Steelseries Siberia 200 Kırmızı Kulaklık Yorumları

Steelseries Siberia 200 Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.06.2017
    kulaklık diyince akla gelen...SS siberia

    Steelseries bu işte söz sahibi bir iki firmadan birtanesi ve siberia serisi kulaklıkları efsana oldu diyebilirim. Kardeşime beyazını hediye olarak almıştım ben de kullanma fırsatı buldum ve hayran kaldım o yüzden ben de kırmızısını alıyorum. Müşteri dostu incehesap çalışanlarına teşekkürler. Hızlı kargolandı...

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.05.2017

    3 gündür kullanıyorum ben kulaklığı. alıp alabileceğiniz en güzel kulaklıklardan birisi olduğunu söylemeliyim. tam kavrıyor kafayı kulağı falan bu nedenle ağrı hissetmiyorsunuz. ses kalitesinin süper olduğunu söylememe gerek bile yok. mikrofonun tasarımı da ayrıca rahatlatıyor kullanımda. kaliteli bir alışveriş yaptım ben. alacaklara şimdiden gönül rahatlığıyla kullanabileceklerini söyleyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2017
    tesekkurler

    evet begendim kaliteli bir urun

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    Harika

    Kargoda hiç bir sıkıntı yoktu,iyi paketlenmişti.Kulaklık oyunlar için harika seslerin nerden geldiğini çok rahat anlayabiliyosunuz ayrıca kulaklık çok rahat.Süspnsiyonlu olduğu için kafanızı hiç acıtmıyo.Kulaklarınızı da hiç sıkmıyo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    BAŞARILI

    1 hafta önce aynı bu fiyata 200 tl ye yeşil rengini almıştım rengi pek hoşuma gitmedi ama ses açısından gayet başarılı bu rengi bu fiyata kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.03.2017
    Başarılı ürün

    Bana kargodan bugün geldi sesi güzel bassları tizleri iyi cs:go oynadım cok güzel ses alabiliyosunuz mikrofonuda cok kötü değil ama skype gibi sürekli mikrofonun açık olduğu programlarda nefes verme sesiniz yansıyor karşı tarafa o sıkıntısı var fiyatına göre seçenekler var ama bana göre rahatlık ve kalite bakımından bu ürün türkiyede 200 liraya alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    sesi az

    şuan ddr2 sistemde kullanıyorum z270 gaming platforma geçiyorum bakalım nasıl olucak kablosu mütiş uzun

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2017
    güvenilir satıcı

    Süper ürün.güvenilir satıcı.tşk.

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2017
    Güvenilir satıcı mükemmel kulaklık.

    Çok güzel kulaklık rengi vs. mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2017
    Terletmesi olmasa gayet harika

    kargo gayet hızlıydı kulaklık gayet güzel resmen kulağınızı yutuyor sanki kulak içi kulaklık takmış hissiyatı veriyor fakat tek problem terletmesi onun dışında bass harika sesleri çok iyi ayırt edebiliyorsunuz cs go gibi oyunlarda cidden çok işe yarıyor tam bir fps kulaklığı müzik performansı harika mikrofonda çok kullanışlı içine girebiliyor kullanmadığınız zamanlarda böylece sizi rahatsız etmiyor tek oyunculu oyun oynarken.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2017
    ????????????

    Kargo gayet hızlı bir şekilde geldi ve paketlenmesi süper. Ayrıca sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler Hepsiburada.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2017
    Steelseries Siberia 200

    Sorunsuz alışveriş, sorunsuz ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    On Numara

    Ben alicam duyduguma gore on numara kulaklik kesin alicam bu renk den hem csgo gibi oyunlarda cok iyi ses kasilior alanabilecek en guzel kulaklik die biliriz..??

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Muhteşem

    mikrofon fena değil ama kulaklık hakikaten muhteşem sizi bambaşka bi dünyaya götürüyor değermi değer

  • İnce Hesap aracılığıyla, 03.11.2016
    daha iyi olabilirdi sesi

    ses olarak ben biraz daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü bir üst modeli bikaç lira daha fazla fakat ses kalitesi olarak uçurum sağlıyor resmen aralarında. dizaynı konusunda diyecek birşeyim yok fakat ses böyle olmamalıydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2016
    SteelSeries

    Ürün 2 gün içinde elime ulaştı çok iyi paketlenmişti bir tek garanti kağıdı kutu dışında ayrı bir poşete konmuş hafif köşesi yırtıktı inş ilerde sıkıntı olmaz. Onun haricinde ürünü test ettim ses kalitesi ve mikrafonu harika fps oyunlarında sesleri çok iyi ayırt edebiliyorsunuz. Ürünün yapı olarak kalitesi biraz dandik gibi insanı korkutuyor standart steelseries kalitesinde.

  • NI1 aracılığıyla, 11.08.2016
    FIYATINA GORE BERBAT

    TAMAMEN URUN ICIN KONUSUYORUM, MAGAZAYLA ILGISI YOKTUR.URUN FIYATINA GORE BERBAT BIR URUN GENEL ANLAMIYLA STEELSERIES URUNLERIN HICBIRI 5 PARA ETMEZ. PLANTRONICS VB MARKALARA YONELMEK LAZIM.MAGAZA COK HIZLI GONDERI YAPTI ONLARA TESEKKURLER.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Siberia 200 Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Siberia 200 Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat