Acer AO1-132-C4RS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Acer AO1-132-C4RS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hafiza problemi

    bilgisayar guzel fakat hafiza yetersiz kaliyor buda buyuk problem olusturuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    başarılı

    ürün çok tatmin edici, performans açısından bi sorunum yok ama hayatımda gördüğüm en kötü touchpad e sahip bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama sol tık yapmak işkence gibi ayrıca space tusu 2 kere basıyor. Bunları sorun etmezseniz güzel bir cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    DEPOLAMA ALANİ

    Hafıza gerçekten berbat başta görsem emin olun almadım , 30 gb hangi gence yetecekmis merak ediyorum . Zorunlu olarak bize taşınabilir harddisk aldiracaksiniz .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2021
    Şahane Müşteri Hizmetleri

    Olumlu yönleri: Satıcıdan Acer’in farklı bir modelini satın aldım. Çok ama çok ilgilendiler. Karşılıklı güven çerçevesinde harika bir alışveriş gerçekleştirdik. Aldığım teşhir ürünü hatasız , tertemizdi . Üstelik kargomda 1 gün içinde geldi. Firmaya ama özellikle Selim bey’e çok teşekkür ederim. Hayırlı bol kazançlarınız olsun. İşini layıkıyla yapan dürüst bir satıcı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.10.2021
    hdd takilabiyormu

    Olumlu yönleri: iyi günler hdd veya ssd takılabiliyormu sonradan cevaplarsanız sevinirim 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2018
    donma kasma yapıyor paranıza yazık

    ürün hiçbir sayfayı açmıyor sürekli donma kasma yapıyor kesinlikle almayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    yetersiz depolama

    Arkadaşlar ürünü alalı 1 sene oldu ilk zamanşar depolama ihtiyacım olmadığı için windowstan kalan 7-8 gb alan bana yetiyordu. Malesef şuan güncellemeler ile 2 gb yer kaldı ve inanın çöpe atasım geliyor çünkü inanılmaz yavaş ve bilgisayarı sıfırlayıp güncellemeleri hizmetler den kapatıp sıfır güncelleme ile kullanmayı düşünüyordum ona bile 4 gb dan fazla depolama istiyor yani sıfırlayamıyorum. Film dizi seven ve aktif izleyen birisi olarak sadece bunun için kullanıyodum artık bunu bile zar zor yapıyorum. Sonuç olarak küçük kardeşime verdim oyalansın diye.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Beş Yıldız

    Ürün kesinlikle çok kaliteli. Ayrıca bütün windows güncellemeleri de sorunsuz yapılabiliyor. Güncellemeler sonrası disk temizleme seçeneği ile de 7-10 gb civarı bir boş yer kalıyor ki bir cloudbook için bu gayet yeterli. İnsanların anlamadığı bu bence. Bakın arkadaşlar ürünün adı Acer Aspire One CLOUDBOOK, yani neymiş bu bilgisayar bulut tabanlıymış, dolayısıyla kendi hafızasına kaydetmeyi amaçlamıyor, onedrive veya diğer bulut depolama uygulamalarını senkronize biçimde kullanmanız gerekiyor böylece hiç yer sorunu olmuyor. Zaten tam da bu yüzden wireless teknolojisi oldukça güncel ve kaliteli. İlla da hafıza deniyorsa bilgisayarda bir sd kart okuyucu bulunuyor, yüksek kapasiteli bir sd kart alıp, onu takıp kullanabilirsiniz. Bir de anlaşılması gereken bu bilgisayar tarayıcıda kırk sekme açtığınız bir yandan oyun oynadığınız ayrıca çalıştığınız, film müzik arşivi depoladığınız bir ana bilgisayar olarak düşünülemez zaten. Office uygulamaları, e-posta ve genel internet kullanımı vs. için kullanılabilir. Ayrıca hard disk değil emmc kullandığından sessiz çalışıyor ve hızlı açılıyor. Pilinin dayanma süresi salt word uygulamasını kullanımımda 10 saate yaklaşmıştı. Ayrıca darbeye karşı dayanıklı sayılır çünkü açık vaziyette masadan düşürmeme rağmen çizik, çatlak vs bile olmamıştı. Ayrıca klavye kısmındaki drenaj sistemi sayesinde 330ml sıvıyı bilgisayar zarar görmeden boşaltmaya imkan sağlıyor. Böylece dışarıda çalışırken üzerine su, kahve, kola vs döküldüğünde endişelenmeye gerek kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2018
    kötü

    Almayın. Boş hafıza 1-2gb yani bir film yükleseniz ikinciyi yükleyemiyorsunuz.Tabletin klavyeli ve dokunmatiksiz versiyonu. Hatta bu paraya alınabilecek tabletler bu bilgisayardan 5 kat daha iyidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2017
    verilen paranin hakkini veriyor

    urun verilen paraya degiyor performan olarak gayet iyi ekran cozunurlugu harika tatmin edici gorsellik sunuyor ses kalitesi guzel kulagi yormuyor ebat , renk ,dizayn olarak cok estetik duruyor şarji cok iyi gidiyor7-8 saat gibi olumsuz taraflari 32 gb hafiza yetersiz oda windows kurulum programiyla doluyor zaten ram 2 gb is goruyor hafizayi arttirmazsaniz program yukleyemiyorsunuz windows 10 hazir geliyor kurulum 10 dk da bitiyor farenin dokunmatigi berbat cok zor basiliyor office programi kullanma internette sorf yapma film izleme odev yapma islerinde ideal diger islerniz icin cok yuksek bir beklenti icine girmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    Günlük kullanım

    Günlük kullanım için ideal. Basit tüm işlerinizi halledebilirsiniz. Çok birşey beklemeyin. Ama sadece internet için harika. Bundan önce i5 işlemcili çok büyük bir markanın laptop ı vardı. Zamanında 1 maaş vermiştim. Şimdiki fiyatı 3500 tl. Aldığımız günden beri bozuk. Kaç defa anakart yaktı. Usb soketleri bozuldu. Sürekli donuyordu. En son ekran menteşesinden kırıldı. Wifi anteni koptu. Birgün hayrını görmedik. Bir daha kesinlikle çok büyük paralar vermem. Yaptığım sadece internete girmek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2017
    Mükemmel

    Cuma indiriminden aldım. Çok uygun bir fiyata tam istediğim özelliklere sahip, çok hafif, ebatı küçük, portatif ve kullanışlı. Çokta hızlı bir şekilde elime ulaştı. Öğrenci veya araştırmacı arkadaşlara çok uygun kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    İnternet ve basit işler için güzel

    Öncelikle ürün çok hafif ve şarjı sürekli internet kullanımında dahi 5 saat civarı gidiyor.Alacak olanlar üstün performans beklerse hayal kırıklığı yaşar. İnternet kullanımı, ofis programları ve basit uygulamalar için gayet yeterli bir bilgisayar. Celeron işlemci intel in en sağlam işlemcisidir . İçiniz bu konuda rahat olsun.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    Tam aradıgım fiyat teşekkürler yorumbudur.com

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    Büyük beklentilere girmemek lazım bir zamanların atomlu e-book ların daha büyüğü olarak düşünün sadece internet ve film izlemek gibi işlerde kullanılır. Oyun oynatmaz öğrenciye çocuğa ideal uygun fiyatlı ve tabi bazı yükseltmeleri yapmak zahmetli mesela ram takmak isterseniz cihazı açmanız gerekiyor oda garanti kapsamında yapılamıyor. Katı hal sürücü olmasa alınmaz o kurtarıyor makineyi açıkçası.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 07.08.2017

    bu fiyat aralığında alınabilecek en iyileri arasında. memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2017
    Dört Yıldız

    Performans/fiyat açısından uygun iş görebilecek bir bilgisayar, kargo hızlıydı, ürün de güzel teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    Dört Yıldız

    İyi fiyat performans ürünü. Ben sadece internette surf için kullanıyorum. İşimi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.05.2017
    Hafıza Sorunu

    Windows 10 yükseltmesinden sonra yaklaşık 10 GB yer tutan eski sistem dosyalarını kaldırırsanız tekrar 12 GB civarı bir alan elde edebilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 11.05.2017
    Ürün harika!

    Tam istediğimiz gibi bir ürün geldi. Herşey için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer AO1-132-C4RS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer AO1-132-C4RS Intel Celeron 2 GB Ram 32 GB SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat