Acer SF314-51-766R Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Acer SF314-51-766R Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Teknosa aracılığıyla, 04.05.2017

    Ürünü web sitesinden mağazadan hemen teslim şeklinde aldım. Mağazadan hemen teslim bir sonraki güne sarktı. çok hafif ve ince bir tasarımı var. Açılış ve kapanış süreleri, ekran aydınlatması gayet başarılı. Ekran kartının onboard olması dışında herşey mükemmel.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.04.2017
    Fiyat performans bilgisayarı

    Cihazı yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Şu ana kadar performansından oldukça memnunum. Sistem açılıp-kapanması çok hızlı (açılma 5-10 saniye kapanma 1-2 saniye). Genel olarak web gezintisi, video oynatma şeklindeki kullanımda fan sesini duymuyorum, ısınma neredeyse hiç yok, batarya süresi 6-8 saat. Kasa tamamen metal ve oldukça sağlam duruyor. Özelliklerde belirtilmemiş ama klavyesi arkadan aydınlatmalı. Klavye vuruş hissi çok başarılı. Giriş çıkışları gayet yeterli, ekran performansı tatminkar. Ses kalitesi ortalama. Genel kalite algısı yerinde. Cihazı bir iş bilgisayarı ve günlük kullanım amacıyla düşünüyorsanız kesinlikle bu fiyat aralığındaki doğru seçimlerden biri olur. Tabi ki bu bir oyun bilgisayarı değil, beklentilerinizi buna göre şekillendirin. Ön yüklü gelen bloatware denilen gereksiz yazılımların tamamını kaldırmanızı öneririm. Son olarak fiyatlar kampanyalara göre değişkenlik gösterebiliyor, bir süre takip edin derim.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.02.2017
    Güzel.

    iş için kullanabileceğiniz çok şık bir ürün. her işinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilecek donanıma sahip. ssd olduğu için çok hızlı açılıyo. ve ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için görüntü çok net.

  • Teknosa aracılığıyla, 10.02.2017

    Hem çok şık hem performans sahibi. Altın rengi olması benim çok hoşuma gitti. Lüks bir görünüm sağlamış. Taşıması kolay ve işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilecek i7 işlemci ve SSD ye sahip. Lisanslı Windows 10 kurulu gelmesi de cihazın çok hızlı açılmasını ve işlemlere hızlı başlamanızı sağlıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.01.2017
    Zarif

    Rengi çok hoş olmasıyla birlikte sadece dış görünüm olarak değil performans olarak da cezbedici. i7 işlemci ve 256 GB SSD günlük kullanımda Windows 10 ile gayet uyumlu bir şekilde çalışmakta. Ev ve Ofis işlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve hafif olması sebebiyle taşırken sıkıntı çekmeyeceğiniz gösterişli bir diz üstü bilgisayar.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.12.2016
    Güzel makina

    Piyasadaki hemen hemen orta ve üstü performanslı laptoplarin hepsini inceledikten sonra bu laptopu ozdilek mm da deneyerek aldım. Oyun dışında tüm performans gerektiren işlerde çok iyi, çok hafif, çok hızlı. Benzer özellikteki diğer markalardaki esdegerlerinden 1000 TL düşük fiyatta. Ram süper, hard disk super, işlemci çok iyi, ekran kartı işlemciyle tümleşik. Daha önce Sony, Casper, Hp, MacBook pro kullanmış birisi olarak bu bilgisayarı begendim. Acer e hep mesafeli durmuştum ama memnunum.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2016
    acer swift 3

    Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde oldukça iyi bir bilgisayar. Aynı özelliklere sahip makinelere göre fiyatı ucuz. Ayrıca Acer'in yeni çıkardığı bir model 2016 Eylül de üretilmiş.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Acer SF314-51-766R Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Acer SF314-51-766R Intel Core i7 8 GB Ram 256 GB SSD 14 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat