Vestel 32HB7020 LED TV Yorumları

Vestel 32HB7020 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 08.05.2018
    BAŞARILI

    Kullanımı kolay zaten Vestel marka bir televizyon, ürünü daha önce incelemiştik. Mediamarkt güvenimizi boşa çıkarmadı, teşekkür ediyoruz.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.09.2017
    Vestel smart tv

    Bu kadar uygun fiyata istediğim tüm özellikleri bulabildiğim için şanslıyım. Üründen çok memnun kaldım.

  • Media Markt aracılığıyla, 14.04.2017
    hızmet

    ben urunden memnunum sızın bu anket ve akıbınızdende memnunun fakat daha bır hftalık bır urun bu memnuniyeti 1. 3.ve 6 ay lık perıyotlarla yaparsanız daha verımlı sonuclar alınır

  • Media Markt aracılığıyla, 14.03.2017
    vestel smart tv

    bu fiyata bu özelliklerde alabileceğiniz muazzam bir tv youtube face gibi özellikleri kullanabilmenizin yanı sıra kendinden uydu alıcılı tek kumanda üzerinden bütün işlemleri yapabiliyorsunuz. aynı şekilde digiturk d-smart tivibu üyeliklerinizide bu tv den kullanabiliyorsunuz. tek yapmanız gereken eternet kablosunu tv bağlamak .tavsiye ederim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 32HB7020 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 32HB7020 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat