Asus E402SA-WX167D Laptop - Notebook Yorumları

Asus E402SA-WX167D Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    Beş Yıldız

    Arkadaşlar ürün kesinlikle mükemmel 1 yıldır kullanıyorum fan yok sanki şarjı çok iyi 5 saniyede açılabilir özelliği var ve gayet hızlı kır tutmaz çözülmez yüzeye sahip kesinlikle alin

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2018
    iş görür.

    Ürün e402Na kodlu versiyonun bir tık daha iyi işlemciye sahip hali celeron n3060 1.6 dual core kullanıyor(diğer ürün 1.1ghz). SSD harddisk biraz hız konusunda katkı sağlıyor. Muhteşem bir hız beklememek gerek ama günlük kullanım için yeterli. Ben doktora tezimi yazarken 2. bilgisayar olarak aldım. Pili yeni olduğundan 5+ saat dayanmakta. ayrıca oldukça hafif taşıması kolay ve pek ısınmıyor. Yanınızda iş görür bir bilgisayar gezdirmek istiyorsanız size yetecektir. Oyun oynamadıktan sonra temel bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılar.

  • Webden Al aracılığıyla, 09.12.2017
    Süper Hizmet

    Aldığım gün kargoya verdiler. Çok güzel paketlemişler. En önemlisi. Bilgisayar kutusunda güvenlik bantlı bir şekilde geldi. Yani Asus un yapıştırdığı bantla. Bu demek oluyor ki sıfır ürün ( bazı firmalar teşhir vb. gönderiyor) aldım. Ben bu alış verişten oldukça memnun kaldım. Bilgisayar çok zarif. Daha önce Asus 10 inç Atom almıştım 6-7 yıl kullandım. bunu da tavsiye ediyorum. Bence eksiği bataryasının çıkmayışı be usb girişinin az olması.

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2017
    ASUS kalitesi

    ASUS laptop sadece şununla açıklayabilirim verdiğiniz parayı sonuna kadar hakediyor

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2017
    Güvenilir Satıcı

    Ürün şık ve güzel. Internet ve office programları için gayet yeterli...

  • Webden Al aracılığıyla
    Piyasadaki En Ucuz Yer

    Tanımadığım için şüpheyle baktığım bu sitede 2 tane laptop aldım, en ucuz yerden 100 lira daha ucuzdu. 200 lira kar yaptım. Kargo hızlı her şey dört dörtlük keşke burayı daha önce keşfetseydim.

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2017
    Anlatıldığı gibi Şık ve kullnışlı

    ürün gayet şık ve anlatıldığı gibi...kargo hizmeti berbat, ürün bir hafta boyunca teslimatı yapılmadı, kendimiz gidip aldık, onun dışında satıcı iletişimi gayet olumlu ve yapıcı... tşk

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    SSD Farkı

    Avm de teşhir ürün olarak test etme şansım oldu , Ürün ssd li olduğu için günlük işlemler için size gayet hızlı bi imkan sağlıyor hızlı derkende uçmasını beklemeyin tabi ama tatminkar. Tek handikapı bence renk olayı ordaki ürün bile dura dura kirli bi beyaz görümüne girmiş onun haricinde eğer ben temiz bakarım derseniz alabilirsiniz bence gayt uygun ve fiyatının hakkını veriyor ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2017
    Ürün kötü

    Ürünü almayın ucuzluğuna bakıp kanmayın

  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2017

    Ürün güzel ancak Windows 10 kurulumu zor. Bootable flash ile kurulum yapamadım. Orjinal CD usb ile okutup kurulum yaptım. Yinede sürücüler tam yüklenmedi. İçinden çıkan CD ile sürücüleri yeniden yükleyeceğim. Bunun dışında açılıp kapanması güzel ve hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 29.03.2017
    ideal.

    ev kullanicilari icin ideal bir makine.

  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2017
    Fiyatına göre mantıklı ürün. Ağırlık açısından büyük avantaj.

    Fiyatına göre güzel bir ürün. Şarjı 4 saate yakın gitmektedir. Hoparlör ses kalitesi kötü. Şarj cihazının cep telefonlarınınki kadar küçük olması büyük avantaj.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus E402SA-WX167D Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus E402SA-WX167D Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat