Telefunken 43TF4025 LED TV Yorumları

Telefunken 43TF4025 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2020
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: ürünü sipariş verdim 2 günde geldi çok fazla büyük değil masa alti kullanim için çok ideal bir ürün saticı ilgili Olumsuz yönleri: ürün geldikten 1 hafta sonra açıp inceleme şansim oldu ürünün kenarında küçük bir kırık vardı satıcıyı aradım .göndermemi istedi ve gönderdimngeri değişimini yapip aynı gün kargoya verdi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2020
    "Başarılı"

    Olumlu yönleri: Kaliteli marka iyi hizmet rahat kullanım fiyatına göre iyi ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2018
    smart yok

    özelliklerde smart özelliği var yazmasina rağmen yok alırken dikkat edin

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2018
    Teşekkürler HB

    İnternette en ucuz fiyat hb'de hatta satıcının kendi siteside buna dahil. :) Satıcı çok ilgili siparişimin ertesi günü elime sağlam bir şekilde ulaştı. Fiyatına göre ideal. Markası belli olmayan ardı arkası belirsiz ürünlerden iyidir. Akşam kuracağım sabırsızlanıyorum .... :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2017
    SORUNSUZ ALIŞVERİŞ....

    Televizyon ekran kalitesiyle muhteşem vestel servis güvencesiylede güven veriyor.Alacak arkadaşlara pahalı markalara boşa para vermeyin derim şiddetle tavsiye ediyorum. Satıcı firma ve hepsiburada ya teşekkürler ediyorum.....:)

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2017
    Kaliteli ürün, Düşük fiyat

    Sırf marka olduğu için pahalı markalara kendinizi çarptırmayın. Kendime ve tanıdıklarıma toplam 4 adet telefunken tv aldım. Çok çok memnunuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Telefunken 43TF4025 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Telefunken 43TF4025 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat