Trust 19116 GXT340 7.1 Gaming Siyah Kulaklık Yorumları

Trust 19116 GXT340 7.1 Gaming Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2017
    Konfor eksikliği var

    Öncelikle artilarindan başlayalim. Kulaklik 7.1 sebebi ile özellikle counter-strike gibi oyunlarda ayak seslerine nokta atişi yapiyorsunuz. Admin wallhack sanip ban atiyor orasi ayri ^^. Mikrofon açilip kapanabiliyor. Fakat mikrofonda hafif bir bass uğultusu var. Anakartim Msi h110m. Kulakliğin konsolunda işik var, fakat kulakligin kendisinde yok. Kendisine özel programi var. Ses ayari ve surround ayari gibi birçok ayar mevcut. Jak ile değil usb ile bağliyorsunuz. Kutusu güzel, içinden büyük bir de sticker çikiyor. Eksileri ise konforsuz olmasi. Ne kadar oturtmaya çalişsanizda genede ağri yapiyor. Ama oyunda kendinizi kaptirdiysaniz o aciyi unutuyorsunuz. Bu fiyata alinabilirmi, kesinlikle. 7.1 deneyimini yaşamak istiyorsaniz kaçirmayin derim. Duvardan nokta atişi yapiyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.09.2017
    Harika

    Ses seviyesi ve kalitesi mükemmel. müzik dinlemek için de oyunlarda da bir sorunla karşılaşmadım. 24 saat geçmeden teslim aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2017
    Bı fiyata süper

    Oğlum için aldım çok memnun 7.1 ve USB girişli daha ne olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.09.2017
    Dört Yıldız

    Ürünü yaklaşık 3-4 ay önce aldım.Ürünü ağırlıklı olarak cs go için aldığımı söyleyebilirim,teknik açıdan kusursuz ürün.Hepsiburada.com üzerinde farklı satıcılardan almıştım, fiyatı diğer satıcılara nazaran uygun olduğu için teşhir olma durumunda endişelerim vardı, kutu biraz darbe görmüştü fakat üründe sıkıntı yoktu. Belirttiğim gibi teknik açıdan driverları kurulduğunda harika bir ses sisteminin içerisinde yer alıyorsunuz,ses çıkışı çok güçlü ve yüksek, son sesi açtığınız taktirde minik bir bluetooth hoparlore sahipmişsiniz gibi bir izlenim yaratıyor.Ürüne ilk günden itibaren kendi çocuğummuş gibi baktım adeta üzerine titredim fakat bir kaç ay sonra kablolar kendiliğinden katlanır hale geldi.Kablo uzunluğunun ise normalin üzerinde olduğunu belirtmekte fayda var.Ürün fiyatının hakkını veriyor,online oyunlar ile haşır neşir olan dostlara daha yüksek fiyatlara çıkmalarının bu ürün karşısında hata olduğunu belirtebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.09.2017
    Beş Yıldız

    Oğlum için aldım. Çok beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2017
    Kulak boyutun önemli!!

    Öncelikle şunu söyleyeyim... Kulak ve kafa yapın normal veya küçük ise sakın başka bir kulaklığa bakma marka saçmalıklarıdır derim. Gelelim konuya bir gaming laptop gamin mouse gaming klavye aldım tek eksiğim kulaklıktı ... uzunca araştırdım fiyat performans kalite ve 7.1 daha ne olsun diyerek sadece özellikler ve bikaç inceleme ile satın aldım sonuç :::: ürün tam bir canavar o seslerin incelikleri kalitesi ve temizliği ile fps oyunlarında tahminlerde ıskalamıyorsunuz lakin boyum 1.98 ve kafa kulak yapım biraz iri olduğundan kullanımda rahat değilim çok acıtıyor 1 saate yakın cıkarmaz isem üründen kırdığım iki yıldız uzatma kayışının kısa, kulakçıkların ise küçğk olmasından kaynaklıdır eğer normal ebatlarda bir (insan) iseniz kesinlikle pişman olmayacaksınız ^^ ^^

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2017
    Süper

    Hem oyun oynanabilecek bas ve tizleri dengeli ses kasabilirsiniz rahatlığıda kişiye göre değişir sürgüsü en aşağıda iken 6 7 saat kullandım hiç ağrı yoktu.Mikrofonu İşlevsel kendi sitesinden driverini indirip ayar yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2017
    Beş Yıldız

    Herşeyiyle harika. Kutusu, paketi ,uzun kablosu, konforlu yapısı. sesi gerçekten çok iyi. Mikrofonu açılıp kapanabiliyor (kulaklığa gömülüyor). Kablosu bez sargılı. Jak girişi yok onun yerine Usb uçlu yapmışlar. Bence tek kusuru deri kaplama bir süre sonra terletiyor. Ses ayar butonu biraz aşağıda kalmış uzanıp ayarlamak gerekiyor. Bence fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2017
    7.1 Farkı

    Sesi anlatmama gerek yok , şu zamana kadar kullandığım en iyi kulaklık.Konfordan söz edenler olmuş aynı şekilde hayatımda kullandığım en rahat kulaklık , alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla düşünmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2017
    Dört Yıldız

    Ses kalitesi mükemmel.Buna alıştıktan sonra telefon kulaklığıyla müzik dinlemek zevkli olmuyor.Tek sıkıntısı kulağı acıtması.Göründüğü kadar büyük bir kulaklık değil.Saatlerce PC başında oturacaksanız paraya kıyıp büyük bişey alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2017
    Dört Yıldız

    Ses kalitesi Fevkalede en kısık sesde bile çok iyi ses veriyor , son sesde hiç bir şekilde bozulma yok kulaklıgı taktıgınız zaman dünyayla alakanızı kesiyorsunuz dışardaki sesi zor duyarsınız kulaklık dışarıya çok az ses veriyor Wolfteam , CS GO vs. Ses kasmayı seven oyuncular iiçin bu fiyata gayet iyi bir gaming kulaklık, kablosu çok uzun tek sıkıntı KONFORLU DEĞİL 1 saatlik oynamada benim kulağımı acıtıyor kişiden kişiye kulak yapısından değişirmi bilemem çok küçük bir kulağım yok normal boyutta :) 7.1 özelliği olması önemli nokta Ses kasan oyuncular için ses nereden ağırlıklı geliyorsa kulaklık o taraftan daha fazla ses veriyor 7.1in özelliğide budur. Velhasıl Kelam kulaklıktan konfor beklemeyin çok iyi Ses kalitesi var NET , oyuncular için ideal bu fiyata , Kargo 3. gün sabahı elimde oldu emeği geçenlere teşekkür ediyorum kalın sağlıcakla .

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2017
    MÜTHİŞ

    Gerek kulaklığı gerek mikrofonuyla oyuncular için harika bir şeçim . Eğer cidden güzel bir şey istiyorsanız beklemeden alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.04.2017
    BENCE HİÇ BEKLEME

    tek kelimeyle BAŞARILI arkadaşlar almayı düşünen herkese tavsiye ediyorum bence fiyatının daha üstünde bi kulaklık şuan kulağımda müzik dinliyorum inanınki sesi 70 den yukarı çıkaramıyorum ve bas tiz olarak ses öyle dengeliki hiç pişman olmadım aldığıma tam bir F/P ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2016
    İNANILMAZ!

    Yaklaşık 8-9 ay önce almıştım bu ürünü. Ürünün hiç bir eksiği yok. Bazı kişiler uzun süreli kullanımda kulağı acıtıyor demiş fakat ben bu kulaklıkla sabahlamama rağmen kulağımda acı falan yoktu. Cs:Go gibi oyunlarda da gayet güzel ses kasıyorsunuz. Mikrofonu desem zaten olağanüstü bir şey. Kulaklık gerçekten çok sağlam. LoL oynarken genellikle aşırı sinirlendiğimden kulaklığa yapmadığım şey kalmadı :D gerek masaya vurmak olsun gerek duvara fırlatmak olsun kesinlikle bir sıkıntısı çıkmadı. Mikrofonda cızırtı bile olmadı. Ses kalitesi zaten olağan üstü bir şey. Bassları mükemmel. Zaten gerekli yazılımını kurduğunuz zaman isterseniz Bass moduna isterseniz de dinlediğiniz şarkının türüne göre Rock Jazz gibi modlara alabiliyorsunuz. Yalnız şimdiden söyliyeyim kulaklık %100 seste dışarıya benim dizüstü bilgisayarımın hoparlöründen daha fazla ses çıkarıyor neredeyse :D Eklemek istediğim son şey kulaklıkla full ses müzik dinlediğiniz de veya oyun oynadığınızda dünyayla tamamen bağlantınız kopuyor. Fakat bu benim için sorun değil diyenler gönül rahatlığıyla alabilir :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2016
    Ses Yüksekliği + 7.1 Farkı

    Ses kalitesi yerine ses yüksekliği ile başlamak istiyorum. Açıkçası %100 ses de oynamak imkansıza yakın. %100 yapınca Asus x550jxin hoparlörüne denk oluyor ses. Ama kalitesi kulaklık kulağınızda değilken Asus ile aynı. Ama kulaklık kulağınıza girdimi 7.1 farkını hissetmeye başlıyorsunuz. Muhteşem aralıklarla gelmiyor ses ama bence yeterli. Tek bir eksisi var, ürün elime dün ulaştı ve 3 saat falan oynadım ve kulaklığı çıkartınca açıkçası kulağım acıdı. Umarım o bölge yumuşar. Ancak fiyat performans açısından mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    Böyle bir şey yok..

    Tüm samimiyetimle söylüyorum, daha aldığım hiç bir ürün için hiç bir yerde yorum yapmadım. Ama bu kulaklığı gözünün kapalı alın. Bu para değil 2 katı olsa da verilirmiş diyeceksiniz. Özellikle ses kalitesi, basslar ve ses yüksekliği muntazam. % 60 ses yüksekliğinden yukarıda dinleyemiyorum resmen müzikleri. Hepsiburadaya da hızlı kargo için teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2016
    Süper Ses

    Surround deneyimi yaşatan kulaklık ses bakımından çok harika. Eğer sesi fullerseniz minik bir hoparlör olarak dahi kullanabilirsiniz. Ayrıca mikrofonu da ortalama kalite.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2015
    Dikkat

    ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı 10 gündür kullanıyorum sonuç olarak şunu söyleyebilirim 1) ürün sağlam ve kaliteli malzemeden yapılmış bunu hemen hissettiriyor ancak kulağınızın üstüne gelen sünger kısmı biraz küçük geldi bana uzun süreli kullanımlarda ağrı yapabilir 2) kulaklığın üstünde kendi ses kartı var.usb ile bağlantısını yapıyorsunuz ve sesi yeterince kaliteli 3)kulaklığın üzerindeki ses ayarlama tuşları arasında mikrofonu açıp kapatma özelliğide var anacak ne zaman açık nezaman kapalı olduğunu gösteren bir belirti olmadığı için karşı taraf sizi duyamadığında kapalı olduğunu anlıyorsunuz. 4)belkide en iyi yanı kulaklığın taç kısmının temizlenebilir olması ve süngerlerinin çıkarılıp yıkanabilir olması.uzun süreli kullanımlarda koku sorunu yaşayanlar çekinmeden tercih edebilirler. 5)sonuç olarak tavsiye ediyorum.fiyatına göre oldukça tatminkar ve sağlam bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2015

    Şiddetle tavsiye ederim çok sağlam bir ses kalitesi var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2015
    ses kalitesi süper

    bas tis mükemmel bi eksigi yazilimi yüklendiğinde sistemde başka bi ses sistemi varsa cakisiyor guncelleme ile bu sorun çözülecek gibi görünüyor hepsi buradana tşkler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust 19116 GXT340 7.1 Gaming Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust 19116 GXT340 7.1 Gaming Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat