Lenovo Ideapad 510 80SV00H0TX Intel Core i5 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo Ideapad 510 80SV00H0TX Intel Core i5 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2017
    Ürün hakkında

    Ürünü alırken çok fazla tereddüt etmiştim ama korktuğum gibi olmadı. Gerçekten sitede görüldüğü gibi elime ulaştı. Özellikle dış görünümü çok güzel gözüküyor yani mat bir görünümü var. Sadece bu özelliklere göre fiyatı 1 tık aşağı olabilirdi. Alırken indirime denk gelirseniz biraz daha uygun bir fiyata alabilirsiniz..

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2017
    Dört Yıldız

    Çelik kasa gayet kullanışlı ve sağlam görünüyor. Ekran kenarındaki plastik çerçeve daha sağlam olabilirdi. Bilgisayar kapanırken siyah ekranda ekranın alt kısmından çok az ışık sızıyor. Adaptörü değişik tasarlamışlar, adaptör ile priz arasındaki kablo kaldırılmış, direkt adaptörü prize takıyorsunuz. Ancak güç kablosunun pcye takılan ucu yuvarlak yerine önceki ürünlerde olduğu gibi köşeli olsaydı daha iyi olurdu, çünkü bu tip yuvarlak uçlar ileride hep temassızlık nedeniyle problem yaratıyor. Pcyi ilk açtığımda kurulum yaptım ancak windows 10 birkaç defa güncelleme hatası verdi, ben de vazgeçtim. daha sonra Lenovo destek sitesinden gereken güncellemeleri yaptım, sorun yok gibi görünüyor. Ürün fiyat/performans oranı gayet başarılı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürünü %30 indirimli fiyatında ve Cuma gecesi sepette + %13 indirimle oldukça güzel bir fiyata aldım ve Cumartesi öğle saatlerinde elime ulaştı. Kargo ve paketleme sorunsuzdu. Ürünün muadillerine ek olarak ( i5 7200u işlemci Nvidia Geforce gt 940mx e.k. 8gb ram 1 tb hdd içeren) FHD ekran sunması, orta-üst malzeme kalitesi, ince ve şık tasarımı tercih sebebim oldu. Windows 10 işletim sistemi de yüklü olunca fiyatıyla oldukça cazip geldi. Ancak 5400 RPM hızındaki HDD ürün donanımı ve win 10 için oldukça yavaş kalıyor. SSD değişimiyle ürünün gerçek performansını yakalayabiliyorsunuz. Üstelik bu işlem garantiyi bozmuyor arka kısımda HDD ve ramlar için özel kapak mevcut ve 10 dakikalık bir işlemle kolayca değiştirilebilir. Çıkan HDD yi de DVD bölümüne ekleyerek kullanabilirsiniz. Müşteri hizmetleri oldukça ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Uzunca bir yazı oldu ancak ben almadan önce nette yeterli döküman bulamadığım için alacak arkadaşlara faydası olması ümidiyle yazıyorum. İndirimleri takip ederek gönül rahatlığıyla f/p ürünü olarak tercih edilebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Dört Yıldız

    Fiyat performans açısından gayet başarılı ...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo Ideapad 510 80SV00H0TX Intel Core i5 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo Ideapad 510 80SV00H0TX Intel Core i5 4 GB Ram Nvidia 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat