MSI GE72 7RD-042XTR Laptop - Notebook Yorumları

MSI GE72 7RD-042XTR Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2017
    Tek kelimeyle muhteşem!

    KDV indirimden 4800 gibi bir fiyata aldım. Öncelikle ısınma sorunu var diyen arkadaşa katılmıyorum. Saatlerce oyun oynamama rağmen gram ısınmıyor, kaldı ki ısındığını düşünüyorsanız cooler boost tuşuna basarak fanların çalışma devrini arttırıp daha hızlı soğumasını sağlayabilirsiniz. 2 haftadır kullanıyorum, açılma kapanma hızı muhteşem. Oyun performansına diyecek yok zaten. Klavyesi steelseries in üretmiş olduğu özel klavye. Basımı kullanışı çok rahat ve ışıklandırmasıyla birlikte muhteşem gözüküyor. Kutunun içinden hediye olarak 1 adet laptop çantası (sırt çantası şeklinde çok hoş bir çanta), 1 adet de steelseries mouse hediye olarak geliyor. Herkese tavsiye ederim iyiki almışım diyorum. Ama KDV indirimini bekleyin derim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2017
    Aşırı ısınan bir bilgisayar

    Üründe WASD tuşlarının hemen altına işlemciyi bırakmışlar yani sol eli sabit bıraktığınız bölgede işlemci var.Bunu ben leptop tasarımında bir skandal olarak nitelendiriyorum. Bu sebepten ötürü leptopu kullanırken sol elinizin altı ateş gibi yanıyor .İşin daha kötüsü ise MSI'ın pahalı (GT - GS Serisi) olan modellerinde ise sol el altında işlemci değilde batarya var yani sol el bölgesinin ısınmasını istememişler. Bu ise şaşırtıcı bir durum. Sonuç olarak hepsiburada şüphesiz TR de tek ve en kaliteli hizmeti veren online firma alışveriş deneyimim süper oldu her konuda yardımsever bir şirket. Lakin msi beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Isınma takıntısı olan varsa önermiyorum bu ürünü. Yok ben klavye takıp masaüstü bilgisayar olarak kullanacam derseniz tercih sizin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    harika

    kdv indirimi sirasinda aldim ilk baslarda cok endiseliydim fakat acipta performansinin tadini alinca harika oldugunu anladim indirime girince alinacak cihazlar arasinda olmali 17 inch ve 120 hz full hd ekran herseye deger bence

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2017
    Harika, daha ne olsun

    Son nesil işlemci ve ekran kartına sahip en uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarlarından birisi. Ürün kaliteli olduğunu hissettiriyor. Yanında laptopı iyi muhafaza edeceğini düşündüğüm bir çantası ve kullanımı gerçekten harika olan MSI için yapılmış Steelseries mouse da var. Şahsen ben üründen memnun kaldım. Alan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2017
    Beş Yıldız

    Kdv indiriminden baya ucuza denk getirdim efsane bir cihaz ekrani 120hz olmasi buyuk avantaj islemci ve ekran kartida yeni nesil tesekkurler MSI tesekkurler Hepsiburada.com

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI GE72 7RD-042XTR Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI GE72 7RD-042XTR Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat