Princeton LYNX2 Platinium 250GB SSSD250GBCSU2-E7 SSD Sabit Disk Yorumları

Princeton LYNX2 Platinium 250GB SSSD250GBCSU2-E7 SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2017
    Fiyat Güzel, Performans Süper

    Fiyat performans olarak bu disk tam aradığım ürün. Diğer marka ürünlerden artı olarak MLC teknolojisi ile daha hızlı daha dayanaklıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2017
    Princeton SSD'ler nihayet Türkiye'de...

    Dünyanın en iyi SSD markalarından biri olan Princeton'un yeni SSD ürünlerini Türkiye'de görmek güzel. Premium SSD serisi Lynx2 bilgisayarınızı hızlandırırken bilgilerinizi koruyor, yani eski HDD'nizde darbe, vb durumunda bilgilerinize erişememe durumunuz varken, farklı teknolojiye sahip SSD'ler de bu olmuyor. Çocuğunuzun resimleri, iş notlarınız, önemli bilgileriniz güvence altında oluyor. SSD'ye geçmeye kesinlikle değer..

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Beş Yıldız

    Fiyat performans olarak bu disk tam aradığım ürün. Diğer marka ürünlerden artı olarak MLC teknolojisi var ,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Princeton LYNX2 Platinium 250GB SSSD250GBCSU2-E7 SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Princeton LYNX2 Platinium 250GB SSSD250GBCSU2-E7 SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat