Sony MDR-NC31EM Beyaz Kulaklık Yorumları

Sony MDR-NC31EM Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2021

    Sony Z2 gibi telefonların kutusuyla gelen orijinal kulaklıklardan olduğu için farklı bir kutuyla gönderiliyor, Noise-Cancelling özelliğinden dolayı soketinde fazladan bir pin daha mevcut, bu fonksiyona sahip olmayan cihazlarda düzgün çalışmayabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2020
    3 senedir işini yapıyor. iyi ürün.

    Ürünü 3 senedir kullanıyorum, işini gayet iyi yapıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2020
    5 bomlu oldu için telefonuma uymadı

    kalıtesi guzel ama işte 5 bomlu oldu için olmadı tabı onuda bılerek aldık orjınal bır urun belırmek ıstedım

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2020
    sakın almayın

    Ürün sadece bilgisayarda çalışıyor hiçbir telefon algılamıyor satıcıyla iletişime geçtiğimde sadece sony markalı ürünlerde çalışır dedi Sony Xperia xa ultra ile denedim kulakliktan ses gelmiyor dediğim gibi sadece bilgisayarımda kullanabiliyorum

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2020
    Başarılı Bir Kulaklık

    Bir Sennheiser CX 300 S kadar olmasa da fiyatına göre çok güzel temiz baslar veren bir kulaklık. Fiyatını hak eden bir ürün. Gürültü engelleme de gayet başarılı. Kablosu sağlam ve kulağa çok güzel oturuyor. Uzun kullanım için uygun..

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2019
    güzel

    ürün anlatıldığı gibi güzel fiyata göre çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2019
    Ürün güzel

    Ürün güzel tek problem mağaza ile ilgili olmasa da ürün sağ kulaklık kablosu paketlenirken sıkıştırılmış ve ezilmiş, çalışmasında bir problem yok ve yanında garanti belgesi ulaşmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2019
    Sony MDR-NC31E

    Ürün A kalite onu belirteyim ilk başta, orijinal SONY kulaklık değil bu.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2019
    Sony kalitesi

    Kulaklık çok iyi baslar tatmin edici orta seviye ve makul bir fiyata alınabilecek ürün. Kulaklardan düşmemesi iyi

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2019

    Ürün normal satıcı iyiydi fakat ürünü Google ve youtube da iken kullanamıyorum düzgün çok az ses geliyor müzikte ise sahne efekti kullanarak çalıştırabiliyorum anca

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2019
    Fiyata göre güzel

    Ürün kalitesi güzel tavsiye edilir...

  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2019
    Muhteşem ürün

    Paranın satın alabileceği en cost-effective aktif gürültü önleyici kulaklık. xperia z2 kullanıcıları için cihazlarını yıllar boyu ellerinde tutmalarına tek gerekçe olabilir bu kulaklık. şehir yaşamının vazgeçilmezi.

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2019
    Paket hariç herşeyiyle orjinal ;)

    Ürün pakedi orjinal görmediğimde sandım ürün yan sanayi.. Ama ürün orjinaldi sadece geldiği paket sahteydi, ürünü telefonum tanıdı. Almak isteyen sorunsuzca alabilir. Gürültü engelleme ve 5pinli orjinal ürün :)

  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2018

    Herşey anlatıldığı gibiydi güvenli satıcı 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2017
    Harika

    Ofiste, odaklanmam gereken zamanlarda müzik dinliyorum. Biraz araştırdıktan sonra, Z2 telefonuma uygun olan bu kulaklıklarda karar kıldım. Gürültü engelleme gerçekten güzel bir özellik, arka fon sesleri tamamen kesiliyor. Güç tasarrufu modunda kullanılmasında fayda var. Bu mod kulaklık takıldığında gelen menüde, otomatik açık geliyor. Sony Z2, Z3 ve Z3 Compact sahipleri, eğer kulaklık arayışı içindelerse denenebikecek bir ürün yalnızca kablosu biraz kısa ve müzik değiştirmek için mikrofon tuşu yok. Benim için sorun oluşturmuyor. Ancak bu özelliği isteyenler başka modelleri de incelese iyi olur. On numara beş yıldız bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 07.01.2017
    Dikkat!

    5 kutuplu giriş olmadan çalışmayan bir ürün. Kutusunda görüp iade etmek istedim. Önceden belirtilmemişti sonradan eklemisler ve ürünü bu sebepten iade etmek istedim... İadem kabul edilmedi dikkatli olun...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2016
    At sepete, bak keyfine

    Bu ürünü alma kararını etkileyecek tek şey fiyatı. Eğer fiyatı cebine uygunsa hiç düşünmeden at sepete ödemeni yap. Harika bir ürün her yönüyle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    Mükemmel

    Şimdiye kadar elimden onlarca kulaklık geçti. Böylesini görmedim. İyiki almışım. Kablo üzerinde içinde pil olan bir kutu olmadan "gürültü engelleme" teknolojisi kullanılabiliyorsa yıllarca bizi niye bukadar yormuşlar anlamak mümkün değil. Özellikle ingilizce veya önemli birşeyler dinlerken ne kadar gürültülü bir yerde de olsanız rahat rahat anlıyorsunuz. Ses kalitesi mükemmel. Ancak telefon olarak Sony kullanıyor olmanız lazım. Bu kulaklık Sony ile uyumlu. Telefonda konuşurken karşı tarafa giden ses için mikrofon hassasiyetini bile ayarlayabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    sony

    kulaklık almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden alabilirsiniz. fakat sony kullanıcısı olmanız lazım. bunun dışında bir sorun asla yaşamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2015
    Müthiş

    Tek kelimeyle mükemmel. Xperia z3 kullanıcısıyım telefonun kalitesine yakışır bir kulaklık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-NC31EM Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-NC31EM Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat