Zyxel VMG3925-B10B Kablosuz Modem Yorumları

Zyxel VMG3925-B10B Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(50 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    zyxel

    Ürünü teknoleşi mağazasından aldım aldığıma pişmanım aşırı ısınma oluyor geri verdim almayı düşünenler almayın çok fazla ısınma oluyor

  • Media Markt aracılığıyla, 09.12.2020
    Daha önce işyerine almıştım şimdi de ev için alıyorum

    Çekim gücü gayet iyi, sizi memnun edecektir.

  • Teknosa aracılığıyla, 12.06.2020
    Süper Modem

    Modem süper çekim ve veri aktarımı süper teknosa teşekkurler

  • İnce Hesap aracılığıyla, 18.04.2020

    Gerçekten üst düzey bir ürün. İnternetim ile ilgili mevcut tüm problemlerim bu modem sayesinde çözüldü. Modeme 15 cihaz bağlanıyor ama çok rahat kaldırıyor hiçbir sıkıntı yok. ürün elime 3 günde ulaştı teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 09.04.2020
    Uygun fiyat yüksek performans

    Ac modelleri için fiyatı diğer markaların cihazlarına göre daha uygun ve daha yüksek performanslı cihaz.dual band destekli 2x5 dbi antenleri cihazın içinde gizli.benim evim için aldım,gayet yeterli tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2019
    Ender HACIOĞLU Bilecik

    Zyxel modem gayet güzel bir cihaz. Hepsiburadaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2019
    Üç Yıldız

    özellikle 75 mbit ve üzerinde yük altında aşırı ısınıyor ve kısa süreli kopma yaşanıyor. 35 mbitte sorun yok

  • NI1 aracılığıyla, 10.08.2019
    Şık ve kullanışlı

    Ürün ZyXEL orta sınıf üstü modeli Güzel yanı 5g desteği Ama wireless de çok hissedemedim ben telefon bağlantılarında Ama alınabilir bir ürün. Sıfırdan alacaklar için. Model yükseltip hız ve kapsama alanı istiyorsanız biraz üst modelleri tercih edin derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.07.2019
    Tam fiyat performans ürünü.

    Fiyat ve performans ürünü olarak harika. Bu fiyatlara alınabilcek en iyi cihazlardan birisii. 5 ghz yayın da kalite gerçekten çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.07.2019
    Bu kadar çok para vermeye gerek yok ucuz modemden bir farkı yok

    İnternetimde sinyal sorunu vardı bu ürünü onun için aldım ama çözüm olmadı sorun devam ediyor

  • Amazzon aracılığıyla, 08.07.2019
    Kaliteli sorunsuz ürün

    Cihaz başarılı, kullanımı kurulumu kolay. Enson frimware ile kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.05.2019
    Kalite

    Tp link ve asustan çok daha kuvvetli WiFi çekim alanı çok geniş ve muhteşem performanslı

  • Amazzon aracılığıyla, 30.04.2019
    Teşekkürler

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2019
    Problemli ürün

    Adsl İnternet kullanıyorum ve en ufak İnternet yavaşlaması da bağlantı koparıyor yenilemiyor Kırmızı ışık yanıyor İnternet bağlantısı gidiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 21.02.2019
    Çok hızlı teslimat

    Eksiksiz ve çok hızlı teslimat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.02.2019
    Sorunsuz bir modem

    Modemi 1 yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Modemi kullanmayan insanlar da yorum yaptığı için kafa karışıklığına sebep oluyorlar. Modemlerin işletim sistemleri ile hiçbir alakası yoktur. Modemin arayüzü gerçekten karışık. Türkçe olsa bile zorlanacak insanlar var. Fakat bu işlerle az çok ilgilenenler veya araştırma yapanlar fazla uğraşmaz. Bu modemi satın alıp ayarlayamayan kişiler için video hazırladım. Youtube'de "ZYXEL VMG3925-B10B VDSL MODEM KURULUMU (Yeni Arayüz)" olarak arama yaparlarsa videoyu seyredebilirler. En son güncelleme ile arayüz tamamen değişmiş, fakat kurulum olarak her şey aynı. Modem sıcaklığı el yakacak seviyede değil. Hangi modemi kullanırsanız kullanın, siz hissetmeseniz bile modem içerisindeki sıcaklık hemen hemen aynıdır. USB 2.0 girişine sahip olduğu için dosya aktarımı yavaş olur. Bu girişin asıl amacı; dosya paylaşımı değil, 3G modem veya yazıcı paylaşımı yapmaktır. O yüzden USB 3.0 girişini pahalı modemlerde kullanıyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    amatörler için iyi

    Cihazı sadece kablosuz İnternet için kullanacaklar için iyi bir cihaz 5ghz de bile çekim mesafesi çok iyi. Ancak alangirli işlerle uğraşanlara hitap etmiyor. Usb den hdd bağlamayı hiç boşuna düşünmeyin. Hdd ye telefon veya pc den bir şeyler atayım yedekte dursun derseniz yükleme hızı 1mb ye bile ulaşamıyor kablolu yada kablosuz fark etmez. Ayrıca lan hızı gb deniliyor ama bana sorarsanız bunun çok altında server dan tamamen kablolu bağlantılı sistem ile tv den film izlemeye kalktığımda 35gb üstü filmlerde sürekli donmalar yaşatıyor mecburen TP-LINK Gigabit Switch kullanmak zorunda kalıyorum. Yine usb desteği o kadar kötü ki 2.5 inc hdd için dahi harici güç kaynağı kullanmam gerekiyor. Kısacası Server vb işler için tavsiye etmiyorum ama sadece kablosuz bağlantı ile İnternete gireceğim diyorsanız çok güzel bir cihaz ama bu paraya değmez, daha uygun fiyatlı bir şeylere bakın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    Memnun kaldım

    Ürünü başka bir yerden satın aldım. Kurulumu birazcık zor yeniden ayarlamanız gerekiyor şifreleri girmeniz felan. Destek alıp yapabilirsiniz. Onun dışında hız gayet yeterli seviyede eski modemime göre çok daha uzak yerlerden fazla sinyal gücüyle çekiyor. Fiber modem olduğu için dünyanın her yerinde kullanabiliyorsunuz 1000 megabite kadar destekliyor. İnternet kopması yaşamadım şuana kadar bence 10 numara bir ürün alacak varsa tereddüt etmeden alabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.01.2019
    Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    Modeme hiçbir cihaz bağlı değil iken offline oluyor. Cihazı tekrar kapatıp açmak gerekiyor. Zyxel Teknik Destek Servisi soruna çözüm bulamadı.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2018
    Harika

    2018 yılının en iyi modemi, hızlı kargo.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zyxel VMG3925-B10B Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zyxel VMG3925-B10B Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat