Inca IM-300NX Kablosuz Modem Yorumları

Inca IM-300NX Kablosuz Modem yorum ve tavsiyeleri

(137 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    türkçe arayüzle dört adımda kurlumunu çok çabuk gerçekleştirdik kolay bir şekilde..şifreleme özelliği ile tüm tehlikeler korumalı bir modem..ve netimin hızını çok yüksek derecede artırdı..teşekkürler ınca

  • HepsiB. aracılığıyla

    şifreleme özelligi için aldım..güvenlik duvarı sayesinde sistemi her türlü tehlikeye karşı koruyor..memnun kaldım.almak isteyenlere tavsiye ederim..hepsi burada com teşekkürler...jet gibisiniz maşallah.:)

  • HepsiB. aracılığıyla

    MOdemi aldım Cd den kurdum çok güzel çalışıyor. Elektrikler kesilince de bir sorun görmedim. Adının başında inca olduğu sürece istediğin ismi de koyabiliyosun. Ayrıca WAN açıp kapatma düğmesi de benim için avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Cihazın kurulumu biraz sıkıntılı. Uğraştırıyor. Ben gibi cihazı sadece kullanacağınız zaman açacaksanız eğer açılması 2 dk buluyor. Birde Win 8 kullanıyorsanız önce modeminizi açmanız gerekecek. Belki sadece bendedir bu sıkıntı. açıldıktan sonra sorun yok gayet hızlı ve güzel. Wi-Fi beklentinin altında gibi geldi bana. Yavaş kalıyor. Açma düğmesine bastığınızda onuda 1 dk ya yakın beklemeniz gerekecek. Wps bağlantısı kuramadım neden bilemiyorum. Kopma yaşamıyorum. Yaşayan varsa ayarlarını kontrol etsin.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Merhabalar. Ürün fiyatına göre oldukça güzel. Isınma sorunu yok. Hızlı kargolandı. Kurulumu türkçe olmasına rağmen biraz uğraştırdı ama yinede birçok modeme göre kolay kurulabiliyor . Kısaca tavsiye edebilirim...

  • HepsiB. aracılığıyla

    kankimle aldık dün. çok başarılı bulduk cidden verdigimiz paraya degdi..bundan daha iyisi olamazdı..güvenli bir şekilde çalışıyoruz sorun yaşamadan...teşekkürler hepsi burada com.

  • HepsiB. aracılığıyla

    bu üründen çok memnun kaldım..ınca markasına güveniyorum..yıllardır takip ediyorum iyi performansı güçlü ürünler satışa sunuyorlar.alanlar pişman olmayacaksınız.kalite hizmeti sizde yaşayın.teşekkürler ınca...

  • HepsiB. aracılığıyla

    hızı şahane..adını vermiyim eski modemimle arasında baya fark var hız konusunda.çok memnun kaldım.bundan sonra bilgisayar malzemelerimde ınca markayı tercih edicem..teşekkürler hepsi burada com

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bu modemi dün aldım hızı süper..eski kullandıgım modemle arasında büyük fark var..esksinden baya üstün hızda.ismi lazım degil markanın..bundan sonra tüm bilgisayar malzemelerimi ıncadan alıcam.teşekkürler ınca..

  • HepsiB. aracılığıyla

    eski modemimin sürekli kopmasından dolayı aldım gayet kolay bir kurulumu var türkçe menü , çekim sağladığı alan çok geniş kesinlikle tavsiye ederim fiyat kalite açısından çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla

    ben çok beğendim arada bisürü duvar ve kapı olmasına ragmen gayet ii çekio almak isteyenlerin düşünmeden almalarını tavsiye ederim süper bi alet gerek portlarıyla gerek wirelessiyle

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürünü ilk kurmaya çalışırken bir türlü başaramayıp iade etmeyi düşünürken bazı arkadaşların yorumlarını okuyup yazılımı güncelledim sorun kalmadı ürünü kurmadan önce mutlaka yazılımı güncelleyin hiçbir sorun yaşamayacaksınız kesintisiz ve yüksek hızda bağlantı sağlıyor ben çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürün siparişten sonraki gün adresime ulaştı kolayca kuruldu sorunsuz çalıştı.kablosuz ve kablolu bağlantıda bir olumsuz durum oluşmadı fiyatı da çok uygundu

  • HepsiB. aracılığıyla

    bu ürünü fiyatı uygun olduğu için arkadaşıma aldım yalnız. umduğum gibi güzel bir ürün diil. kablolu olarak bağlantılarda sorun yok ve çok hızlı yalnız konu kablosuz bağlantılar olunca inca modem biraz sorun çıkarıyor. ViFi ismini değiştiremiyorsunuz ve açık kapama yaptığınız zaman yarım saat sonra anca erişim sağlayabiliyor. yeni bir modem alacak olsam kesinlikle daha kaliteli bir ürün tercih ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Kesinti, bağlantıda kopma olmadan rahatlıkla girebiliyorum internete. Önceden internete girmek için uğraşıyordum. Modemi değiştim sorunlardanda kurtuldum.Tavsiyelere uyarak aldım bu modemi işe yaradı.

  • HepsiB. aracılığıyla

    İlk olarak fiyat çok iyi ve uygun. Kullanışlı bir modem . Çekim gücü yüksek. 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Modem almayı düşünenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla

    ürünü 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum. ürün elime geçtiğinde kablosuz ağda sorun yaşadım şifreleme yapamadım kurulumu basit fakat tarihten dolayı sıkıntı yaşadım müşteri hizmetlerini aradım bilgisayarın tarihini değiştirince sorun gitti. bağlantı kesinlikle kopmuyor ve çok hızlı . kapsama alanıda geniş.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Çok iyi bir çekim performansı var.Bağlantımda hiç bir sorun yaşamadım halada yaşamıyorum.Sayfalarda geçiş yaparken donmalar oluyordu daha önce bu sorunlardanda kurtulmuş oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Artık internetin keyfine varabiliyorum.Artık çünkü daha önce sürekli sayfada donma oluyordu doğru düzgün işlerimi halledemiyordum.Ama bu sorundan kurtuldum artık. Modemim daha iyi daha güçlü çekim gücüne sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Cihaz wifi çekişi kuvvetli, ayrıca kurulumu kolay. Cihazı aldığınıza pişman olmayacaksınız. Fiyat muadil ürünlere göre oldukça uygun. Kaliteyi ucuza almak istiyorsanız ihtiyacınız varsa kaçırmayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Inca IM-300NX Kablosuz Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Inca IM-300NX Kablosuz Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat