Steelseries Siberia 200 Beyaz Kulaklık Yorumları

Steelseries Siberia 200 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2017
    Bilgilendirme

    Siberia 100'den buna atladım. Sanırım S100 daha rahat oturuyordu kulağa. Fakat bununda bi albenisi var. Ses olarak bass süper. Oyunda rahatlıkla silah seslerini vs. kontrol edebiliyorum. Alacaklara önerebilirim fakat bu fiyatta daha iyi fiyat performans alınabilir. Giriş seviyesi değil, orta seviye...

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2017
    Bassları çok iyi

    abi açıkçası başlarda çalışmadı kulaklık da sıkıntı var sandım meğersem benım bılgısayarda sıkıntı varmış onu araştırdım halletım şunu soylemelıyımkı basslara hasta olan bırı olarak EFSANE çıkıyor basslar hanı boyle oturup sabaha kadar dınlerım o derece açıkçası cok beğendım kargo da hızlı geldi tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 23.06.2017
    Oyuncular bayılacak

    Oyuncular için tatminkar bir sesi var. Üst kısmı lastikli olduğu için başınıza göre şekil alıyor ve size baskı uygulamıyor. Mikrofon da ergonomik tasarlanmış, kullanmadığınızda geri takıyorsunuz. Mikfrofon için susturma(mute) düğmesi de mevcut. Genel olarak ben memnun kaldım, fiyatı da incehesapta uygundu. Kargosu da sorunsuz ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2017
    baya iyi

    çok kaliteli bir ürün almanızı tavsiye ederim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.05.2017

    cs go oynuyorum ben. eğer oynuyorsanız sorgusuz sualsiz alın derim. çok güzel paketlenmişti ayrıca bunun için de çok teşekkür ederim. ses oldukça temiz ve kaliteli geliyor. fiyatına değen bir kulaklık olduğunu oynarken hissedebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Başarılı

    ürün gayet güzel yaklaşık olarak elime 22 saatte geçti ve ürün çok güzel korunmuş.Hızlı kargo başarılı satıcı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Bilgi içerikli içinize sinmesi açısından

    Biraz bilgi içerikli bir yorum yapacağım alanların içine sinsin diye cünkü aynı ozellıkte olup hatta daha dusuk ozellıkte olup sadece isiminden dolayı olması gereken fiyattan çok üstte olduğu için boyle bi yorum yapıcam öncelikle bu fiyata olup en onemli özelliği ses teknolojisinin 7.1 olması bu cok cok guzel frekansı ıse 10 ile 28khz ve epey bi frekans genişliği var yanı ses genişliği yüksek, standart olarak 20 ile 20khz dir buda standartın üstünde olduğunu gosterir 112 Db bunu yüksek olması iyidir genel olarak bu fiyat aralıgında coğu kulaklık 102 db dir ozellik bakımından gerçekten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. Gelelim konforu ozellik kadar konforuda onemli 4 yıldız vermemin sebebi konfor bu kotu oldugu anlamına gelmez sakın yanlıs anlamayın sımdı kulaklık telefon ıcınde kullanılabılır olarak uretılmıs bu sebeple kablosu bıraz kısa 1.8m pc de kullanabılcekler ıcın belkı sıkıntı yasabılır ben yasamadım gelelim tac kısmına tac kısmı gercekten cok cok ıyı olmus süspansıyonlu oldugu ıcın kafanıza baskı yapması soz konusu degıl ama kulak tarafları egerkı kafa yapımız hacımlı ıse kulaklarınızı agrıtabılır ben mınyon tipli biri oldugum ıcın bende sıkıntı yasatmadı ama kafa yapısı genıs ve buyuk olanlar ıcın kesınlıkle onermem aslında puanımda te olabılırdı ama ben telefon ıcın yetersız oldugunu dusundugum ıcın 4 verdım egerkı telefon ıcın almak ısteyen olursa kesınlıkle tavsıye etmem cunku boynunuza taktıgınız kulaklık tarafı atkı gıbı sarıyor boynunuzu rahat edemıyorsunuz kulaklık tamamen pc basında tam performans ıcın yapılmıs bence genel olarak puanım 4.5 dıyebılırım pc ıcın alacaklar f/p ıcın en ıdeal ve kulaklıkta en ıddıalı marka olarak steelserıes kesınlıkle onerırım umarım yardımcı olmusumdur sımdıden hayırlı olsun :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    KULAKLIK MÜKEMMEL

    KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM BASSLARI ÇOK İYİ VERİYOR ÖZELLİKLE CS:GO OYNAYANLAR ALMALI SESİN NERDEN GELDİĞİNİ ANLAYABİLİYORSUN MÜKEMMEL BİR KULAKLIIK :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    efsane

    steelseries kulakliklari efsane cidden. kulaklik geldigimde her yer cizik olmasn die posetli sungerli kulaklik zarar gormesi imkansiz gibi bisey yani . ses kalitesi cok iyi cs go oynucaklar alsn temiz ses suzulmus ses gelior.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2017
    Başarılı

    Ses kalitesi tatmin edici ve keyifli. Üst kısmında herhangi bir ayar yapamıyorsunuz, lastikli kısım kafanıza takarken otomatik şekil alıyor. Beyaz siyah rengide oldukça şık. Mikrofonu çekmeli, kullanmadığınız zaman içine sokup kurtuluyorsunuz. Ayrıca bir diğer güzel özelliği kablosunun üzerinde mikrofonu mute edebildiğiniz bir düğme var. Opsiyonel durumlarda bu düğmede çok faydalı olabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    Dört Yıldız

    1 günde geldi paketlemesi gayet iyiydi.Kulaklıgın ustündeki aparatı cok sevmedim onun dışında olumsuz bir yourumum yok.Ses kalitesi gayet yerinde dışarı ses vermiyor 10 üzerinden 8

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2017
    200 tlye alinabilecek en iyi kulaklik

    Kargo 4günde geldi ama kulaklık gercekten bu fiyata göre süper laptobumda tek jak girisi vardi kutudan çıkan aparat sayesinde bununda üstesinden geldi steelseries. oyunlarda sesin nereden geldiğini cok iyi duyabiliyorsunuz. Butcenize uygunsa kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2017
    gerçekten guvenilir ve paraya değer

    Alali 1 gun oldu pazar siparis verdim bugun geldi ve hicbir sıkıntısı yok . Hersey muthis kulaklil muthis. Kargoda zarar gormemesi icin hersey yapilmis gercekten almadan önce içimde magazaya ve urune karsi onyargi vardi guvenememistim. Alacak arkadaslar hic beklemeyin ben aldim mutluyum . Kesinlikle tavsoye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2017
    steelseries kalitesi

    Arkadaşlar kulaklık bilindiği üzere gaming kulaklık ürünü kullanalai 3 4 gün oldu ve teslimat hızlı bir şekilde geldi burdan adeka store ye teşekkür ederim ürün orjinal üründür zaten indirim li şekilde aldım şüpheniz olmasın çakma diye ürün malzemeisne dokununca ve kulağınıza takınca bunu hissedebilirsnz kafa bandı olan kısım çok hoşuma gitti kulağınız takınca hicbir şekilde zamanla ağrıma falan olmuyor yani ürün yalıtımı olsun mükemmel tavsiye ederim

  • İnce Hesap aracılığıyla, 20.04.2017

    Çok güzel :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2017
    Üç Yıldız

    G430 dan sonra beni tatmin etmedi açıkcası

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Güzel

    1 gün içinde adresime ulaştı. Kargo zarar görmesin diye iyi hazırlanmıştı. Ancak kulaklık cidden büyük. Diğer renklerine göre dışarıda kullanılabilir diye düşünmüştüm ancak boyuna asma şansınız yok. Ürün kalitesi ve ses kalitesi çok iyi. Yüksek sesten rahatsız olan biri olarak söylüyorum bunun sesini açtıkça sesi güzelleşiyor. Basslar yüksek seste iyi, orta sesler çok güzel, tizler iyi ancak bazen gereksiz bastırılıyor. Ben 200 tl ye aldım. Gayet memnunum. Ancak tamamen evde kullanmaya yönelik, oyun oynamaya hitaben yapılmış. Dışarıda yemez!

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2017
    Gerçekten kalitesi güzel ve çok şık

    malzeme kalitesi harika, mikrofonu çok iyi değil, kablo uzunluğu bence yeterli değil ama çok rahat, ses kalitesi ve bassı efsane. Gözlük takıyorum ve bazen gözlük kayıyor gözümden kulaklık yüzünden. Alınabilir 10/7.5

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR KULAKLIK

    Arkadaşlar alırken hiç bir şüpheniz olmasın çok güzel ses veriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.02.2017
    Beş Yıldız

    çok iyi ses kasılıyor oyunlarda

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Steelseries Siberia 200 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Steelseries Siberia 200 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat