Trust 20472 UrbanRevolt Mobi Kulaklık Yorumları

Trust 20472 UrbanRevolt Mobi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Aux Kablosu Kötü

    Ürün elime bugün ulaştı, kargo hızı gayet iyi. Ses kalitesi güzel ama kulağımı kapatan bölge biraz küçük o yüzden uzun süreli kullanımda -üstüne gözlük kullanıyorsanız- kulakta ağrı yapabilir. AUX kablosu çok kötü, kullanamıyorum bile. Telefona taktığım an telefon saçmalıyor,sürekli bir yerlere girmeye çalışıyor arama yapıyor sekmeler arası geçiyor, sesli asistanı açıyor vs. Ayrıca o sırada müzik sesi veriyor ve kesinlikle berbat. Bluetooth yeter diyorsanız tek sıkıntısı kulak kısımları o kadar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Görüntüsü kaliteli. Ses kalitesi İyi. Fiyat Performans ürünü tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 10.07.2019
    Bu fiyata (79.90) bundan iyisi yok.

    Urunu 79.90 a aldim ancak bir gun sonra 119 yl olmus. Benim aldigim fiyata gore cok iyi bir kulaklik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    1,5 Günde geldi

    Çok iyi ses kalitesi var ve çok rahat

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2019
    Beş Yıldız

    fiyattina gore alinabileck en guzel kulaklik. almak isteyen dusunmesin, alsin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2019
    Güzel

    Kulaklık güzel ama bi zaman sonra katlama yerleri yumuşuyo katlanmıyo sonra kırılabiliyer benim kualkşığım kırıldı

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2018
    almayın kesinlikle 20 günde çatladı kendiliğinden

    almayın kesinlikle 20 günde çatladı kendiliğinden

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2018
    muhteşem satıcı ve dūrüst.

    ürün orjinal paketleme super ses kalitesi cok iyi bu ūrūnū herkese tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 02.09.2018
    Kulaklık dökülüyor.

    Alalı birkaç ay oldu. Kulaklığın üst tarafı aşırı gergin. Kulaklık kulağa aşırı baskı yapıyor. Gergin kısım şu anda kırık. Ayrıca kulaklık katlanma noktasından da kırıldı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2018
    PARASINI SONUNA KADAR HAK EDİYOR

    3-4 gündür kullanıyorum ses yüksekliği yeterli derecede, malzeme kalitesi güzel, kafadan hiç kaymıyor, bası seven bi kişi olarak bana güzel geldi, tasarımıda çok şık, bu fiyatlara bu kaliteyi bulamazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2018
    Dört Yıldız

    Ses yuksekligi doyurucu bi tik daha yukari olabilirdi yuksek ses sevenler icin kulakliklari kulagin tam koselerine geliyor uzun sureli kullanimlarda baskidan dolayi agri yapabilir genel kullanim olarak gayet hos tavsiye edilebilir

  • Webden Al aracılığıyla
    Temiz ses için YES

    Bugun kardeşim almış. denedim S4 ile BT bağlantısı kolay oldu. Key istemedi. Müzik gerçekten güzel ses veriyor Dışardaki sesleri % 50 kesiyor. Ses çok yüksek değil. Butonlara ses işareti koymamışlar, İlk başta ses ayarı yok sandım. Fakat doyurucu ve net bir ses var.Basları ve tizleri temiz veriyor. Kafa plastiği kırılacak gibi duruyor Tel için şekil olarak uygun değil bence. Alan pişman olmaz.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.01.2018
    Temiz bir ses için YES

    Bugun kardeşim almış. denedim Müzik gerçekten güzel ses veriyor Dışardaki sesleri % 50 kesiyor. Ses çok yüksek değil. Butonlara ses işareti koymamışlar, İlk başta ses ayarı yok sandım. Fakat doyurucu ve net bir ses var.Basları ve tizleri temiz veriyor. Tel için şekil olarak uygun değil bence. Alan pişman olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2018
    Temiz müzik için EVET

    Bugun kardeşim almış. denedim Müzik gerçekten güzel ses veriyor Dışardaki sesleri % 50 kesiyor. Seş çok yüksek değil. Fakat doyurucu ve net bir ses var.Basları ve tizleri temiz veriyor Tel için şekil olarak uygun değil bence Alan pişman olmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2018
    Ürün kaliteli evet ama kulaklara baskı yapıyor.

    Ürünü yeni aldım. Ses kalitesi gerçekten çok iyi. malzeme kalitesi de fena değil. Yalnız bir sorunu var. Kulakları içine almadığı için uzun süre dinlendiğinde gerçekten rahatsız ediyor. Kafadan kaymaması için alet çok fazla açılmıyor. Biraz sıkı. Doğal olarak bu durum kulaklara baskı olarak geri dönüyor.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2017
    Trust'tan böyle bir ürün beklemezdim

    Bluetooth 2 cihazımada sorunsuz bağlandı, Ses kalitesi tatminkar, kulaklık rahat. Trust'ın mouse'nu kullanmıştım, kötüydü. Fakat bu cihaz beklediğimden daha kaliteli çıktı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2017
    bu fıyata daha ıyısı zor sanırım

    jbl alıp ıade ettım lakın bır cıhaz bukadar mı doyurur ses anlamında gercekten net duru akıskan bır ses war yukseklıgı kısısıne gore degısır ama ac bı ınsanı bıle tatmın edıyor . tesekkurler hepsıburadaya ..

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2017
    güzel

    ürün fiyat performans açısından bence çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2017
    2 Günde geldi

    Ürün çok kaliteli malzemesi olsun ses kalitesi olsun sarj süresi deseniz efsane dışarıdan gelen sesleri nerdeyse kesiyor fiyatını kesinle hak ediyor oyun içinde kullanılabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2017
    Mükemmel

    Ürün kendi muadilleri arasında öne çıkıyor. Ses kalitesi çok iyi, bağlanma olayı çok kolay ve bir kere tanıtıldımı geriye sadece cihazı açmak kalıyor. Dahili mikrofonla sesli görüşme de yapılabiliyor ve ses iletimi, kalitesi çok iyi, karşı taraf sesi çok kolay duyuyor. Kablolu olarak da kullanılabiliyor. Yalnız bilgisayara bağlamak isterseniz aux çoklayıcıya ihtiyacız var çünkü mikrofon için bir giriş daha kullanmanız gerekli. Benim ürünüm için mi geçerli bilmiyorum ama içinden aux kablosu çıkmadı. Onun yerine ikinci bir şarj kablosu çıktı. Çok da problem değil, aux kablosu pahalı bir şey değil. Sonuç olarak düşünmeden alın, ürün çok kaliteli.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust 20472 UrbanRevolt Mobi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust 20472 UrbanRevolt Mobi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat