SanDisk 64GB SDSSDP-064G-G25 SSD Sabit Disk Yorumları

SanDisk 64GB SDSSDP-064G-G25 SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2016

    en uygun fiyat guvenilir , cok hizli gonderim

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    teşekkürler memnun kaldım

    teşekkürler memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2015
    Son derece güzel

    Cihaz beklemediğim derecede bir performans artışı sağladı. Celeron işlemcili cihaz bir anda i3,i5 işelmcili cihazlardan daha hızlı çalışır oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2015
    Gündelik Kullanıcılar için gayet yeterli ve hızlı

    Gündelik bir internet kullanıcıysanız ve başka bir HDD diskiniz varsa işinize çok yarayacaktır. Windowsu SSD üzerine kurarak açılış ve kapanış sürelerini çok çok daha hızlandırabilir, RAMiniz yetersiz olsa bile takılmaları önemli derecede azaltabilirsiniz. Tek sıkıntı ürünle birlikte 3.5" montaj aparatı göndermiyorlar. Her ne kadar SSD leri sallanmış şekilde kasanın içine bıraktığınızda sıkıntı olmasa da kasanın içerisinde güzel durmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2015
    kapasite önemli olmadan hızlı sistem kurmak isteyenler için faydalı.

    kapasite önemli olmadan hızlı sistem kurmak isteyenler için faydalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2015
    Yeterince iyi

    Performansı güzel, 2 tane alıp raid olarak kullandım. Herhangi bir sorun çıkmadı ~1 yıldır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2015
    Düşünmeden alın ve değiştirin.

    Masaüstü bilgisayar için almıştım. Yanında HDD Breacer denen masaüstüne takmaya yarayan kit gelmiyor onu da ayrı almalısınız. RAM + CPU + HDD üçlüsünün son parçası. Alın çok rahatlarsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2014
    çok kaiteli ve hızlı bir ssd netbook için aldım

    netbook için aldım, usb den işletim sistemini tekrar yükledim bunun için microsoftun programını kullanabilirsiniz, sonra telefonda aktifleştirdim bukadar basit süper hızlı stabil dayanıklı, hertürlü netbooka rahatlıkla uyar, win7 starter ortalama 20GB yer kalıyor geriye 40GB yer kalıyor herşeye yeter, iyi alışverşler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2014
    sistem hızlansın diyenler için

    windows taban puanınızı harddiskiniz alıyorsa ve sisteminiz uygunsa değiştirmenizi tavsiye ederim. ssd hiç kullanmayanlar (benim gibiler) hıza şaşıracaklar:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    idare eder

    hani güzel kargo felan herşey iyi yanlız biraz daha iyi olabilir parasına normal

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2014
    Uygun fiyat iyi performans

    ürün kapasitesi benim ihtiyacıma göreydi performans olarak win7 açılış süresini yarı yarıya düşürdü. bu diski sistem diski olarak kullandım yanında 1TB bir disk alarak masaüstü sistemi güncellemek isteyenler için ideal bir disk tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2014
    kaçırmayın

    Ben kendim bu ssd yi sata 2 olarak kulanıyorum ve şunu aktarabilirim.Böyle bir hız olamaz göze görünür acayib bi hız var.Açma kapama en fazla 9 san. Herşeyde kendini beli ediyor oyunlarda filmlerde süper hız.Hepsiyede ayrıca hızlı gönderiden dolayısı teşk.KAÇIRMAYINN

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2014
    En Basit SSD Çözümü

    En ucuz ve en baz modelli bir SSD ben depolama için harici disk olarak kullanıyorum. Zaman benim için çok önemli ve mekanik disklere göre daha az bozulma ihtimali var. Ama yönlendirmek için yazayım. Bu sandiskin en düşük modeli okuma ve yazma oranları-rastgele okuma ve yazma oranları düşük.Fakat bu durumda bile mekanik disklere göre 10 kat daha iyi durumda.Bilgisayar sisteminiz için alacaksanız en düşük 120(128)GBlık modellere bakın ve bunun bir üst modelini(ultra plus) alın daha rahat edersiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2014
    Hızın tadını cıkarın...

    işletim sıstemı ve programlarım ıcın aldım geldıgı gun kasa ıcıne montajını yapıp win 7 kurdum bukadar beklemiyordum sata 3te kımbılır nasıl calısıyo hdd sata 2 bağlantı yolunda dahılı işine devam edıyo..açılış kapanıştan zıyade ınternette dahıl olmak uzere bılgısayarda ne varsa acılıyo kısacası tavsiye ederım kapasıtesı yeterli ımkanınız varsa bir dakka dusunmeyın .

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2014
    başlangıç için iyi

    Öncelikle bu ürün klasik bütün HDDlerden daha performanslı, bunu bir kere bilelim. Diğer taraftan diğer SSDlere oranla biraz geride kalıyor ancak bu fiyata oldukça olağan bir durum. Bilgisayarım biraz eski ama yine de çok para harcamadan hızlansın diyorsanız kesinlikle tavsiyemdir, alın. Diğer taraftan, ürünün okuma hızı belirtilen seviyede ama yazma hızı belirtilenden de düşük kaldı; sorun benim laptopta mi üründe mi bilemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2014
    10 NUMARA SSD

    Ömür oranına bakarak bu ssd yi tercih ettim eger yazma hızı yeterliyse okumada işinizi rahatlıkla görecektir i3 3.4 ghz 8gb ram le beraber açma düğmesine bastıktan 4 sn sonra masaüstündeyim daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2013
    Güzel

    2 adet aldım bilgisayar ciddi anlamda hizli çalışıyor eski disklerin ömürleri bitmek üzere, yeni bilgisayar alanlara özellikle öneriyorum o kadar para verip bilgisayar alıyorsanız diskinizide ssd alın ev ve ofis kullanımı için kapasitesi yeterli bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2013
    Çok hızlı

    Çok hızlı kargo. i7 işlemcili 8 gb ram olan casper notebook için aldım. windows 8de açılış ve normal kullanım çok ciddi farketti.Bilgisayar tam anlamıyla gerçek performansında çalışıyor. Sadece 64 GB gibi düşük kapasiteli bir hddde ürünün 59,6 GB olması can sıkıcıydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2013
    performans

    Dizüstü bilgisayarıma daha önce dvd-rom yuvasına takılan bir harddisk kutusu almıştım ve bir adet ssd almayı düşünüyordum. Pc im eski olduğu için biraz tereddüte düştüm ve denemek için bu ürünü aldım. Anakartım sata3 desteklemese bile sağladığı performansdan memnunum.64 gb lık bu diske işletim sistemini kurdum ve eski harddiskimide dvd yuvasına taktım.Eskisine göre dahada hızlandı.Yeni bir bilgisayar aldığımda kesinlikle 2 adet ssd takacağım.Saygılar...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SanDisk 64GB SDSSDP-064G-G25 SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SanDisk 64GB SDSSDP-064G-G25 SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat