Creative WP-350 Bluetooth Kulaklık Yorumları

Creative WP-350 Bluetooth Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2015
    Çok iyi

    H.B den alali 3-4 yıl oldu hala sorunsuz kullanıyorum şarjı bile ilk günkü kadar iyi gidiyor ses kalitesi de gerçekten çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2013
    mükemmel...

    yaklaşık iki gündür kullanıyorum.tavsiye ederim..ses kalitesi kullanım süresi üst düzeyde tatmin edici.bağlantıda sorun yaşamıyosunuz.ideal ölçüde bas ve tiz sesleri alıyorsunuz..tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2013
    müzik seti gibi

    Az evvel kargo getirdi.Pilini doldurdum.Ayarını yaptım.Şu anda telefona kaydettiğim bir keman konçertosunu bu kulaklık aracılığıyla dinliyorum. Sanki konser salonundayım.Tabi telefon da iyi olmalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2013
    Kablodan sıkılanlar ve kaliteli ses arayanlar için.

    Bu cihazı yaklaşık 2 - 3 aydır bilgisayarlarımda ve HTC marka telefonumda kullanıyorum. Bluetooth bağlantısı sayesinde kolayca çevre cihazlara bağlanıyor. Yaklaşık 10 m. mesafe içinde (arada engel yoksa) kesintisiz ve çok net ses alış verişi gerçekleşiyor. Ses kalitesi gerçekten mükemmel. Üzerindeki tuşlar yardımıyla albüm tarzı sesler dinlenirken hızlı ileri geri geçişler yapılabiliyor. Telefona bağlıyken çağrı geldiğinde çok rahat çağrıya yönleniyor ve mikrofon kalitesi de çok güzel. Kulaklıklar içe dönerek katlanabiliyor, bu şekilde cepte, çantada taşıması daha kolay oluyor.Kablo derdinden sıkılan ve kaliteli ses arayanlara öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2013
    kesinlikle harika

    uzun bir zaman kullandım ben indirime girdiğinde aldım şarjı çok uzun gidiyor ses kalitesi, bası harika kesinlikle kullandıktan sonra diğer hiç bir kulaklığı artık kullanmayacaksınız diyebilirim. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2013
    Fiyat performans çok iyi

    Bu paraya daha iyisi olamaz. Tek kusuru kulaklık çapı küçük. Bu sebeple sürekli kulağa baskı yapıyor. Ayrıca sesi de dışarı çok veriyor. Bass ve tizler kaliteli mp3lerde gayet yeterli. Sennheiser değil ancak bu paraya kategorisinde bence tek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2012
    tek kelime ile süper

    bilgisayara ipod a ve telefona sorunsuzca bağlanıyor ve mükemmel bir ses kalitesi sağlıyor.gayet iyi bir ürün ve en uygun fiyata burda bulunmakta.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2012
    Bu Fiyat Az Bile

    Uzun bi fiyat araştırması sonucunda en ucuzun burda olduğunu gördüm. Özellikle iphone da çok kullanışlı .. kesinlikle verilen parayı hak eden bi cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2012
    Gayrt makul...

    Ürünü hepsiburadadan alıp 2-3 ay kullanan birinden aldım. Şikayetçi olabileceğim bir eksiği yok bana göre... Ses kalitesi süper -ki markası belli...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2012
    Beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak...

    Ürünün ses kalitesi çok iyi.Bluetooth bağlantısı sorunsuz.Pc,iphone ve htc de denedim kesintisiz çalışıyor.Tuşların kullanımı kolay ve çok rahat.Bu fiyata mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2012
    fazla söze gerek yok

    mükemmel ötesi bir cihaz . almak isteyenler kaçırmasın, ayrıca süper hızlı gönderim ile sipariş ettim ve ertesi gün elime ulaştı. teşekkür ederim hepsiburada.com :):)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.03.2012
    Tek kelimeyle mükemmel...

    Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, mükemmel bir kulaklık. Özellikle ibi notebook kullanıcılarına tavsiye ederim. Herhangi bir parçadaki tüm enstrumanları duyabiliyorsunuz. Benim için en önemli özelliğinden biride; evimde eşimin ve benim telefonuma (ikiside farklı marka), bilgisayara ve tvye sorunsuzca bağlanıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2012
    Her yerde kullanılabilir

    Kulaklığı aldığımdan bu yana hiç yanımdan ayırmıyorum. Sesi çok güzel. Ayrıca kontrol butonları bilgisayarda film izlerken bile işe yarıyor. Fiyat ve performans olarak alınabilecek en iyi bluetooth kulaklık bence. Arkadaşlarım gördüler ve 2 tane daha sipariş verdim. Ayrıca hızlı kargo için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2012
    Mükemmel bir ürün!!!

    Almadan önce cep telefonuma uyum sağlayıp sağlamayacağı hakkında ve ses konusunda teredütdeydim.Fakat ürün mükemmel çıktı.Hem ses olarak hemde cihaza uyum açısından.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.01.2012
    Kesinlikle Profesyoneller İçin!!!

    Ürün Şimdi Elime Geçti Çok Harika Surround Ses Kalitesi Var. Daha Önce BlueZen Bsh-25 ve Nokia Bh-503 kullandım Bu Ürün Hepsinden 10 Kat Daha Sağlam Ses Veriyor.Müzik Tutkunlarına Tavsiyem Hiç Çekinmeden Bu Ürünü Alın!...

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2011
    en iyi stereo kulaklik

    Ürün dün elime geçti simdiye kadar aldigim en kaliteli stereo bluetooth kulaklik, plantronics motorola nokia bluetooth stereo kulakliklar kullandim ama creative wp 350 hem kullanim rahatligi hem ses kalitesi olarak mukemmel fiyat avantaji her zamanki gibi hepsiburada da herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative WP-350 Bluetooth Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative WP-350 Bluetooth Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat